Vazul
11 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyesek csak a csattogós lepkék tologatták a játszótéren a homokozóban, amikor ennyi idősek voltak. Egyelőre még nem tart ott ez a kislány, hogy megszégyenítse Tony Hawkot, de jó úton halad, az biztos. 

  Capture.PNG
  Fotó: earthfever / Instagaram

  https://www.instagram.com/reel/CQAVguzJ_zq/?utm_medium=copy_link

 • A Blikk úgy tudja, hogy az ismerősök körében is elő szokott kerülni a téma, sőt, egyre inkább számonkérésként említik meg, hogy 

  most már aztán tényleg itt lenne az idő, hogy szüljön egy gyereket. 

  A jól értesült informátor szerint Vajna Timi se halogatja a dolgot, elvégre, amikor Andy Vajna élt, akkor is nagyon rajta volt a projekten férjével, járt is hormonkezeléste. 

  Az informátor szerint Vajna az új párjával jól megvannak, így tényleg csak egy gyerek hiányzik a tökéletes kapcsolatukhoz. 

  a fentieket érdemes távolságtartássál kezelni, mert ilyenkor szokott Vajna Tímea az Instagramrá kitenni egy posztot, hogy az egész csak kitaláció, egy ismerőse se szokott újságírókkal beszélgetni, szóval a rajongóknak nem kell bedőlnie ezeknek a híreknek.

  (Blikk

 • Ha már kiderült, hogy Alicia Silverstone nem úgy ejti a nevét, ahogy gondoljuk, akkor jöjjön egy másik nagy leleplezés. Attól, hogy izzadunk edzés közben, még nem jelenti azt, hogy hatásosan végezzük a zsírégető, izomnövelő gyakorlatokat.

  Mert miért is izzadunk?

  Azért, mert a testünk így próbál védekezni, hogy ne legyen túl melegünk. Ugye, hát gondoljunk csak bele, hogy önmagában is szokott az ember izzadni, és olyankor általában meleg van. Edzés közben azért tud még jobban izzadni az ember, mert mozgás közben, ahogy dolgoznak az izmok, így megemelkedik a testhőmérséklet, ami ellen elkezd intézkedni a szervezet, és beindul az izzadás.

  (lifehacker)

 • A Gustave névre keresztelt krokodil, amely feltehetőleg 300 ember haláláért felel, Kelet-Afrikát, pontosabban Burundit tarthatja még mindig rettegésben.

  Állítólag több mint egy tonnát nyom, körülbelül hat méter hosszú, korban pedig valahol 60 és 100 év között lehet. Érthető, hogy még a hivatásos vadászok is tartanak tőle, hiszen minden egyes alkalommal, amikor észlelik, újabb halálesetekről számolnak be a környéken. A legenda szerint Gustave-ra már háromszor is rálőttek, de minden alkalommal túlélte a támadást, csak sebhelyek maradtak rajta. 

  A nevét egyébként egy francia vadásztól, Patrice Faye-től kapta, aki azért él Burundiban, hogy a hatalmas állatot elkapja. Legutóbbi grandiózus próbálkozása 2002-ben volt, amikor olyan hatalmas csapdát állított, hogy 40 embernek kellett a helyszínre szállítania. De a krokodilt ez sem zavarta különösen. Faye akkoriban azt nyilatkozta: 

  Teljes kudarc volt. A krokodil a ketrecen kívül parádézott, incselkedett velünk, de képtelenek voltunk elkapni.

  Azt is elárulta, hogy Gustave a többi, környékbeli krokodilhoz képest háromszor akkora, arra pedig, hogy vajon miért éppen embereket eszik, ezt a magyarázatot adta:

  Nem túl gyors, és nem tud azzal táplálkozni, amit a többi burundi krokodil eszik, vagyis halakkal és kisemlősökkel. Lassú zsákmányt támad, amelyet könnyű elkapni.

  Faye akkor a három hónap alatt arra a következtetésre jutott, hogy a krokodil 17 embert evett meg.

  Kiszámoltam, hogy ha 20 évig ilyen ütemben gyilkolt volna embereket, akkor már több mint 300 embert evett volna meg.

  (via: indy100)