Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vin Diesel elárulta, hogy részéről még két film van ebben a sztoriban, úgyhogy szerinte 2024-ben véget fog érni a nagy Halálos Iramban-filmsorozat. Tudja, hogy egyesek ennek nem örülnek, hisz a végtelenségig lehetne folytatni az őrültebbnél őrültebb, a fizika törvényeit meghazudtoló autós száguldozásokat, de szerinte minden jó dolog véget ér egyszer, és minden ilyen megérdemli a méltó lezárást is.

  Most tehát úgy áll a dolog, hogy még lesz két rész, ami Halálos iramban címen fog futni, sőt, még Vin Diesel is benne lesz. 

  DE!

  Azt senki nem mondta, hogy más filmek ne készülnének ebből az univerzumból... Lehetnek itt még bőven olyan spinoffok, mint a Hobbs és Shaw. Tehát nem kell annyira azért beparázni ettől a hírtől. Vin Diesel nélkül is van gyermeki képzeletet felülmúló autós üldözés földön, vízen, levegőben, űrben, tűzben, jégen, bárhol.

 • A hétvégén karddal tortát szeletelő királynőnek nagy boldogságban volt része. Ugyan nagyon szomorú volt, hogy nem is olyan régen meghalt egyik kutyája, Fergus, de most a középső fia, valamint annak két lánya meglepte egy újabb négylábú kis cukisággal. András herceg egy hathetes kölyök corgit vitt II. Erzsébetnek, aki egyből jobb kedvre derült.

  (pagesix)

 • Ez a hír is egy névtelen forrásra alapozva kezdett el terjedni, tehát egyelőre sem Jennfier Lopez, sem a kedves édesanyja nem nyilatkozott még az ügyben. De, ha lehet hinni egy neve elhallgatását kérő, de(viszont) a családot nagyon jól ismerő "barát" szavainak, akkor bizony JLo anyja "hivatalosan" is odáig van a hírtől, hogy lánya és Ben Affleck megint egy párt alkotnak. Magyarul: 

  madarat lehet vele fogatni.

  (People)

 • Egyesek csak a csattogós lepkét tologatták a játszótéren a homokozóban, amikor ennyi idősek voltak. Egyelőre még nem tart ott ez a kislány, hogy megszégyenítse Tony Hawkot, de jó úton halad, az biztos. 

  Capture.PNG
  Fotó: earthfever / Instagram 

  A képre kattintva meg lehet nézni deszkázás közben.