Szabina
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Váratlan mellékhatásként egyes országokban megfogyatkoztak a deszkás boltokban a fehér színű belebújós cipők, amelynek oka, hogy a Netflixet letaroló dél-koreai sorozat szereplői ehhez hasonló slip-onokkal a lábukon masíroznak a halálba – írja a New York Post.

  A Halloween közeledtével amúgy is főszezonja van a Squid Game-ben látott jelmezeknek, hamarosan egymást tapossák majd a piros ruhás szamurájok és a zöld melegítős táborlakók. Az őrület máris érezhető módon fellendítette a pandémia miatt válsággal küszködő dél-koreai ruhaipart.

 • Párját ritkítja a nemzetközi futballban is, hogy egy profi élvonalbeli csapatnak női csapatmenedzsere legyen. Olyannyira ritka dolog ez, hogy a

  portugál futball történelmében erre még nem volt példa.

  Hétfő este azonban a Belenenses új csapatmenedzsere debütált a kispadon, nevezetesen Mariana Vaz Pinto

  A csapat közlémenye szerint újabb akadályt törtek át a nemi egyenlőségéért folytatott harcban, mikor női csapatmenedzsert küldtek a Boavista elleni portugál első osztályú bajnoki mérkőzésre.  

  A nemzetközi futballban sem látunk női csapatmenedzser sűrűn, a Bayern Münchennél Kathleen Krüger látta el ezt a munkakört, azonban ő most szülési szabadságát tölti. 

  A találkozó egyébként 0–0-s döntetlennel végződött, így a Belenenses továbbra is a bajnoki tabella utolsó helyén, nyeretlenül szerénykedik. 

 • Már több mint öt éve, hogy örökre elment az Egyesült Királyság egyik leghíresebb, hatszoros Grammy-díjas zenésze, David Bowie.

  GettyImages-105335294
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Bowie idén lenne 75 éves, ez alkalomból pedig két pop-up bolt is nyílik a tiszteletére, a születésnapja előtt pár nappal. Az egyik Londonban lesz, annak a háznak a közelében, ahol az 1972-ben kiadott, The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spider from Mars című albumának borítóján láthatjuk. Egy testvérüzlet is nyílik októberben, New Yorkban.

  A boltok csak 2022 januárig lesznek nyitva, és a pólók és kiegészítők mellett limitált példányszámú lemezeket és emléktárgyakat árulnak majd.

 • A Római Filmfesztiválon lépett a vörös szőnyegre Angelina Jolie, aki az új Marvel-filmet, az Örökkévalókat reklámozza. Az előzetes kritikák nincsenek elájulva a szuperhősös filmtől, Jolie-nak azonban sikerült elterelnie a figyelmet a produkció gyengeségeiről:

  méghozzá a frizurájával.

  A színésznő ezüst színű, testhezálló Versace ruhában érkezett a premierre, amikor azonban forgolódni kezdett, hogy minden szögből megörökíthessék, meghökkentő látvány fogadta a fotósokat. Jolie haja ugyanis csak félig volt levágva, mintha a fodrásza fontos telefonhívást kapott volna a művelet közben, és félbehagyta volna a munkáját.

  A kommentszekció azonnal lecsapott a témára, a PageSix szerint volt, aki szerint így nem lett volna szabad a vörös szőnyegre engedni a színésznőt, mások a fodrász elszámoltatását és kirúgását követelték. Egy bejegyzés írója pedig azt sejti a háttérben, hogy a hajszobrász valószínűleg Jennifer Anniston barátnője, a frizura pedig kései bosszú azért, hogy Jolie elhappolta tőle Brad Pitt-tet.