Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eddig még nem jelezte, hogy valótlan dolgokat írna a sajtó, pedig gyorsan szokott reagálni a róla szóló hírekre. Amikor a szerelmi élete van terítéken, akkor még az időeltolódást is meghazudtolva ragad Instagram Story-t, hogy azonnal közölje, mennyire nem igaz, amit olvasni lehet róla a hírekben.

  Június 21-én jelent meg a Dirt.com-on, majd 23-án a magyar sajtó is megírta, hogy ahogy az eredeti forrás fogalmaz:

  Andy Vajna 40 évvel fiatalabb, Lamborghinivel furikázó modell és social media influencer özvegye egy 8,9 millió dollár, azaz több, mint 2,6 milliárd forint értékű villát vett magának Beverly Hillsben.

  Ez azért érdekes, mert még Andy Vajna halála után azt mondta, hogy nehéz anyagi helyzetbe került, hisz nem tudja, hogy mikor juthat hozzá az örökségéhez. Ebben az időben saját elmondása szerint megtanulta értékelni a pénzt, mert, és ezt idézzük: "Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök" - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

  Hogy pénzhez jusson, még volt férje bútorait is el kellett adnia. Úgy néz ki, hogy manapság már nincsenek anyagi gondjai. A fenti hír alapján elképzelhető, hogy hozzá tudott jutni a 40 milliárdra becsült örökségéhez, így tudott venni egy ekora és ilyen drága ingatlant magának Beverly Hillsben. 

  (via)

 • GettyImages-143479388
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Jóbarátok különkiadása óta végképp egyértelmű, hogy a népszerű sorozat szereplői a mai napig szinte legjobb barátok, ehhez pedig az is hozzásegítette őket, hogy a hirtelen jött sikert együtt élték át. Volt azonban egy Emmy-díj jelölés, amit valamiért csak öten kaptak meg (és végül meg is nyertek), emiatt pedig az egyik főszereplő sokáig rosszul érezte magát, amellett, hogy örült a barátai sikerének.

  Kitalálja, hogy melyik színész lehet az?

  • 179
   Matt LeBlanc
  • 113
   Lisa Kudrow
  • 102
   Matthew Perry
  • 99
   David Schwimmer
  • 79
   Courteney Cox
  • 53
   Jennifer Aniston

  A megoldásért egy kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  A megoldás: Courteney Cox. A színésznő ennyi év után bevallotta, hogy nagyon fájt neki, amiért ő sosem kapott Emmy-díjat Monica megformálásáért. Azt pedig a mai napig nem igazán lehet tudni, hogy ő miért maradt ki a díjazásból, de egy 2010-ben kapott Golden Globe jelölés - amit egy másik sorozatért kapott - valamennyire kárpótolta őt.

 • pataky.png

  A szerdai bravúros magyar-német meccs után az EDDA Művek két tagja, Gömöry Zsolt és Pataky Attila értékelte a látottakat a TV2 Mokka című műsorában. A zenészek nem győzték dicsérni a hazai válogatottat a 2-2-es döntetlennel végződő mérkőzésért.

  Beszélgetés közben a stúdióban elhelyezett televízió képernyőjén visszajátszották a meccs pillanatait, amikor Pataky Attila egyszer csak oldalra pillantva felkiáltott:

  Peti! Peti! Most!

  Az énekes a kapus Gulácsi Pétert látva hangoskodott, akinek nagy izgalmában egy személyes üzenetet is mondott a kamerába.

  Gulácsi Peti, most csak énrám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked! Meccsenként legalább 5 gólra tartó labdát fogtál ki. Mindent megtettél, és kész. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz!

  Ebben a videóban tudja visszanézni a közös értékelést:

 • Amíg a Marvel biztosan hozza a kellő nézőt és bevételt a képregényekből adoptált filmjeivel, ez a DC–ről kevésbé mondható el. Persze van olyan karaktere, ami annyira jól sikerült, hogy önálló filmet (Ragadozó madarak) is kapott, ilyen például a Harley Quinn, aki persze Margot Robbie kvalitásai miatt is ilyen népszerű. Az Öngyilkos Osztag első részében is igyekeztek sztárokat (Will Smith, Jared Leto) szerepeltetni, ám ez a folytatásban még inkább előtérbe került, hiszen Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone mellett olyan nevek is felfelé húzzák a produkciót, mint a Walking Dead és a Galaxis őrzőinek csillaga, Michael Rokker, vagy a fiatalabbak által jól ismert Pete Davidson (Staten Island királya). 

  Az eddig megjelent előzetesek alapján azt állíthatjuk, hogy a Marvel receptjét átvéve, kellő mennyiségű humorral is megtöltötték a filmet, amit persze a mai igényeknek megfelelő akció egészét ki, ám mégis felfedezhetőek benne a képregényes dimenziók. Érdekesség, hogy a folytatásnak nem adtak számot, sem külön alcímet, és ugyanaz a lett a neve, mint 2016-os elődjének. 

  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Fotó: Movieclips Trailers