Oszkár
20 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy az Index is megírta, Cseh László hetedik lett 200 méter vegyesen a tokiói olimpián. A magyar úszólegendának ez volt az utolsó versenye, úgy döntött, befejezi a pályafutását.

  Visszavonulásának hírére többen megemlékeztek a kiváló sportoló érdemeiről a közösségi oldalukon, köztük az úszó Risztov Éva és a tornász Berki Krisztián. 

  „Úgy érzem nem csak a korunk, de sok más is össze köt minket. Talán ez a fotó is! A London-i döntő másnap reggelén készült, mikor Lacival közösen mentünk a helyi sajtó központba egy pár interjút adni!

  Mindig példakép volt számomra! Felnéztem rá, mint sportolóra, mint emberre.

  Követendő példa a mai napig és ez örökké így marad!” – írta az olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok tornász Berki Krisztián a közösségi oldalán megosztott fotó mellé. 

  Köszönöm, hogy olyan értékeket mutatsz, amit csak az igazán nagyok! Legenda vagy már rég, de ez a mostani küzdelem és utána a nyilatkozatok, csak erősebbé tették ezt a jelzőt! Szívből kívánok sok sikert az úszás utáni élethez! Pihenj egy nagyot és vigyázz a családodra! Még egyszer köszönjük Cseh László!”

  Az olimpiai bajnok úszó, Risztov Éva is a Facebook-oldalán üzent:

  Köszönjük CSEH LÁSZLÓ! Mai nappal befejezte pályafutását a Legenda, a Bajnok, aki több évtizeden keresztül szállította az érmeket a világeseményekről! Mindenki Példaképe!

  – méltatta a visszavonuló úszólegendát, ezt követően pedig a versenyeredményeit is felsorolta.

 • 500 ezerből egyszer fordul elő az, ami a minap Izraelben történt. Az asdódi Assuta Orvosi Központban egy embrióval a gyomrában jött világra egy kislány – írja a The Israel Times. 

  A terhesség késői szakaszában végzett ultrahangos vizsgálatok már kimutatták, hogy a baba hasa megnagyobbodot, születése után azonnal meg is vizsgálták az orvosok és megállapították, hogy a testében van valami. 

  Meglepődve tapasztaltuk, hogy egy embrió

  – mondta Omer Globus, az Assuta neonatológiai igazgatója. Elvégezték a beavatkozást, végül két hasonló zsákocskát távolítottak el, amelyből arra következtettek, hogy talán nem is egy, hanem két embrió volt az újszülöttben.

  Globus hangsúlyozta, hogy ezek nem teljesen, csupán részben kifejlődött embriók. Számos elmélet létezik az ilyen „fetus in fetu” (magzat a magzatban) esetekre. Az egyik, hogy a terhesség ikerterhességnek indult, ám az egyik embrió felszívta a másikat. A szakember kiemelte: a magzati fejlődés részeként megy végbe, mikor bizonyos üregek záródnak, az egyik embrió pedig bent reked egy ilyen térben és nem tud kifejlődni. 

 • Tojás, cserkész kolbász, virsli és makaróni – ezt mind egy edényben rottyantotta össze a fideszes politikus, aki gyakran megvillantja konyhaművészetét a közösségi oldalán. 

  Amit a képen látunk, igazából tojásos lecsó, még akkor is, ha nem egészen így emlékszünk erre az ételre. Németh Szilárd állítja, a gyermekei kérték így. 

  Ön megkóstolná?

  Az MSZP-s EP-képviselő, Ujhelyi István is kiszúrta a különös ételt:

  „Németh Szilárd megőrülne, ha tudná milyen finomat és mégis könnyűt főztem a családnak...” – üzente a fideszes politikusnak, jelezve azt is, hogy épp családilag nyaral egy kempingben.

 • Tillától már megszokhattuk, hogy bármerre jár, mindenhonnan élőzik egy rövidet. Ezt akkor is megteszi, ha mondjuk Pápai Joci nem akarja.

  Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  Ezúttal a Sztárban sztár leszek cím műsor öltözőjéből jelentkezett be a műsorvezető, ahol épp a zsűritagokat sminkelték a forgatásra. A szobában ott volt Majka és a rapper kisebbik fia is, ám Tilla Pápai Jocit támadta be a mobiljával, aki félmeztelenül ült egy széken. Hiába ellenkezett, a tévés akkor is felvette, sőt azt is megmutatta, milyen zokni van rajta. Utóbbiból Majoros Péter sem maradt ki.