Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 25 éves Tristan Weigelt öt év alatt több mint 40 ezer fontot költött tetoválásokra.

  Ez idő alatt testének már 95 százalékát különböző minták tarkítják, és egy teljesen másik ember lett belőle. A tetoválóként dolgozó fiatal srác 260 órát töltött eddig a tű alatt, és csak a tenyere, az intim testrészei, a talpa és a füle mentes a tintától.

  Az amerikai születésű Tristan jelenleg Koppenhágában él, és szinte már hírességnek számít Instagram-követői miatt.

  Senki nem gondolta volna, hogy a tetoválásaim illenek hozzám, ha öt évvel ezelőtt megkérdezek valakit. De most már senki sem tud elképzelni engem nélkülük

  — nyilatkozta a Daily Star magazinnak. Emellett Tristan azt is elárulta, hogy a tetoválásainak nincs rejtett jelentése, de a japán minták inspirálták őt.

 • Szerinte nem sokáig, és azt is elmondta, hogy miért.

  Mint arról korábban az Index is több ízben beszámolt, Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti" több nehézkes hónap után döntöttek a válás mellett, a modellre mindeközben azonban már rá is talált a szerelem – méghozzá egy magyar rapper, G.w.M., polgári nevén Varga Márk személyében.

  Edinának hétfőn meg is jelent az első saját dala, melyet Márk írt, látszólag tombol közöttük a szerelem, Frabato ősi mágus szerint azonban ez nem fog sokáig tartani. A jós a 168.hu kérdésére elárulta, hogy mivel mind Edina, mind Márk bak csillagjegyűek meglehet közöttük a harmónia, de Edina már 31, a rapper viszont még csak 25 éves.

  28 éves kor körül sokan ledobják a fő horoszkópjegyüket és az aszcendens kezd irányítani – ez személyiségváltozással járhat. Kulcsár Edina is pont egy ellentétes személyiséget választott most előző kapcsolatához képest: G.w.M. kinézetre biztos, de személyiségre is teljesen ellentéte Csutinak. Edinához egy 5-7 évvel idősebb, erős csillagjegyű, például kos, bika, oroszlán csillagjegyű férfi illik

  – magyarázta Frabato a lap kérdésére, hozzátéve, hogy belátása szerint a kapcsolat megközelítőleg három évig fog tartani. 

  Ha a jövő évben nem lesz közös gyerekük, akkor nem fognak tudni együtt maradni. Ahogy G.w.M. a 27-28. életévét eléri, széteshet a kapcsolatuk, amennyiben egy közös gyerek nem tartja őket össze

  – fogalmazott. Szerinte ha a rapper most 37-38 éves lenne akkor biztosan tökéletesen működnének, akár életük végéig is együtt maradhatnának, de G.w.M. csillagjegyében benne van, hogy ő egy bohém személyiség, mely alapján ha szerelmes, akkor szívvel-lélekkel benne van a kapcsolatban, de ha nem, akkor könnyen kiszáll belőle.

  Frabato végezetül hozzátette, hogy nem látja esélyét annak, hogy Edina és Csuti esetleg újra egy párt alkossanak – azt már viszont annál inkább valószínűnek tartja, hogy Márk visszatér majd a családjához, így Edina sérülni fog. 

 • Az 55 éves énekesnő hamarosan mindent kitálal a Sky Documentaries Janet című négyrészes sorozatában.

  GettyImages-84313992
  Fotó: Ron Galella / Getty Images Hungary

  A sorozatban Janet Jackson őszintén beszél arról, milyen szavakkal illette őt Michael Jackson fiatal korukban, és ez hogyan hatott önbecsülésére.

  Voltak idők, amikor Mike folyton csúfolt engem. Disznó, ló, ribanc vagy tehén. Nevetett rajta, és én is nevettem, de aztán valahol legbelül fájt. Ha valaki azt mondja rád, hogy túl kövér vagy, az hatással van rád

  — nyilatkozta az azóta drasztikusan lefogyott énekesnő. Testvéri kapcsolatuk ennek ellenére megrendíthetetlennek tűnt, majd 1995-ben közösen kiadták a Scream című dalt. Janet szerint jóval ezelőtt, a Thriller című album 1982-es megjelenése után távolodtak el egymástól testvérével.

  Ekkor kezdett minden megváltozni. Emlékszem, hogy nagyon szerettem a Thriller albumot, de életemben először éreztem, hogy valami megváltozott közöttünk, egy változás történt. Ekkor kezdtünk Mike-kal külön utakon járni. Egyszerűen nem volt már olyan szórakoztató, mint korábban.

  (Forrás: Metro)

 • Spoiler: többmillió dollárról van szó.

  GettyImages-518892994
  Fotó: XPX/Star Max / Getty Images Hungary

  Mint arról hétfőn az Index is beszámolt, magyar szinkronnal is felettébb őrültnek ígérkezik a Doctor Strange: Az őrület multiverzumában címre keresztelt folytatása, mely ha minden jól megy és a koronavírus sem szól közbe május 5-én kerül a hazai mozik vásznaira.

  Nem meglepő módon – akárcsak az összes többi Marvel-film esetében – a legújabb Doctor Strange mozi mögött is elképesztő munka van, mely bizony a színészek fizetésében is meglátszik. Egy külföldi bulvárlap tudni véli, hogy a főszereplőt játszó Benedict Cumberbatch mekkora gázsit vitt haza a film után, 

  az információik szerint a színész megközelítőleg 7,5 millió dollárt, azaz közel 2,4 milliárd forintot zsebelhetett be munkájáért,

  melybe még nincs beleszámolva a mozijegyeladások után számított bónusz. Érdemes megjegyezni, hogy bár ez az összeg is csillagászatinak tűnhet, a közelébe sem ér Robert Downey Jr. gázsijához, a színész ugyanis a Bosszúállók: Végjáték című filmben Tony Stark-ként nyújtott alakításáért 75 millió dollárt, azaz közel 24 milliárd forintot vihetett haza.

  (Forrás: Just Jared)