Arnold, Levente
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy korábban az Index megírta, Sebestyén Balázs ma délelőtt pont úgy járt mint Dzsudzsák Balázs néhány évvel ezelőtt: elfelejtett tankolni, és útközben kifogyott az autójából a benzin, amit a közösségi oldalán egy fotóval dokumentált. 

  balazs.png

  A Magyar Közút felfigyelt a szerencsétlenül járt rádiósra, és az Instagram-oldalán keresztül üzent, mindenki okulására.  

  Sebestyén Balázs, tudod, hogy szeretünk, vigyázz magadra! Kitartást a kommentcunamikhoz!

  Hogy más ne járjon úgy, mint a Rádió 1 munkatársa, vagy néhány évvel ezelőtt a focista a Lánchídon, a Magyar Közút megosztotta a jó tanácsait is

  Mit csinálj, hogy ne járj úgy, mint Sebestyén Balázs, akinek elfogyott az autójából a benzin az M7-es autópályán?

  1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs. 
  2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt! 
  3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg. 
  4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót
  5. A szalagkorláton túl várd a segítséget.
  6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t.

  A fentiek alapján úgy tűnik, Sebestyén Balázs az 1., 2., 4. és az 5. pontot nem teljesítette. 

   

 • Michael Jackson 23 éves lánya Willow Smith Red Table Talk című műsorában nyílt meg arról, hogy milyen érzés volt paparazzik között felnőnie, és ez milyen hatással van a jelenlegi mentális állapotára.

  GettyImages-655779964
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Paris Jackson évek óta poszttraumás stressz szindrómával küzd és régóta terápiára jár, mert hangokat hallucinál és súlyos paranoiában szenved. Általában kamera kattogást hallucinál, de egyes zajok is előhozhatják a szorongását.

  Meghallom egy szemeteszsák zsizsegését, összerándulok és pánikba esem. 

  Rémálmokkal is küzd, és mit mondja, a PTSD életének minden területére hatással van, a házat sem meri elhagyni fényes nappal. 

  Paris tapasztalataival kapcsolatban nagyon megértőnek bizonyult Willow, hiszen ő is hasonlóképp nőtt fel, a nyilvánosság szeme előtt. Ő például volt, hogy arra kérte barátait, töröljék ki az üzeneteit, nehogy személyes információk szivárogjanak ki róla. Will Smith lánya egyébként nemrég vallotta be, hogy a többszerelműség híve.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Igencsak szokatlan jelenetnek lehettek szemtanúi Kolozsváron. Épp a jelzőlámpánál állt egymás mellett egy motoros és egy autós, amikor az autóban ülő hölgy kihajolt az ablakon, és megcsókolta a mellette várakozó motorost – írta meg a Maszol. 

  A szituációt a személyautó mögött álló kocsi fedélzeti kamerája örökítette meg. A szemtanúk közül sokan azt gondolták, hogy a motoros azért kopogott az autó ablakán, hogy számon kérje annak sofőrjét. Ehelyett viszont egész más fogadtatásban részesült, 

  valószínűleg nem is voltak idegenek egymásnak. 

  A videót a monitorulcj.ro portál tette közzé, amihez számos hozzászólás érkezett, akadt olyan is, aki a videó láttán azt közölte: 

  maga is motorra pattan. 

 • Két hónapon belül ez már a második alkalom, hogy az autója miatt kerül bajba Sebestyén Balázs. Legutóbb szabálytalan parkolásért kapott kerékbilincset, most pedig úgy tűnik, a járgány sehogy sem akar tovább haladni, mivel a Rádió 1 műsorvezetője megfeledkezett arról, hogy bizony ehhez üzemanyag is kell. 

  Amikor kétségbeesetten ülsz a leállósáv szélén és várod, hogy valaki hozzon üzemanyagot!

  – dokumentálta egy fotóval a történteket a rádiós, hozzátéve: 

  Nincs ennél magányosabb pillanat.

  Hogy a hibáját elismeri, egy hashtaggel jelezte Balázs: #akihülyemegérdemli

  Néhány évvel ezelőtt egyébként Dzsudzsák Balázzsal is pontosan ez történt. A focista elfelejtett tankolni, és a Lánchíd közepén leállt a kocsija, amivel persze óriási dugót okozott.