16:00, December 03.
Hollandia 3
Egyesült Államok 1
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy anyuka tetőtől talpig kizárólag a kilencvenes évekből és korábbról származó vintage ruhákba öltözik, és nem hajlandó betenni a lábát a sima ruhaboltokba. A harminc éves azután vált a divat megszállottjává, hogy tinédzserként megnézte a Szex és New York tévésorozatot. Miután tizenkilenc évesen anyuka lett, a jótékonysági boltok megszállottjaként elkezdte átnézni az üzleteket a múltból származó ruhadarabok után kutatva. Mostanra teljesen felhagyott a hétköznapi ruhák viselésével, és ma már csak az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évekből származó ruhákat hord. A Darlingtonból származó Hannah úgy véli, hogy az évek során több ezer dollárt spórolt meg, mert csak használt ruhákat vesz.

 • Ismerje meg a Crocs papucsok megszállottját, aki az elmúlt huszonkét évben több száz párból álló gyűjteményét építette. A harmincnyolc éves Rochelle Burke eredetileg azért kezdte el vásárolni a kényelmes lábbelit, mert egy egészségügyi problémája miatt megduzzadtak az ízületei. Azt mondja, ez volt az egyetlen cipő, amely megfelelő tartást adott a lábának. Rochelle a 2000-es évek elején vásárolta meg az első párat az akkor tizennégy dolláros cipőből, de mostanra annak megszállottjává vált, és „nem tudja abbahagyni a vásárlást”, miután a következő huszonkét évben további 450 párat gyűjtött össze.

 • Valószínűleg ez most a legfényesebb utca Angliában. Az energiaválság ellenére ez az utca a New Miltonhoz közeli Barton on Sea-ben a levegőből nézve is kiemelkedik a környék többi utcája közül. A közönség tagjai idén megcsodálhatják a Byron Roadon  kiállított karácsonyi fényeket. A híres díszkivilágítás több mint 80 ezer karácsonyi fényből, betlehemes jelenetekből, életnagyságú ünnepi állatokból és működő modellekből áll, mindez jótékonysági célokra. A 2016-ban Nagy-Britannia legünnepibb utcájának választott Byron Road az év végéig minden este kivilágítva marad. Körülbelül két hónapig tartott a hihetetlen látványosság felépítése, amelyet 2004 óta minden évben megépítenek (a világjárvány miatt 2020 kivételével), és amely nagy figyelmet vonz. Eddig több mint 90 ezer fontot gyűjtöttek össze különböző jótékonysági szervezetek számára, tavaly az NHS (a britek Országos Egészségügyi Szolgálata – a szerk.) összesen 5862 fontot kapott az esemény után.

 • GettyImages-836570822
  Fotó: Mark Horton / Getty Images Hungary

  A Guns N’ Roses énekese, Axl Rose ígéretet tett arra, hogy véget vet annak a harmincéves hagyománynak, hogy a mikrofonját a tömegbe dobálja, miután kedden arcon talált egy ausztrál nőt. Pénteken kiadott nyilatkozatában Rose elismerte az esetet, és azt mondta, hogy soha nem állt szándékában senkit sem megsebesíteni a zenekar Ausztráliában adott koncertje alatt.

  „Nyilvánvalóan nem akarjuk, hogy bárki megsérüljön, vagy hogy bármilyen módon bárkit is bántsunk a koncertjeinken” – mondta Rose, majd hozzátette, hogy ez mindig is igaz volt a Guns N’ Roses-koncerteknél. „Mivel több mint 30 éve dobáljuk a mikrofont a koncertünk végén, mindig is úgy éreztük, hogy ez egy népszerű része az előadásunk legvégének, amit a rajongók óhajtottak és ismertek, hogy lehetőségük legyen elkapni a mikrofont.” 

  Az előadó azt mondta, hogy a rajongók biztonsága érdekében véget kell vetni a gesztusnak, amely a zenekar koncertjeinek ismert részévé vált. Rebecca Howe, a keddi koncert végén megsérült nő azt állítja, hogy több zúzódást szenvedett, és az orra is betört, amikor a zenekar utolsó dalát követően az arcában landolt a mikrofon.

  (via New York Post)