Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Joe Exotic új vállalkozást indított. Mégpedig egy fűmárkát. Ráadásul a börtönből. Az új vállalkozás neve elég árulkodó, ugyanis

  Joe Exotic Cannabis

  néven fut. 

  Exotic közvetlenül részt vesz a folyamatokban az ügyvédjén keresztül bonyolított hívások és e-mailek révén. A termékek között CBD tartalmú ételek is szerepelnek, és kaliforniai, coloradoi és oklahomai  gyógyszertárakban fogják értékesíteni őket.

  Exotic részben azért csinálja ezt, hogy segítsen azoknak az embereknek, akiknek kannabiszra van szükségük a különböző betegségeik okozta fájdalmak enyhítésére, a nyereségének egy részét pedig a fogságban tartott tigrisek gondozására fordítja.

  (via: TMZ)

 • giphy (73).gif
  Fotó: giphy.com

  Ha elviselhetetlenek a szomszédok, akkor ennek a Tiktok felhasználónak a módszere beválhat. Nem kell hozzá semmi más, mint némi énekhang, internetkapcsolat és Bluetooth hangszóró. 

  A trükk kitalálója, Matt O’Brien, Edvard Grieg A hegyi király csarnokában című klasszikusra énekelte fel az alábbi szöveget: 

  Halkítsd le a francos zenédet, halkítsd le, halkítsd le. Baromi hangos a zene. 

  Majd rácsatlakozott a hangszórójukra és teljes hangerővel üvöltette a szomszédok lakásában.

  @matt_obrien

  I found a way to connect to my neighbors Bluetooth speaker ##neighbor ##loud ##viral

  ♬ original sound - Matt O'Brien
 • Egészségügyi okok miatt el kell tolni az amerikai tévés piac egyik új termékét, egy szórakoztató műsort, ami a kertes házaknál, a forró hétvégén üzembe helyezett, vízzel fellocsolt csúszdázást veszi alapul.

  A szabályok egyelőre ismeretlenek, az biztos, hogy párban kell csúszdázni, és az nyer, aki a legbevállalósabb, legvagányabb, aki a legjobban tud csúszdázni. Igen, ez egy tévéműsor. Lássuk be, egy fokkal körülhatárolhatóbb, mint mondjuk az Ezek megőrültek!

  Egyes források szerint fennállt a veszélye annak, hogy a játékosok Giardia-fertőzést kapjanak a játék során a víztől, így inkább elhalasztották az egészet.

  (Vanityfair)