Judit, Xénia
19 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha pénzről van szó, a színésznő senkinek és semminek sem enged.

  GettyImages-1205294379
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Pénteken adott ki egy nagyobb közleményt a Disney, melyben nyilvánosságra hozták, hogy a Fekete Özvegy színésznője beperelte őket. Johansson azt sérelmezi, hogy azért bukott el a film bevételei után járó milliós összegeket, mert azt a Disney mondhatni bárki számára elérhetővé tette az előfizetéses modellen alapuló Disney+ felületén, így a többség inkább ott néztem meg a filmet a mozik helyett.

  Mindezért a színésznő

  50 millió dolláros kártérítést követel az óriásvállalattól,

  hiszen a szerződésben egy szó sem esett a Disney+-ról, így valóban szerződésszegés történt. A Fekete Özvegy egyébként a jelenleg mozikban futó filmekhez viszonyítva kifejezetten jól teljesít, a Marvel szuperhős filmjeitől elvárt szintet azonban nem hozza.

  (Forrás: TMZ)

 • GettyImages-2279329
  Fotó: Scott Gries / Getty Images Hungary

  Az epikus jogi küzdelmet vívó énekesnő mindent bevet, hogy kikerüljön apja gyámsága alól, és 39 évesen végre szabadon dönthessen a sorsáról. A küzdelemben pedig nem ismer irgalmat, két pikáns fotó után ezúttal topless videóval vívja tovább szabadságharcát az Instagramon:

  Britney Spears azt állítja, 2008 óta semmiben sem dönthetett az apja beleegyezése nélkül, aki alapvető jogaitól fosztotta meg. Nemcsak a magánéletébe szólt bele, hanem azt is megvétózta, ha konyhabútort akart cserélni.

  És persze a pénzére is rátette a kezét.

  Az évtizedes késéssel lázadó korszakát élő énekesnő pedig mindent megtesz, hogy bebizonyítsa a világnak, felnőtt nőként képes önálló döntéseket hozni. Legalábbis a poszt hozzászólóinak egy része így értelmezi az elmúlt napok történéseit.

 • Ritka alkalmat sikerült megörökítenie Ferenczi Balázsnak, a Börzsöny Alapítvány önkéntesének. A kameracsapda által készített videón egy vadmacska és két kölyke is látható, ahogy az erdőben csatangolnak.

  chrome-capture (13)

  A Turista magazin megkeresésére Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány kutatója elmondta, a felvétel azért különösen érdekes, mert a vadmacskák – pontosabban a vadmacska kinézetű macskák, hisz genetikájuk nem ismert – nagyon ritkán kerülnek a kamerák elé, az pedig még ritkább, hogy kismacskákkal együtt sikerül ilyen jó minőségben megörökíteni őket a természetben.

 • GettyImages-1178471954
  Fotó: Jackson Lee / Getty Images Hungary

  A színész Comói-tó partján álló villáját is elérte az áradás, az egészen az erkély szintjéig érő hordalék eltorlaszolta az ajtókat, így felesége, Amal Clooney és ikergyermekeik is egy időre a Villa Oleandra falai között rekedtek.

  Laglio környékén a három napon át szakadó eső okozott földcsuszamlásokat és árvizeket, hatvan embert kellett kimenekíteni a házaikból.

  Clooney is kivette a részét a mentésből, bár a műveletet lassította, hogy mindenki vele akart fotózkodni. Később a polgármester társaságában kereste fel a katasztrófa sújtotta település legrosszabbul járt részeit.