Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ellenségének sem kívánja a helyzetet, amibe keveredett.

  farvip
  Fotó: TV2

  Paprika Dorina is gumicsizmát húzott, hogy kipróbálja magát a Farm VIP tanyáján. Az évad legfiatalabb játékosa a Story magazinnak elmesélte, nagyon megviselte őt, hogy csapattársai őt küldték az első párbajra.

  „Őszinte lány vagyok, most nem fogok kertelni. Többiektől nagyon rosszul esett, hogy rám tették az útilapot. De a csalódásomnak nem ez volt a fő oka, sokkal inkább az előadásmód a titkos esti megbeszélésünkön. Van önkritikám, tudtam én, hogy nem vagyok odavaló, de hiányoltam az empátiát és az emberséget. Nagyon rossz stílusban lett tálalva ez az egész" – mesélte a 18 éves lány a lapnak, aki végül a hozzá legközelebb álló Polgár Tündével párbajozott. Győzelme után felajánlotta, hogy átadja a továbbjutó helyet, de az üzletasszony nem kívánt élni a lehetősséggel, ezzel pedig teljesen kiborította Paprikát.

  „Az ellenségemnek sem kívánom ezt a helyzetet, amibe belekényszített a "családom". Család, egy fenét..Hatalmas lecke volt nekem ez az egész, és azt kell mondjam, ez nem a szív, hanem a pénz játéka volt. Legnagyobbat Rippel Feriben csalódtam. Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében."

  (via Blikk)

 • Az anyaságról mesélt.

  Majoros Hajnalka őszintén mesélt fiairól a Kinek van igaza? YouTube-csatorna legújabb videójában. Mint kiderült, Marián és Olivér nem is különbözhetnének jobban, külsőleg és belsőleg sem.

  „Az első gyerekem nem aludt hason, azt sem tudtam, hogy hogyan vezessem rá, refluxos volt, minden baja volt, nem tudtam igény szerint szoptatni sem. Aztán jött a második gyerek, aki három óránként evett, aludt, játszott, hason aludt, egyszerűen cuki volt” – kezdte Majoros, aki bátran bevallotta: kissé megijedt második várandóssága alatt, fogja-e tudni annyira szeretni kisebbik gyermekét, mint bátyát. Ez a félelem aztán Olivér születésekor el is múlt.

  Ráadásul Marcinál, ha ki tudtunk belőle sajtolni egyéves koráig egy minimális mosolyt, akkor örültünk, Olivér pedig a kezdetektől egy tejbetök volt. Nagyon különböző a két gyerek.

  Az anyuka eleinte jóval nagyobb családot szeretett volna Majkával, de a tapasztalatok aztán formálták a véleményét.

  „Négyet terveztünk. Terveztünk! Az elsőnél mondtuk, hogy nemhogy három nem lesz, hanem második sem. Viccet félretéve, tényleg volt ilyen az első gyerek után, hogy azt mondtam,  hogy fogom én ezt végigcsinálni…” – idézte szavait a Story magazin.

 • Három babanév-ötletről is lehullott a lepel.

  babaaa
  Fotó: youtube

  Babanem-bejelentő bulit tartott Shane Tusup és várandós menyasszonya, Nagy Viktória Zoé.

  A sztárpár nemrég Instagramon osztotta meg a hírt, hogy szülői örömök elé néznek, a fitneszversenyző első gyermeküket hordja a szíve alatt. Csütörtök este YouTube csatornájukon mutatták meg követőiknek, hogyan zajlott a parti, videójukból pedig kiderült,

  kislánnyal bővül majd családjuk,

  sőt, egy snittből a tervezett babanevekből is ízelítőt kaphatunk: a szerelmesek a Skylar, az Olivia Ann és a Charlotte opciókat írták fel az ötleteket gyűjtő táblájukra.

  Pár napja az edző arról beszélt, talán egy picit jobban örülne, ha fiú lenne első gyermeke, de a felvétel alapján a rózsaszín konfetti láttán is kicsattant a boldogságtól. 

 • Lékai-Kiss Ramóna azon hazai hírességek közé tartozik, akik azokat a felvételeket is megosztják magukról a közösségi oldalaikon, amelyek nem tökéletesek, hanem a valóságot mutatják meg. A műsorvezetőnő legutóbb két videót tett közzé: az egyiken modellként, megingás nélkül vonul el egy tükör mellett egy babarózsaszín, aranyozott estélyiben, a másikon azonban már szinte orra bukik, úgy megijed, amikor megpillantja a tükörképét.

  Amikor kettő van belőlem....insta vs valóság!

  írta Lékai-Kiss Ramóna, aki a Facebookon csak a valóságot tükröző videót mutatta meg, amelyikben frászt kap, az Instagram-oldalára azonban a baki nélküli felvétel is felkerült.

  Ön tudatosan figyel arra, milyen felvételeket oszt meg magáról a közösségi médiában?