Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a kisdiák halálra rémült, miután egy "kislány szelleme", belerontott a testvérével közösen készített fotóba, amikor épp a játszótéren voltak.

  Ayesha Wilson-Bent épp otthon volt, amikor a 14 éves Gabriel Ashmore elküldte édesanyájának a 12 éves Kristian Ashmoreal készült fotót, amin ha jobban megfigyeljük, egy harmadik személy is látható.

  A család szerint egész pontosan egy kislány szelleme kukucskál ki az abroncsokból felépített toronyból, ám nem mindenkit sikerült meggyőzni erről.

  Többen írták, hogy ez egy nagyon amatőr utómunka, és tisztán látszik, hogy utólag szerkesztették oda a "szellemet".

  Azonban akadtak olyanok is, akik szerint nagyon is valódi a fotó.

  "Ez nem kamu szívem! A kislány 9 éves lehet, és látszik, hogy a fiaiddal akar játszani. Nagyon szomorú, amikor egy lélek eltéved, Isten áldja őt."

  Ön szerint valódi a kép?

 • Angie Shipp számára pótolhatatlan volt az az eljegyzési gyűrű, amit a strandon veszített el nyaralás közben, ám végül egész szürreális módon került hozzá vissza.

  A 38 éves nőben egy világ tört össze, amikor elvesztette  néhai anyósának gyűrűjét, miközben épp a Skóciában strandolt a Yellowcraig Beachen.

  A családi ereklyét még Angie apósa vásárolta 1973-ban, amivel megkérte kedvese, Sue kezét. Sue 2010-ben hunyt el rákban. 

  A gyűrű 2022 júniusában veszett el, a kétségbeesett nő pedig felkeresett egy olyan szervezetet, ahol kifejezetten ilyen ügyekkel foglalkoznak. Ketten is jelentkeztek a feladatra, és néhány nappal elő is került Angie gyűrűje, amit egy kutyakakis zacskóban találtak meg.

 • A színész verset is írt a Cora nevű kislánynak.

  Napok óta terjed a neten egy poszt, amelyben egy édesanyja Woody Harrelson színészhez hasonlítja 9 hónapos kislányát, Corát. A fotómontázson egymás mellé szerkesztette gyermekét és az Emmy–díjas sztárt, a hasonlóság pedig még magának Harrelsonnak is szemet szúrt. Tegnap ugyanis ő maga osztotta tovább a bejegyzést saját Instagram oldalán, egy rövid, általa írt verssel kiegészítve.

  Óda Corához:

  Imádnivaló kisgyermek vagy,

  Hizelgő, hogy hozzád hasonlítanak

  A mosolyod csodás

  Bárcsak nekem is ilyen hajam lenne

 • 2022 augusztus 18-án kerül fel a Disney+ kínálatába a She-Hulk: Attorney at Law (Amazon: Ügyvéd), ami a Marvel univerzumban játszódó vígjátéksorozat lesz, és Tatiana Maslany alakítja a címszereplőt.

  DD
  Fotó: YouTube

  A sorozat már az első előzetes előtt sem nyerte el a rajongók tetszését, amit a további mozgóképes anyagok sem változtattak meg, sőt, főként mindenkit az érdekel, hogy ebben láthatjuk viszont Charlie Cox Fenegyerekét, aki eddig a Netflix égisze alatt futó Daredevilben  alakította a vak igazságosztót.

  Charlie Cox egyébként már a Pókember: nincs hazaútban is szerepelt, igaz, akkor ikonikus jelmeze nélkül. A She-Hulk legutóbbi előzetesében azonban már jobban megnézhetjük magát Daredevilt, aki a klasszikus piros-sárga ruháját fogja viselni a sorozatban. Senkit ne tévesszen meg, akárcsak a legtöbb szuperhős, Daredevilnek is több jelmeze van, nem csak a teljesen bordó verzió.

  Daredevil nem csak itt, de 2024-ben saját sorozatában is felbukkan majd, ami a Born again alcímet viseli, bár erről a szériáról egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy 18 részesre tervezik és szintén a Disney+-on lesz elérhető.