Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-143479388
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Jóbarátok különkiadása óta végképp egyértelmű, hogy a népszerű sorozat szereplői a mai napig szinte legjobb barátok, ehhez pedig az is hozzásegítette őket, hogy a hirtelen jött sikert együtt élték át. Volt azonban egy Emmy-díj jelölés, amit valamiért csak öten kaptak meg (és végül meg is nyertek), emiatt pedig az egyik főszereplő sokáig rosszul érezte magát, amellett, hogy örült a barátai sikerének.

  Kitalálja, hogy melyik színész lehet az?

  • 93
   Matt LeBlanc
  • 65
   Lisa Kudrow
  • 58
   David Schwimmer
  • 50
   Matthew Perry
  • 42
   Courteney Cox
  • 31
   Jennifer Aniston

  A megoldásért egy kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  A megoldás: Courteney Cox. A színésznő ennyi év után bevallotta, hogy nagyon fájt neki, amiért ő sosem kapott Emmy-díjat Monica megformálásáért. Azt pedig a mai napig nem igazán lehet tudni, hogy ő miért maradt ki a díjazásból, de egy 2010-ben kapott Golden Globe jelölés - amit egy másik sorozatért kapott - valamennyire kárpótolta őt.

 • pataky.png

  A szerdai bravúros magyar-német meccs után az EDDA Művek két tagja, Gömöry Zsolt és Pataky Attila értékelte a látottakat a TV2 Mokka című műsorában. A zenészek nem győzték dicsérni a hazai válogatottat a 2-2-es döntetlennel végződő mérkőzésért.

  Beszélgetés közben a stúdióban elhelyezett televízió képernyőjén visszajátszották a meccs pillanatait, amikor Pataky Attila egyszer csak oldalra pillantva felkiáltott:

  Peti! Peti! Most!

  Az énekes a kapus Gulácsi Pétert látva hangoskodott, akinek nagy izgalmában egy személyes üzenetet is mondott a kamerába.

  Gulácsi Peti, most csak énrám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked! Meccsenként legalább 5 gólra tartó labdát fogtál ki. Mindent megtettél, és kész. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz!

  Ebben a videóban tudja visszanézni a közös értékelést:

 • Amíg a Marvel biztosan hozza a kellő nézőt és bevételt a képregényekből adoptált filmjeivel, ez a DC–ről kevésbé mondható el. Persze van olyan karaktere, ami annyira jól sikerült, hogy önálló filmet (Ragadozó madarak) is kapott, ilyen például a Harley Quinn, aki persze Margot Robbie kvalitásai miatt is ilyen népszerű. Az Öngyilkos Osztag első részében is igyekeztek sztárokat (Will Smith, Jared Leto) szerepeltetni, ám ez a folytatásban még inkább előtérbe került, hiszen Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone mellett olyan nevek is felfelé húzzák a produkciót, mint a Walking Dead és a Galaxis őrzőinek csillaga, Michael Rokker, vagy a fiatalabbak által jól ismert Pete Davidson (Staten Island királya). 

  Az eddig megjelent előzetesek alapján azt állíthatjuk, hogy a Marvel receptjét átvéve, kellő mennyiségű humorral is megtöltötték a filmet, amit persze a mai igényeknek megfelelő akció egészét ki, ám mégis felfedezhetőek benne a képregényes dimenziók. Érdekesség, hogy a folytatásnak nem adtak számot, sem külön alcímet, és ugyanaz a lett a neve, mint 2016-os elődjének. 

  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Fotó: Movieclips Trailers
 • A tegnapi esti Németország-Magyarország mérkőzésen az 1-0-ás magyar vezetés alatt az operatőrök rögzítettek egy érdekes képsort, amelyet aztán lassítva játszottak be akkor, amikor épp állt a játék. 

  Itt az látszik, hogy a német kapus, Manuel Neuer épp megtörli a kesztyűjét a szakadó esőben, miközben hátrafordul a mögötte lévő, történetesen épp magyar szurkolók felé.

  Az egyikük egy kérdést is intézett a német kapushoz, nekünk van is tippünk arra vonatkozóan, hogy mi volt a bekiabált szöveg, de ezt most magyarul nem írnánk le, de németül így hangzana:

  Was ist los Schwanzlutscher?

  Szurkoló.png