Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazi pacifista a gazdái szerint az a cica, aki nyugodt szívvel megosztotta ebédjét egy kisegérrel.

  A 65 éves Gilly Rudrum még júniusban fogadta be Mistyt, a kóbor macskát, miután előző cicája, az egyébként "egér gyilkos" Molly elpusztult. Molly 15 évig élt a házaspárral, így megszokták, hogy nem jelentett gondot, ha egér bukkant fel a ház körül.

  Ezzel szemben Misty igazi egérbarát, legutóbb még az ebédjét is megosztotta az egyik betévedt egérkével, akit utána sem bántott.

 • Viola Davis is csatlakozott Az éhezők viadala előzményfilmjének stábjához, ami a Az Éhezők Viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája címet viseli, és a főszerepben a fiatal Colonius Snow lesz (Tom Blyth) , illetve a 12-es körzet egyik tagja, Lucy Gray, akinek részt kell vennie a 10. viadalon.

  Az 57 éves színésznő Volumnia Gaul szerepében fog feltűnni, aki egyfajta játékmester lesz, de mellette olyan nagy neveket is láthatunk majd még, mint Peter Dinklage, Jason Scheartzman, vagy épp az  Eufória egyik főszereplője, Hunter Schafer.

 • A Fekete özvegy és a készülő Dűne folytatásának sztárja megerősítette a pletykát, hogy három év után, valóban szakított Zach Braffal.

  instagram
  Fotó: Instagram

  "Úgy próbáltunk elválni, hogy a világ ne tudjon róla, mert erről a kapcsolatról mindenkinek volt véleménye" - mondta a 26 éves színésznő.

  A sztárpár 2019-ben jött össze, és a három év alatt sok kritika érte őket, ugyanis 21 év van közöttük, de ez őket sosem zavarta.

 • "Zombik Kínában" címmel kezdett el futótűzként terjedni az új trend a TikTokon, ami már olyan méreteket öltött, hogy az emberek elkezdtek mindenféle túlélő tervekkel előállni, ha esetleg az ablakon kopogtatnának a csoszogó hullák.

  A "Zombik Kínában" hastagre 4 milliónál is többen kattintották rá, illetve osztották meg gondolataikat, ötleteiket, vagy épp aggodalmukat, de itt nyugtatnánk meg mindenkit: nem, nem közeleg semmi ilyesmi.

  Azonban ennek ellenére is óriásit megy jelenleg a dolog a platformon, amit egy 2021-es cikk váltott ki, ami azzal a címmel jelent meg, hogy "Ezért fog Kínából elindulni a zombi apokalipszis".

  @d3fnotlee LEARTH GOT TO MUCH GOING ON LEAVE ME TF ALONE RIGHT NOW #fyp #fypmaybe #fypong ♬ original sound - Ejiogu Dennis

  A cikk szerzője arról írt, hogy egy esetleges élő halott féle világvége hamarabb kezdődhetne egy olyan kommunista országban, mint Kína, ugyanis a nyugaton nem tartják titokban a végsőkig a világot fenyegető eseményeket. Elméletét az 1986-os csernobili atomerőmű-balesettel támasztotta alá.

  Ráadásnak Max Brooks Z világháború könyvéből is idézett, aminek fiktív történelmében Kína az utolsó utáni pillanatig tagadta az élő halottak létezését, illetve a kormány igyekezett eltussolni az igazságot.

  Ennek ellenére, 2022-ben valahogy kész hisztériát váltott ki a dolog, az emberek pedig egymást, illetve magukat hergelik azzal, hogy Kínában már a spájzban vannak a csoszogó holtak.

  Van aki viccesebbre veszi a figurát, míg mások nagyon is komolyan félnek egy esetleges világvégétől.

  Ráadásul akárcsak a filmekben, a dolog szépen átterjedt Twittere is, sokan pedig nem értik, hogy miért beszél mindenki kínai zombikról, míg mások már a Resident Evil-filmekkel készülnek a harcra.

  Tehát összegezve: nem kell megijedni, senkiből nem lesz a The Walking Dead egyik mellékszereplője, hiába dobálja fel a közösségi média a taget és a videókat.