Arnold, Levente
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra előkerült az az 1988-as kép, amelynek készítője azt állítja, sikerült munka közben megörökítenie a KGB egyik ifjú titánját, Vlagyimir Putyin későbbi orosz elnököt. Pete Souza, a Fehér Ház egykori fotósa annak idején Ronald Reagant kísérte el moszkvai látogatására, ahol az amerikai elnök a politikusok kedvenc hobbijainak is hódolt: megtekintett és spontán haverkodott a „járókelőkkel”. 

  GettyImages-480913027
  Fotó: The White House / Getty Images Hungary

  A fotósnak évekkel később egy ismeretlen levélíró ültette el a bogarat a fülébe, aki azt állította, hogy a kép bal szélén látható, szőke turistaprototípus valójában Vlagyimir Putyin,

  aki akkoriban még a KGB színeiben csiszolgatta tudását.

  Souza 2009-ben egyszer már leputyinozta a jól fésült járókelőt, de mint mondja, azt azonnal megbánta, mert akkor még semmiféle megerősítése nem volt a teóriára. Az ügyben akkor még a Kreml is megszólalt, igaz, elég szűkszavúan: „Nem ő az″.

  Az évek alatt azonban egyre csak megerősödött a gyanúja, amit most egy friss Instagram-posztban is részletesen kifejtett. Emellett a New York Postnak azt is elmondta, hogy annak idején Ronald Reagannek is feltűnt, milyen felkészülten faggatja őt világpolitikai kérdésekről az arra tévedő járókelő. Az elnök oda is fordult az egyik ügynökéhez azzal, hogy „Nem hittem volna, hogy a Szovjetunióban a turisták ilyen keményen kérdeznek”.

  Ő azonban csak legyintett: „Ó, ezek mind KGB-sek″.

 • Ahogy korábban az Index megírta, Sebestyén Balázs ma délelőtt pont úgy járt mint Dzsudzsák Balázs néhány évvel ezelőtt: elfelejtett tankolni, és útközben kifogyott az autójából a benzin, amit a közösségi oldalán egy fotóval dokumentált. 

  balazs.png

  A Magyar Közút felfigyelt a szerencsétlenül járt rádiósra, és az Instagram-oldalán keresztül üzent, mindenki okulására.  

  Sebestyén Balázs, tudod, hogy szeretünk, vigyázz magadra! Kitartást a kommentcunamikhoz!

  Hogy más ne járjon úgy, mint a Rádió 1 munkatársa, vagy néhány évvel ezelőtt a focista a Lánchídon, a Magyar Közút megosztotta a jó tanácsait is

  Mit csinálj, hogy ne járj úgy, mint Sebestyén Balázs, akinek elfogyott az autójából a benzin az M7-es autópályán?

  1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs. 
  2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt! 
  3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg. 
  4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót
  5. A szalagkorláton túl várd a segítséget.
  6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t.

  A fentiek alapján úgy tűnik, Sebestyén Balázs az 1., 2., 4. és az 5. pontot nem teljesítette. 

   

 • Michael Jackson 23 éves lánya Willow Smith Red Table Talk című műsorában nyílt meg arról, hogy milyen érzés volt paparazzik között felnőnie, és ez milyen hatással van a jelenlegi mentális állapotára.

  GettyImages-655779964
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Paris Jackson évek óta poszttraumás stressz szindrómával küzd és régóta terápiára jár, mert hangokat hallucinál és súlyos paranoiában szenved. Általában kamera kattogást hallucinál, de egyes zajok is előhozhatják a szorongását.

  Meghallom egy szemeteszsák zsizsegését, összerándulok és pánikba esem. 

  Rémálmokkal is küzd, és mit mondja, a PTSD életének minden területére hatással van, a házat sem meri elhagyni fényes nappal. 

  Paris tapasztalataival kapcsolatban nagyon megértőnek bizonyult Willow, hiszen ő is hasonlóképp nőtt fel, a nyilvánosság szeme előtt. Ő például volt, hogy arra kérte barátait, töröljék ki az üzeneteit, nehogy személyes információk szivárogjanak ki róla. Will Smith lánya egyébként nemrég vallotta be, hogy a többszerelműség híve.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Igencsak szokatlan jelenetnek lehettek szemtanúi Kolozsváron. Épp a jelzőlámpánál állt egymás mellett egy motoros és egy autós, amikor az autóban ülő hölgy kihajolt az ablakon, és megcsókolta a mellette várakozó motorost – írta meg a Maszol. 

  A szituációt a személyautó mögött álló kocsi fedélzeti kamerája örökítette meg. A szemtanúk közül sokan azt gondolták, hogy a motoros azért kopogott az autó ablakán, hogy számon kérje annak sofőrjét. Ehelyett viszont egész más fogadtatásban részesült, 

  valószínűleg nem is voltak idegenek egymásnak. 

  A videót a monitorulcj.ro portál tette közzé, amihez számos hozzászólás érkezett, akadt olyan is, aki a videó láttán azt közölte: 

  maga is motorra pattan.