Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy anyuka kénytelen volt magántanulói státuszba helyeznie a fiát, akit az iskola felfüggesztett, miután kiderült, hogy a nő fent van az OnlyFansen.

  OF
  Fotó: Instagram

  A 31 éves Sara Blake Cheek közel 500 ezer dollárt keres évente, azonban miután a 7 éves fia osztálytársainak szülei között ez kiderült, megalázták őt az intézményben. 

  Az édesanya szerint az iskola semmit sem indokolt, vagy válaszolt meg nekik, egyszerűen kitették a fiát, aki ezután otthon próbált felzárkózni.

  Az OnlyFans modell egyébként hangsúlyozta, hogy nem a felfüggesztés ellen volt, de beszélni akart volna az igazgatóval, hogy miért a fiát büntetik az anyja tevékenysége miatt.

  Egy  celeb forgathat szexjeleneteket, vagy lehet felső nélkül egy filmben, vagy adhat fura nevet a gyerekének és még az egekbe is magasztalják. Ez a munka sem más, a lényeg, hogy normális életet tudjak biztosítani a fiamnak belőle

  —  magyarázta Sara, aki egy másik floridai anyuka védelmére kelt, miután megtudta, hogy ő is hasonló szituációba keveredett.

  Victoria Triecet konkrétan kitiltották a fia iskolájából az OnlyFans miatt, aki jogi útra terelte a történetet, miután az iskola igazgatója azt mondta, hogy nem engedik a gyerekek közelébe.

 • Decemberben kerül fel a Netflixre A Nagy pénzrablás előzménysorozata, amit Berlin címen lesz érdemes keresni.

  berlin
  Fotó: YouTube

  A fősorozat előtt játszódó széria a Pedro Alonso alakította Berlin körül fog bonyolódni, aki ugyebár a La Casa de Papelben is fontos figura volt. 

  A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, de a Berlin valamikor decemberben érkezik és 8 epizódból fog állni.

 • Animációs formában tér vissza közénk a Király.

  Elvis
  Fotó: YouTube

  Agent Elvis néven érkezik a Netflixre egy új animációs sorozat, amiben a rock 'n roll királya a kormány szolgálatába áll, hogy jetpackkel és egyéb fegyverekkel szálljon szembe az országot fenyegető sötét erőkkel, miközben továbbra is turnézik és dalokat ír.

  Az első előzetesből az is kiderült, hogy ráadásul Elvis Presley Matthew McConaughey hangján fog megszólalni.