Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem éppen megszokott, hogy egy helynek azért kell bezárnia, mert túl jól megy a szekér. Ördög Nóráékkal mégis ez történt legutóbb. A Nekem a Balaton nevű kis boltjuk sok bosszúságot okozott a helyieknek. A balatonakarattyai kisbolt annyira népszerű volt, hogy egyes vendégek akár az ország távoli pontjáról is eljöttek ide vásárolni. A balatonakarattyai kisbolt viszont a helyieknek nagyon nem tetszett. Ennek nagyon egyszerű oka volt: nem Ördög Nóra, illetve Nánási Pál személye okozta a gondot, hanem az, hogy vendégek állandóan rossz helyen parkoltak. Így a csendes utcából egy nagy forgalmú parkoló lett. 

  A műsorvezetőnő és fotós férje belátta, hogy ez így és itt nem mehet tovább. Elhatározták, hogy a boltnak költöznie kell. Jelentjük, hogy az áttelepülés megtörtént,

  a Nekem a Balaton újra kinyitott.

 • GettyImages-1228930858
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Az ember, aki csak feltöltött magáról egy videót, amin üdítőt iszik, gurul a gördeszkáján, közben pedig a Fleetwood Mac szól a háttérben, most berobban a szeszes italok piacára. Nathan Apodaca korábban is adta már a nevét és arcát különböző dolgokhoz. Mi is írtunk róla, hogy meghívták sztárfellépőnek Joe Biden beiktatására. Most még ennél is nagyobb dolog történt vele: saját alkoholos itala lesz.

  A Beatbox nevű márka Doggface, azaz Nathan Apodaca aláírásával dobja piacra új piáját, ami áfonya ízesítésű, de, ami még fontosabb, alkoholt is tartalmaz. Nem is keveset, hisz a 11%-os alkoholfokkal olyan erős lesz, mint egy bor. És ezért 4 dollárt kell fizetni.

  Magyarországi forgalmazásról egyelőre nincs hír. De az USA-ban se lesz egyszerű megszerezni, mivel 2000 helyen lesz kapható. Mondjuk a nagy élelmiszerláncokban hozzá lehet majd jutni, illetve hó végére online is rendelhető lesz, elvileg.

  (TMZ)

 • GettyImages-1203863832
  Fotó: Gary Gershoff / Getty Images Hungary

  Vannak olyan színészek, akik nem szeretik magukat visszanézni a filmvásznon. Gwyneth Paltrow is ilyen. Egyszer még azt is kifejtette, hogy egyenesen rosszul van, ha viszontlátja magát. 

  De van egy kivételel ezalól. Mégpedig a Wes Anderson által rendezett

  Tenenbaum, a háziátok című film.

  És ezt sem amiatt mentette fel a gyűlölete alól, mert kifejezetten büszke magára benne, hanem édesapja emléke miatt. 

  Van egy emlékem, amikor apám kilátogatott. Aznap jött el, amikor egy olyan jelenetet forgattunk, ahol leszállok a buszról, és Richie felvesz. És az apám is ott volt. Nagyon különleges nap volt

  – mondta Paltrow a Tribeca Filmfesztiválon tartott beszélgetésen.

  Gwyneth édesapja alig egy évvel a film premierje után hunyt el rák és tüdőgyulladás szövődményei miatt.

  Nagyon, nagyon, nagyon utálom filmben nézni magam, és ez az egyetlen jelenet, amit meg tudok nézni az egész karrierem alatt.

  (via: Buzzfeed)