Adalbert
15 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyik legnagyobb slágerét, a Jenny From The Block-ot adta elő.

  GettyImages-1342609172
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  A Global Citizen Live egy 24 órás globális esemény, amely szeptember 25-én vette kezdetét, hogy egyesítse a világot a bolygó védelmére és a szegénység legyőzésére. Az adásban 6 kontinensről érkező művészek, hírességek és a világ vezetői fognak össze, hogy közösen idézzenek elő változtasokat, mindenkit arra buzdítva, hogy tegyenek a kitűzött célokért. 

  Az eseményre a világ minden tájáról érkeztek fellépők, többek között Lagos, London, Los Angeles, New York, Párizs, Rio de Janeiro, Szöul és Sydney városából. Jennifer Lopez a New York-i Central Parkban lépett fel az egyik legnagyobb slágerével, a Jenny From The Blockkal tarolta le a színpadot.

  Íme: 

 • People forrása úgy tudja, a Csajok alkotója a hétvégén hivatalosan is összekötötte az életét párjával.

  A 35 éves Lena Dunham először áprilisban, a New York Times-nak adott interjújában beszélt arról, hogy egy párt alkot a vele egyidős, angol-perui zenész Luis Felberrel. Akkor úgy fogalmazott, már néhány hónap eltelt, és nagyon szerencsésnek tartja magát, a párja ugyanis a legnagyszerűbb ember. A People forrása szerint mostanra már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. 

  Dunham és Felber párként augusztusban debütált a vörös szőnyegen, a Zola című alkotás vetítésén vettek részt, a londoni Sundance Filmfesztiválon. Közös kép is készült róluk.

  Íme: