Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Penelopét alakító Nicola Coughlan korát hallva egy emberként esett le az internet álla.

  Képernyőfotó 2024-05-18 - 10.20.22.png
  Fotó: instagram

  Csütörtökön megérkeztek a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának új részei, visszatért a Bridgerton család. A rajongók közül sokan már le is darálták a harmadik évad első felét, amelynek női főszerepét Nicola Coughlan ír színésznő játsza. Kora azonban valahogy elkerülte eddig a nagyközönség figyelmét, a legtöbben elképedve tudták meg most, hogy bár karaktere, Penelopé Featherington 19 éves a széria (valamint Julia Quinn regényei) szerint, ő maga a forgatások közben ünnepelte 37. születésnapját.

  Ennek kapcsán a The Tab és a Business Insider összegyűjtötte, hány évesek is a szereplők és színészek a történet jelenlegi pontján:

  • Colin Bridgerton, az évad másik főszereplője 24 éves, Luke Newton már betöltötte a 31-et,
  • Anthony Bridgerton, a legidősebb testvér 32, az őt megformáló Jonathan Bailey előző hónapban lett 36,
  • Benedict Bridgerton 29 éves, Luke Thompshon már 35,
  • Eloise Bridgerton szintén Penelopéval egyidős, az őt alakító Claudia Jessie 34 éves,
  • Húguk, Francesca 18 éves, míg az ő szerepét most átvevő Hannah Dodd egy évtizeddel idősebb karakterénél,
  • Gregory Bridgerton 15, Will Tiltson 17 éves,
  • A legkisebb Bridgerton, Hyancitnh pedig 12 éves, Florence Hunt azonban már 16 éves múlt,
  • Édesanyjuk, Violet 49 éves a történetben, Ruth Gemmel 56,
  • Sarolta királyné pedig 71, bár Golda Rosheuvel még csak a napokban lett 54.
 • Évek óta nem tartják a kapcsolatot. A színész vallása ezt ugyanis tiltja.

  Azt már jó néhány éve tudni lehet, hogy Tom Cruise nem ápol jó viszonyt Katie Holmesszal közös gyermekével, Surival, sőt: úgy tudni, 11 éve felé sem nézett. Egyes források szerint feltehetően azért vannak haragban, mert sem a lány, sem az édesanyja nem tagja a scientológia egyházának, a békülésvágynak pedig közel s távol jelét sem látni.

  Hogy apját semmilyen formában nem szeretné az életében tudni, Suri nemrég jelezte is, mégpedig azzal, hogy megtagadta a hollywoodi filmcsillag vezetéknevét. 

  A 18 éves lány a Hello! Magazine szerint most már nem Suri Cruise-ként, hanem egyszerűen Suri Noelle-ként mutatkozik be. Legalábbis akkor, amikor fellép valahol. Tom Cruise színészi babérokra törő gyermeke a Head Over Heels iskolai előadás névsorában is Suri Noelle-ként szerepel. Anyja középső nevét használja, Katie Holmes teljes neve ugyanis Kate Noelle Holmes.

  Cruise nemrég a lánya 18. születésnapját is kihagyta, mellyel kapcsolatban egy közeli ismerős azt mondta:

  Tomnak bűntudata van amiatt, hogy sok dologról lemaradt Suri életében, de állítása szerint nem vágott el minden szálat, időről időre értesül arról, mi történik a lányával. Hagyja, hogy Suri és Katie a saját életüket éljék, Katie ugyanis ezt akarta

  – idézte a  Mirror  az informátor szavait.

 • Saját kárán tapasztalta a csalódást, amit az online rendelések okoznak.

  A Reddit nevű oldalon számolt be egy nő arról, hogy kisebb sokkot kapott, amikor kézhez kapta azt az áttetsző fehérneműt, amelyet az egyik internetes webáruháztól rendelt. A nő a bejegyzésében leírja, hogy a necc body – legnagyobb döbbenetére –köszönőviszonyban sem volt azzal, amelyet a hirdetésben szereplő képen látott.

  A félrement fehérnemű-rendelésről a nő azt írja:

  Vicces kedvemben voltam, amikor megrendeltem az alábbi kezes-lábast. Mint kiderült, ez a legijesztőbb dolog, amit valaha láttam, és sehogy sem tudnám belepasszírozni magam. Legszívesebben fellógatnám valakinek a szobájába éjjel, kíváncsi lennék, mi történne. Az, ahogyan a kicsi ujjacskák ki vannak meredve, teljesen kiakaszt.

  Nem kellett több, a Reddit-felhasználókat a két fotó nagyon megihlette. Volt, aki ijesztő árnyékként jellemezte a fehérneműt, mások szerint konkrétan Pán Péter árnyékára hasonlít, de volt olyan is, aki szerint a merész viselet leginkább egy dehidratált E.T.-re vagy a Harry Potter Dobbyjára hajaz. A necc body mindenesetre nem tűnik kényelmesnek, a nő legalábbis, aki rendelte, úgy fogalmaz: egy kisgyereknek és egy macskának is kicsi lenne.

  (via Daily Star)