Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koronavírus elvitathatatlanul nagy hozadéka a fura köszönésekből, ökölpacsizások, könyökpacsizásokból adódó bénázások, amik sok kellemes pillanatokat tudnak okozni a hétköznapokban. Ha mindezt még megfűszerezzük némi angolsággal, amit ráadásul egy királyi őméltóság prezentál, hát az meg még abszurdabb eredményt hoz.

  Mutatjuk:

 • A két színésznő között tényleg egészen meglepő a hasonlóság, de érthető módon, már mindketten nagyon unják, hogy folyton összekeverik őket. Ennek most Jessica Chastain egy TikTok videóban is hangot adott.

  Amikor 20 évig építed a karriered, és még mindig azt hiszik, hogy a Jurassic Parkban dolgozol.

  — írta a videóhoz, ezzel utalva Howard Jurassic Worldben való alakítására.

  Ők ketten egyébként annyira hasonlítanak, hogy egyszer még Howard apja is azt hitte, hogy a lányát látja egy boltban, pedig valójában Jessica volt az.

  A két színésznő is látja a hasonlóságot, de erre akkor jöttek csak rá igazán, amikor együtt szerepeltek a The Help című filmben. Chastain korábban azt nyilatkozta, hogy amikor olvasópróbájuk volt, megfogták egymás kezét, kerestek egy tükröt és a közös vonásaikat elemezgették. Ekkor döbbentek rá, hogy valóban olyan, mintha rokonok lennének.

  @jes_chastain

  This isn’t the parent trap y’all

  ♬ Sick Of It - KingDiaaa2

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Andy Vajna özvegye az Instagramja alapján Hawaii-on nyaral. Illetve nem biztos, hogy nyaral, de az biztos, hogy ott van. Illetve az se biztos, hogy ott van, de az igen, hogy a kép, amit megosztott, annál Hawaiit jelölte meg, mint helyszínt. Aztán az se biztos, hogy ez most készült. A képen tehát egy Vajna Tímeára hasonlító nő látható, aki egy hawaii ingatlanhoz (?) tartozó korlátnál pózol a napkeltében (vagy -nyugtában?). A sok ha és talán nélkül, Vajna Tamea instagramozási szokásait figyelembe véve joggal feltételezhetjük, hogy a képen ő szerepel, A helyszín Hawaii, az időpont pedig június 15.

  Egy kommentelő meg is kérdezte, hogy ilyenkor kik vigyáznak a cicákra, mire Vajna készségesen válaszolt:

  az asszisztensem és a házvezető nénim

  - írta. Ebből két dolog is kiderült: van asszisztense és házvezető nénije is.  Így éli tehát az amerikai álmot Vajna Tímea, akit a Dirt.com legutóbb csak úgy jellemzett, hogy 

   a Lamborghini-driving model and social media influencer.

 • A 74 éves színész nagy állatbarát hírében áll, ezért nem is olyan meglepő, hogy egy napokban posztolt fotón azt látjuk, hogy még az asztalra is felengedi őket.

  Nincs is jobb annál, mint híreket olvasni a haverokkal...

  — írta a képhez.

  Stallone úgy tűnik még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy a reggeli híreket újságból olvassa. Eközben még az is lehet, hogy a Rocky-előzménysorozat ötletein gondolkodik, amiről március elején adott hírt először.