11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27. ÉLŐ
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valószínűleg a hölgy élete legviccesebb pár percét élte át párja malőrjének hála.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 14.03.41.png

  Hatalmasat megy az interneten egy floridai szerelmespár eljegyzési felvétele, ami amilyen romantikusan indult, olyan abszurd véget is ért.

  A 35 éves Scott Clyne épp egy naplementés hajókázáson vett részt kedvesével, Suzie-val, amikor úgy döntött, felteszi barátnőjének a nagy kérdést, és féltérdre ereszkedik előtte. A helyszínválasztából azonban már sejthetjük, mi lett a gyűrű sorsa: ahogy előhúzta azt a férfi hátsó zsebéből, kicsúszott a kezéből és belepottyant az óceánba. Bár Clyne azonnal az ékszeresdoboz után kapott, ő is elvesztette az egyensúlyát, majd szintén vízbe zuhant.

  Ezt persze végignézte szerelme is, akinek mindössze egy másodperc jutott a klasszikus meghatódottságból, az esést látva ugyanis úgy kitört belőle a nevetés, hogy még percekkel később, Clyne visszatértekor sem bírta abbahagyni a kacagást. A történet egyébként dupla happy enddel zárult: a férfi megmentette a gyűrűt, Suzie pedig igent mondott neki, ráadásul még egy legkevésbé sem hétköznapi lánykéréses videóval is gazdagodtak, amelyet maga a vőlegény tett közzé aztán TikTok és Facebook oldalán.

  Bár a férfi kissé csalódott volt a félrement forgatókönyv miatt, a kommentelők egyetértettek abban, valószínűleg ennél emlékezetesebben nem is sülhetett volna el az eljegyzés, ami az egyik legjobb, amelynek az utóbbi időben szemtanúi lehettek.

   (via People)

 • Szombat este véget ért a Dancing with the Stars harmadik évada, melynek győztes párosa Csobot Adél és Hegyes Bertalan lett.

  A versenyzők nagyon megérdemlik az első helyezést, hiszen elképesztő teljesítményt nyújtottak az adások alatt. Az egyik legemlékezetesebb táncuk kétségtelenül a rumba volt, melynek során egy olyan emelést is prezentáltak, amit szemmel lekövetni sem volt egyszerű.

  Hegyes Bertalan az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy sajátította el Csobot Adél ennek a bonyolult mutatványnak a technikáját. A profi táncos azt írja, rengeteg munkájuk volt abban, hogy a produkció olyan legyen, mint ahogy azt a nézők is láthatták. 

 • Képernyőfotó 2022-11-27 - 11.01.37.png
  Fotó: TV2

  Ajándékkal kedveskedett Gabriela Spanic számára Árpa Attila, aki a Dancing with the Stars döntője alatt kereste fel a műsor venezuelai vendégzsűritagját. A Nagy Ő stílusosan egy szál rózsával lepte meg a sorozatsztárt, majd rövid táncot is lejtettek a parketten.

  „Visszajutott hozzám, hogy ő mit nyilatkozott rólam, én ezt nem tudtam. Nagyon kedves dolgokat mondott rólam, gondoltam ezzel viszonzom ezt a kedvességet” – magyarázta Gelencsér Tímeának gesztusa indíttatását Árpa, utalva ezzel Spanic korábbi kijelentésére, miszerint számára a színész külsőleg és belsőleg is tökéletes pasi.

  „Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem” – mesélte a Borsnak nemrég Spanic, aki Árpa szerint örült a tőle kapott virágnak.

  Azt hiszem örült neki, de én is örültem volna neki a műsorban! 

  — nevetett Attila, majd későb hozzátette, a DWTS 2. évada után A Nagy Ő-ben most ismét szokatlan terepen próbálhatta ki magát:

  „Mostanában olyan műsorokban szerepelek, amik arról szólnak, amihez nem értek: tánc, nők…”

 • Legismertebb figuráit vonultatja fel új intrójában a DreamWorks.

   

  A DreamWorks olyan karaktereket adott a világnak, mint a Kung Fu Panda, a Shrek, vagy épp az Így neveld a sárkányodat, legtöbbjük pedig immáron minden filmjük elején beköszön majd, ugyanis új logót kapott a stúdió.

  Az animációs filmeket és televíziós programokat készítő DreamWorks 1994-ben született meg, aminek új intrója leginkább a MARVEL-filmek előtti főcímet  idézi.