Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lámpa mellett kellett aludjon az a targoncavezető, akinek állítólag sikerült lefotóznia egy nővérke szellemét, ami a háza előtt álldogált, mielőtt végleg eltűnt volna az éjszakában.

  Rob Williams épp lefeküdni készült, amikor értesítést kapott arról, valami beindított a mozgásérzékelőket a bejáratnál. A 39 éves férfi ránézett az élő közvetítésre, és elsőre azt hitte, hogy egy személy ácsorog a lépcsőnél, ám ahogy lekapcsoltak a fények, a titokzatos alak eltűnt.

 • December 15.-én érkezik a hazai mozikba James Cameron nagysikerű sci-fijének folytatása, az Avatar: A víz útja.

  A három órás mozi előzetesei alapján rendkívül látványosnak ígérkezik, ráadásul a jelek szerint valódi audiovizuális élményben lehet majd részük a nézőknek, befutott ugyanis a film főcímdalának első részlete, amiért napjaink egyik legnagyobb popsztárja, The Weeknd felelt. A Nothing Is Lost (You Give Me Strength) első hosszabb részletét Instagram oldalán mutatta meg azt énekes, és bár a teljes számig szintén december közepéig kell várniuk a rajongóknak, sokan már most a hónap slágerének kiáltották ki a dalt. Íme:

 • Idén is meglepték a gyerekeket Fegyverneki Máté és Csatári Gergő tűzoltók a debreceni klinika osztályain. Rengeteg felajánlás érkezett, főképp mikulás csomagokat osztogattak szét a beteg gyermekek között.

 • dardaiblanka
  Fotó: RTL

  November elején egy több fotóból álló Instagram bejegyzésben vállalta fel szerelmét L.L. Junior és Dárdai Blanka, akiknek románca már a nyár folyamán is találgatások témája volt. A két zenésznek akkor sorra gratuláltak a kommentelők, a pozitív megjegyzések mellett azonban a kritikából is kijut nekik bőven, főleg a köztük lévő 18 évnyi korkülönbség miatt. Dárdai most az RTL Reggeli műsorában árulta el, hogyan kezeli ezt a helyzetet.

  „Nekem is ez egy új szituáció, és én is szeretem figyelgetni nem is csak a reakciókat, hanem hogy én hogy reagálok az emberekre” – kezdte az énekesnő, hozzátéve: az X-Faktor óta már nem viseli meg mások véleménye, de a mocskolódó hozzászólásokat nem tolerálja.

  „A gyűlölködő, trágár, rosszindulatú kommenteket abszolút törlöm. Azért, mert az én profilomon egyszerűen nem lehet ilyen, főleg, amikor mi mindenhez szeretettel nyúlunk hozzá, nem bántunk ezzel senkit.”

  Az énekesnő szerint bár párjával meg-megosztják közös pillanataikat az interneten, de egyáltalán nem nyilatkoznak vagy hakniznak szerelmükkel, ezért ő is elvárja, hogy követőik is tartsák meg ezt a három lépés távolságot.

  „Ha valakinek nem tetszik, akkor ha meg is írja, legyen okés a komment, nem trágár.”