Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • SWNS MONKEY PUPPY 05
  Fotó: Newslions Media / SWNS

  Furcsa videó terjeng a neten, melyen az látható, ahogy egy majom éppen elrabol otthonából egy kiskutyát. A felvételeken jól látszik, ahogy a majom felkapja a kistestű állatot egy épület erkélyéről, majd a karjaiban kiviszi a tetőre. A tömeg lentről csodálkozik rá az esetre, miközben egy ponton a majom két épület közé ugrik a tehetetlen foglyával, mielőtt eltűnne a bámészkodók tekintetete elől.

  Az indiai Dzsaipurban található Parkota helyi lakosai szerint a városban élő majmok lassan tényleges veszélyt jelentenek már. Megdöbbentő módon a környékbeli majmok arról híresek, hogy bosszúból ellopják a kutyák kölykeit a saját életterük folyamatos csökkenése miatti bosszúból.

 • Teljesen lefagyott a műsorvezető a hír hallatán, rögtön eszébe is jutott, lehet, mégsem csak két gyermeke van.

  Sikerült alaposan meglepnie Majkát a Zsákbamacska egyik legutóbbi játékosának, a 21 éves Annának. A lány először csak annyit lengetett be, ő is ózdi, akárcsak a műsorvezető, majd hamar kiderült, ennél is több közös pont van a múltjukban.

  „Édesanyám élt Ózdon, vele jártál bulizni egyébként. Ti egy korosztály vagytok” – kezdte a fiatal, Majka pedig azon kezdett el viccelődni, micsoda nagy csavar lenne, ha kiderülne, valójában Anna az ő lánya.

  Mekkora nagy műsor lenne, hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk.

  Hamar kiderült, nem is olyan lehetetlen forgatókönyvet vázolt a rapper, a játékos ugyanis Pápai Joci kérdésére elárulta, több is volt anno édesanyja és Majka közt:

  „Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte” – mesélte a fiatal, a műsorvezető pedig teljesen padlót fogott a friss információk hallatán.

 • Nagyon szabadulna már a Duffer fivérek birodalmától.

  Millie Bobby Brown tényleg nem túlzott, amikor nemrég arról beszélt, nagyon is készen áll a Stranger Things utolsó évadára, ezzel együtt a sorozat, valamint életének ezen szakaszának lezárására.

  A fiatal színésznő olyannyira szeretne már szabadulni a horror-sci-fi-szériától, hogy a The Sun információi szerint még álomgázsival sem tudják a franchise-nál tartani őt. Ahogy azt már korábban pedzegették, spin-off készül a történethez, ehhez szerették volna leszerződtetni a Tizenegyest játszó Brownt. Ő viszont a 10 millió fontos, azaz közel 4,5 milliárd forintos fizetés ellenére sem vállalta a dolgot, mert helyette más projektekkel, szerepekkel foglalkozna már. 

  Egyelőre nem tudni, a szóban forgó spin-off miről is szól(na) pontosan, de esélyes, hogy a szupererővel bíró főszereplő előzménytörténetét dolgozná fel. Jim Hopper és Vecna gyerekkorával is foglalkoznak az alkotók, amit majd a londoni West Enden hamarosan bemutatásra kerülő színdarabból ismerhetnek meg a rajongók.

 • Ennél aranyosabb ékszert sem láttunk mostanság!

  Az elmúlt hónapokban többször is felröppent a pletyka, miszerint Hollywood egyik első számú sztárpárja, Zendaya és Tom Holland kapcsolata szintet lépett, eljegyezték egymást a fiatalok. Nos, ez ugyan nem történt meg, de egy másik, különleges gyűrű most felbukkant Zendaya mutatóujján.

  A színésznő nemrég manikűrösnél járt, aki Instagramon posztolta ki, milyen körmöket készített a filmsztárnak. A felvételen több szemfüles rajongó kiszúrta, hogy egy TH feliratú ékszer csillog a filmsztár kezén, ami történetesen szerelme monogramja.

  Nem is kellett több az internet népének, hogy egy emberként kezdjenek el olvadozni a romantikus gesztuson, amit csak tetőzött a felismerés, hogy Holland a Z betűt hímeztette a legtöbb farmernadrágja hátsó zsebére – sőt egy gyanúsan hasonló gyűrűt is felfedeztek a színész egyik fotóján. Mi ez, ha nem egy 21. századi tündérmese?