Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2025-ben érkezik az Avengers: Secret Wars című film, ami az azonos címmel publikált képregény alapján készül majd. A Secret Warsról egyelőre nem lehet sokat tudni, de az már biztos, hogy az a Michael Waldron fogja írni, aki korábban a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztoriján is dolgozott, de a Rick és Morty is ott van a munkái között.

  secretwars
  Fotó: YouTube

  A Titkos háborút eredetileg 1984 és 1985 között publikálta a Marvel Comics, amit Jim Shooter írt és Mike Zeck illusztrált. A történet során a 80-as években népszerű Marvel-figurák mindegyike részt vett a háborúban, amit egy „Túlontúli” nevezetű, istenszerű lény indított el, amikor a Földről elrabolt egy rakás gonosztevőt és szuperhőst, majd egymásnak eresztette őket egy számukra idegen világban. 

  Érdekesség, hogy ebben a sztoriban bukkant fel elsőnek a szimbióta, ami összekapcsolódott Peter Parkerrel, így elképzelhető, hogy a filmváltozatban is végre debütálhat a fekete ruhás Pókember.

  Azonban érdemes megjegyezni, hogy az MCU a kezdetek óta merőben eltér a képregényektől, így valószínű, hogy a moziban Kang, a Hódító lesz majd a háttérben, akit már a Loki első évadában is felvezettek, de szerepelni fog A Hangya és a Darázs: Kvantummánia című filmben is, a Titkos háború előtt pedig lesz még egy Bosszúállók-film, ami a Kang-dinasztia címet kapta.

 • Megérkezett az első olyan Hooligans-klip, amelyben az új felállással szerepel a zenekar.

  A 2021-es év több szempontból is mérföldkőnek számított a zenekar életében – amellett, hogy fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték, piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is Zártosztály címmel, illetve hosszú idő után tagcsere történt a bandában. A banda basszusgitárosa, Késmárki Zsolt közel 15 év közös munka után távozott a csapatból, az énekes Ördög Tibor Csipa, a gitáros Tóth Tibi  és a dobos Kiss Endi mellé ezek után 2022 februárjától Romanek Gergely érkezett.

  A zenekar szerdán megjelent videoklipjében, amit a Káosz című nótához forgattak, már az új felállásban látható a Hooligans – a kisfilmet ezúttal is Jimy J. Hollywood rendezte. A tagok szerint egyébként ez lett a legsikeresebb dal a Zártosztály tételei közül, a zenészek viszont már dolgoznak a következő lemezükön, amely leghamarabb 2023 tavaszán érkezhet. Idén még lesz egy nagy évzáró koncertjük december 29-én, amit a budapesti Barba Negra új helyszínén tartanak. 

 • Matthew Clarke a Travelodgeban foglalt magának szállást Londonban, azonban a szoba átvételekor egy meglehetősen furcsa szöveg fogadta őt a televízió képernyőjén. „Kérjük ne vizeljen az ágyba" - olvasta a 39 éves, 3 gyerekes apuka, aki előtte részt vett a szeptember 30-án tartott London Marathonon. A fura üzenetre azóta sem kapott magyarázatot.

 • Előzetest kapott a Violent Night című fekete-komédia, amiben a Stranger Thingsből is ismert David Harbour lesz a Mikulás, aki nem fél bemocskolni a kezét.

  vérapó
  Fotó: YouTube

  Karácsony este egy csapat zsoldos hatol be egy gazdag család otthonába, ahol mindenkit túszul ejtenek. Azonban a csapat arra nem készült fel, hogy felkerültek a Mikulás rossz gyerekeket felvonultató listájára, és bizony ez a Miklós minden, csak nem szent.