Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen nagy már Andris.

  Az utóbbi időben csak elvétve engedett betekintést magánéletébe Stohl András, ezért is számít kivételesnek az a szelfi, amelyet péntek délután megosztott a közösségi oldalán.

  A műsorvezető a mosolygós felvételen egy szem fiával, András Barnabással látható, aki nagyot nőtt azóta, hogy az Instagram-felhasználók utoljára láthatták.

  „Vége a sulinak a hétre. Hello hétvége” – írta a képhez Stohl, akinek fia 2014 júniusában született, azaz jövő hónapban lesz 10 éves.

 • Úgy véli, akkoriban maximalista volt és beképzelt. Polyák Lilla a szemébe is mondta, hogy nem lehet vele együtt élni.

  Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának legutóbb Nagy Ervin volt a vendége, jóllehet a színész nem tartja magát spirituálisnak. A beszélgetés során többek között arra is kitértek, hogy Nagy személyiségére korábban mennyire volt negatív hatással az, hogy magas elvárásokat tűzött ki maga elé: mint mesélte, maximalizmusa annyira túl nőtt rajta, hogy sokszor narcisztikusan nyilvánult meg. Ez környezetének is feltűnt.

  Saját bevallása szerint főiskolás évei alatt volt a legelviselhetetlenebb.

  Én bizonyos ügyekben narcisztikus voltam a szakmám során nagyon. De nem úgy, hogy »márpedig én jó voltam, és nem igaz, hogy nem voltam jó, mert én jó voltam«. Nem így, hanem abszolút maximalista voltam magammal kapcsolatosan, hogy még mindig nem elég jó, még megint nem találtam ki valami elég jót, ez még nekem nem tetszik, és ezért tűntem nagyon sokszor hisztérikusnak

  – magyarázta A Király című sorozat szereplője, akinek szavait a 24.hu idézte. A színész aztán kitért arra, hogy ebben a témában milyen véleményt fogalmazott meg korábbi párja, Polyák Lilla, akivel két évig volt együtt.

  Polyák Lilla ezt egyszer csodálatosan elmondta: »édesem, nem az, hogy nem voltam szerelmes beléd, hanem nem lehetett veled élni. Nem azért hagytalak el, mert nem szerettelek, imádtalak, csak nem lehetett már veled élni, mert elviselhetetlen voltál«. Mert mindent annyira k*rvára komolyan vettem, a végtelenségig komolyan. A szakmát, az életet, rá voltam feszülve, olyan maximalista voltam és olyan beképzelt, hogy szerintem mi a szent művészet, és annak hol kell elhelyezkednie. Olyan magasra tettem a saját belső művészeti mércémet, hogy minden ehhez képest semmi volt. Főleg amit mások csináltak, és én is nagyon ritkán tudtam megközelíteni.

  Ma már mindketten boldog párkapcsolatban élnek: Nagy Ervin 2021-ben kötötte össze életét Borbély Alexandrával, Polyák Lilla pedig 2018-ban ment feleségül Gömöri András Mátéhoz.

 • Repülőre sem fog soha többet ülni, de nyomós oka van erre.

  Gálvölgyi János a Heti libazsír című műsor vendégeként beszélt arról a minap, hogy életében még legalább egyszer szeretne tengerben fürdeni, repülőgéppel azonban soha többet nem fog utazni egy korábbi rossz élmény miatt.

  A 75 éves színészlegenda utoljára közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt repült, méghozzá Dublinba utazott, de ebből többet nem kér.

  „Rá egy héttel mondták be, hogy covid van, de mi már ott megkaptuk. Úgy nézett ki a gép...! Friss hányástól kezdve, ahova beültettek... És ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt, és köhögtek, tüsszögtek, prüszköltek, zsebkendők, minden – és akkor azt mondtam, hogy én nem” – fogalmazott, ám arra nem tért ki, melyik légitársaság járata gondol.

  Ugyanakkor a belföldi nyaralások tekintetében is van olyan hely, amit kizárt.

  „Komplikált lett a repülés. Az most már megalázó, hogy leveszik a lábadat, belenéznek a hónod aljába, késik a gép 40 órát, el se indul, neked kell megtolnod – nem, nem, nem.

  Egyszer még szeretnék életemben tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengerpartot. Balatonra nem tudok menni, olyan gazdagok nem vagyunk. A part már foglalt, valahova jó lenne elmenni. Van Magyarországon is egy olyan hely, nem akarom mondani, ami közel van, nagyon jó, van szauna, uszoda, és az nekem bőven elég

  – jelentette ki Gálvölgyi, 

  (via 168.hu)

 • Badár Sándor Karinthy-gyűrűs humorista és színész volt a Szavakon túl című műsor vendége, ahol ezúttal a magánéletéről is beszélt, ami eddig nem igazán volt jellemző rá. Mint a beszélgetésből kiderült, elvált feleségétől a magyar színész.

  Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem

  idézi a Story Badárt, aki azt is belátta: vele sem könnyű az élet, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud majd előre lépni.

  Hozzátette, nem történt semmi konkrét vagy drámai, ami miatt úgy döntöttek, külön utakon folytatják feleségével, egyszerűen csak így látták helyesnek.  Jelenlegi kapcsolatában kiegyensúlyozottnak tűnik a humorista

  Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni

  – fogalmazott.