Judit, Xénia
19 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Annyit segítünk, hogy egy modellről van szó.

  Még mielőtt letarolta volna a divatipar legmeghatározóbb kifutóit, ez a gyönyörű, kék szemű baba csak egy volt Los Angeles megszámlálhatatlan újszülöttjei között. Mostanra azonban szinte minden magazin címlapján szerepelt már — több mint harmincszor a Vogue-ban is.

  Az sem titok, hogy a rejtélyes baba a későbbiekben Victoria's Secret modellé vált, nemrégiben pedig megszületett első kislánya is, egy igen befolyásos és sokak által ismert férfitól. Na van tippje?

  A megoldás nem más,

  mint Gigi Hadid,

  aki nemrégiben Kim Kardashianhez hasonlóan szintén felült a nosztalgiavonatra és több mint 25 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról. 

  GettyImages-1209112351
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  A fotón Hadid egyébként nővérével, Alanával látható, akit ezzel a közös képpel köszöntött fel születésnapja alkalmából.

 • Sokan pezsgőt bonthattak, amikor tegnap a 400 méter hosszú, több mint 18 ezer konténert szállító teherhajó, az Ever Given megérkezett Rotterdam kikötőjébe. A történelem egyik legnagyobb közlekedési dugóját okozó tengerjáró március 23-án, egy homokviharban koccant neki a partnak, majd keresztbe fordult a Szuezi-csatornában, és

  teljesen eltorlaszolta a világ egyik legfontosabb kereskedelmi útvonalát. 

  A malőr 10 milliárd dolláros kiesést eredményezett a világkereskedelemben, és 0,2–0,4 százalékkal vetette vissza a globális növekedést.

  GettyImages-1231947210
  Fotó: DigitalGlobe/ScapeWare3d / Getty Images Hungary

  Különleges pillanat ez, végre megkezdhetjük a kirakodást

  – nyilatkozta az AFP-nek Hans Nagtegaal, a hollandiai kikötő első embere. Az Ever Given autóalkatrészeket, kerékpárokat, bútorokat és élelmiszert szállított, azt még nem tudni, hogy a rakomány mekkora része maradt használható a négy hónapos késés miatt.

 • Ha pénzről van szó, a színésznő senkinek és semminek sem enged.

  GettyImages-1205294379
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Pénteken adott ki egy nagyobb közleményt a Disney, melyben nyilvánosságra hozták, hogy a Fekete Özvegy színésznője beperelte őket. Johansson azt sérelmezi, hogy azért bukott el a film bevételei után járó milliós összegeket, mert azt a Disney mondhatni bárki számára elérhetővé tette az előfizetéses modellen alapuló Disney+ felületén, így a többség inkább ott néztem meg a filmet a mozik helyett.

  Mindezért a színésznő

  50 millió dolláros kártérítést követel az óriásvállalattól,

  hiszen a szerződésben egy szó sem esett a Disney+-ról, így valóban szerződésszegés történt. A Fekete Özvegy egyébként a jelenleg mozikban futó filmekhez viszonyítva kifejezetten jól teljesít, a Marvel szuperhős filmjeitől elvárt szintet azonban nem hozza.

  (Forrás: TMZ)

 • GettyImages-2279329
  Fotó: Scott Gries / Getty Images Hungary

  Az epikus jogi küzdelmet vívó énekesnő mindent bevet, hogy kikerüljön apja gyámsága alól, és 39 évesen végre szabadon dönthessen a sorsáról. A küzdelemben pedig nem ismer irgalmat, két pikáns fotó után ezúttal topless videóval vívja tovább szabadságharcát az Instagramon:

  Britney Spears azt állítja, 2008 óta semmiben sem dönthetett az apja beleegyezése nélkül, aki alapvető jogaitól fosztotta meg. Nemcsak a magánéletébe szólt bele, hanem azt is megvétózta, ha konyhabútort akart cserélni.

  És persze a pénzére is rátette a kezét.

  Az évtizedes késéssel lázadó korszakát élő énekesnő pedig mindent megtesz, hogy bebizonyítsa a világnak, felnőtt nőként képes önálló döntéseket hozni. Legalábbis a poszt hozzászólóinak egy része így értelmezi az elmúlt napok történéseit.