Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokat kell még várnunk A fiúk visszatérésére, de addig sem maradunk Hazafi nélkül.

  fiukbakik
  Fotó: YouTube

  A Prime Video ugyanis kiadta a The Boys harmadik évadának bakiparádéját, ahol Antony Starr és a többiek nagy mókázások közepette forgatták le az ultraerőszakos sorozat epizódjait. A negyedik évad jelenleg is Kanadában forog, és várhatóan 2024-ben érkezik az Amazon Prime-ra, de előtte még megkapjuk a Gen V spin-off sorozatot is, úgyhogy nem maradunk szupik nélkül.

 • Egy váratlan szereplő is megjelent a színen.

  GettyImages-1370202784
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Shaquille O’Neal korábbi kosárlabdacsapata, a Phoenix Suns egyik tulajdonosa szeretett volna megszabadulni saját részvényeitől, amire az egykori játékos le is csapott volna, de bejött a képbe egy nem várt harmadik szereplő is, aki hátrálásra késztette. Ugyanis Jeff Bezos, a világ harmadik leggazdagabb embere is beszállt a játékba.

  Shaq a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy eredetileg érdeklődött Robert Sarver részesedésének megvásárlása iránt, miután a kegyvesztett tulajdonos a múlt hónapban bejelentette, hogy eladásra kínálja a Sunsot, viszont amikor megtudta, hogy Bezos potenciálisan be akar szállni, már megváltozott a helyzet. Az egykori profi kosaras nem akar versengeni Jeff Bezosszal a Phoenix Sunsért, de ha a milliárdos össze akarna társulni, hogy az NBA-franchise tulajdonosa legyen, abban benne lenne.

  Ezen a bolygón senki nem tud versenyezni »Big Man JB-vel«. Mert tudod, mit? Épp ma rendeltem vagy ötven dolgot az Amazonról. A nagy embernek bejön az a mennyiségű pénz! Ha ő beszáll a játékba, mindenki más csak becsukhatja a tárcáját, és irány haza

  – mondta nevetve O’Neal.

 • Szuperhősökkel teli menyegzője volt a rendezőnek és feleségének.

  GettyImages-1332063540
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  Az 56 éves James Gunnt a legtöbben a Marvel A galaxis őrzői-sorozat, illetve a 2021-es DC-s Az öngyilkos osztag rendezőjeként ismerhetik, aki nemrégiben összekötötte életét Jennifer Holland színésznővel. A pár tagjai, akiket 2015-ben Michael Rosenbaum színész mutatott be egymásnak, még februárban jegyezték el egymást. Holland szerepelt a 2019-es Brightburn című szuperhősös horrorfilmben is, amelyet Gunn írt, illetve producerként dolgozott benne. A szerelmesek az esküvőjüket Coloradóban tartották meg, a legjobb pillanatokat pedig itt láthatja:

  Az ifjú pár egy szarvasról készült fotót is megosztott, a robusztus állat ugyanis egy ponton megzavarta a szertartásukat, melyre az aspeni Dunbar Ranchon került sor. A felvételen jól látható, ahogy az állat kényelmesen elsétál a háttérben, amikor a szertartás elkezdődött.

  Természetesen nem maradhattak le a vendéglistáról A galaxis őrzői és Az öngyilkos osztag sztárjai sem, akikkel egy közös képre is összeállt a pár:

  via (EW)

 • Egy korábbi bűnöző, aki egykoron 20 millió font értékű tárgyat lopott el, megváltoztatta az életét, és saját vállalkozást indított, amelyben elmondja a háztulajdonosoknak, hogyan védekezzenek a betörők ellen. A 26 éves Sam Edwards még csak tinédzser volt, amikor Ferrarik, Lamborghinik és más csúcskategóriás értékek ellopásával kereste a kenyerét. A 11 éves bűnözői karrierje során széles körű készségeket fejlesztett ki, és azt állítja, hogy egy vésővel halkabban tudott bejutni bármelyik ajtón, mint a háztulajdonosok a kulcsaikkal.

  Sam több mint 60 betörésért már háromszor ült börtönben, de úgy döntött, hogy változtat az életén, amikor két évvel ezelőtt megszületett a kisfia.

  A történet szépséghibája viszont az, hogy az apuka ismét börtönbe került, miután 2022 áprilisában tizenegy rendbeli betöréses lopást és egyrendbeli betöréses lopáskísérletet ismert el. Edwards most újra rácsok mögött találta magát, miután három év és öt hónapra ítélték. A rendőrségi beszámoló szerint a férfi 2021 szeptembere és 2022 márciusa közötti hét hónapos bűnözési sorozata során nagy értékű ékszereket lopott berkshire-i otthonokból. Edwards betörésvédelmi biznisze tehát, úgy tűnik, egy időre parkolópályára kerül.

  via (Liverpool Echo)