Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Noha még márciusban arról szóltak a hírek, hogy kormányzónak állna Matthew McConaughey, a színész azonban ezt most hivatalosan is cáfolta.

  McConaughey Instagramra töltött fel egy videót, ahol elmondta, gyerekként nem gondolta volna, hogy politikai vezető váljon belőle, illetve Texas kormányzójának posztjáért sem fog indulni, hiába fontolgatta korábban a lehetőséget.

  A közösségi oldalra feltöltött felvételen elmondja, hogy a politikának új célokra van szüksége, meg kell oldani a problémáinkat, illetve ideje odafigyelni a közös értékekre is.

  McConaughey megígérte, hogy változatlanul fog olyan szervezeteket támogatni anyagilag, akik arra törekednek, hogy az emberek jólétét biztosítsák, miközben bizalmat is képesek kiépíteni. Számára ez az amerikai álom.

  Egyébként érdekesség, hogy egy közvéleméy-kutatásból kiderült, hogy a színész megelőzte a republikánus kormányzót, Greg Abbott-ot, illetve a demokrata jelölt, Beto O’Rourke-ot is.

 • Advent első vasárnapján elárasztották a közösségi oldalakat a gyertyás képek. Kovács Zoltán sem maradt ki a sorból, az államtitkár az idei szezonra ráadásul egészen egyedi koszorúval készült.

  Ismét eljött a várakozás időszaka. Ma meggyújtottuk az elsőt 

  – jelentette Facebook-oldalán a politikus, aki köztudottan szeret vadászni, így annyira nem is meglepő, hogy töltényhüvelyekből készített asztali díszt. 

 • Marsi Anikót a ma reggeli Mokkában látták vendégül, ahol válása utáni új párkapcsolatáról mesélt.

  chrome-capture (5)
  Fotó: TV2

  A műsorvezetőnő kiskutyáját is magával vitte a forgatásra, aki fel-alá járkált a stúdióban, miközben Anikó nagy átéléssel mesélt új szerelméről, akivel nagyon boldogok, és aki korábban Szulák Andrea kedvese volt.

  A kiskutyát azonban nem igazán hatotta meg a történet, ugyanis egy ponton felugrott a kanapéra és először a párnát, majd gazdija jobb karját hágta meg.

  Eközben a stúdióban igyekeztek nem mindent mutatni ebből, Mádai Vivien és Istenes László pedig profin kezelték a helyzetet, hiszen szemük se rebbent.

  A jelenet 5:35-nél kezdődik:

 • Elliot Page Instagramon robbantott egy óriásit félmeztelen fotójával.

  page
  Fotó: Instagram
   

  Az Eredet és a Juno sztárja korábban Ellen Page néven volt ismert, és leszbikusként aposztrofálta magát, azonban tavaly novemberben transzférfiként coming outolt, illetve nemváltó műtéten is átesett. Elliot most az Instán villantotta meg kockahasát, amit követői hatalmas ovációval fogadtak.