Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ugye megvan még Az Év Boxmeccse, amikor Floyd Mayweather és Logan Paul bunyózott nyolc meneten keresztül. A barátságos pofozkodás leginkább a pénzről szólt. És már kijöttek olyan elméletek is, miután alaposabban is ki lehetett elemezni a meccset, hogy az egész meg volt rendezve, hisz volt egy pillanat, amikor Mayweather kiütötte Pault, de látta, hogy az ütéstől a földre zuhanna ellenfele, így egyből a hóna alá kapott és segített neki, hogy ne essen el. Még ezt megelőzően, amikor még friss volt a meccs élménye, Mike Tyson még méltatta is kicsit a boxoló YouTubert, hogy van benne kraft és tehetség is.

  Úgy látszik Logan Paulhoz nem jutottak el ezek a szép szavak, mivel a következőt mondta podcastjában:

  Nem mondhatod, hogy nem tudnám megverni Tysont. Tök öreg, haver. Öreg, érted?!

  Nyilván arról van itt szó, hogy minél nagyobb őrültséget tudjon mondani, hogy fennmaradjon a hype körülötte. 

  (Huffpost)

 • A színész-énekes egy megható posztot osztott meg az apaságról. Több képet is mellékelt, amin apja és nagyapja látható, majd a következő szöveget csatolta hozzá: "Apának lenni sokkal jobb, mint ahogy azt elképzeli az ember. [...] Hálás vagyok édesapámnak, hogy annyi áldozatot hozott azért, hogy az álmaimat tudjam élni, és arra, hogy megtanított, a való életben történnek az igazán fontos pillanatok."

  Ehhez pedig illusztrációnak betett magáról egy fotót, amin az látható, hogy ő vígan videójátékozik, míg gyerekei csendben nézik. 

  Ezek lennének azok a pillanatok, amik a való életben történnek, fontosak és feltétlenül meg kell élni a gyerekkel, hogy apa játszik, a gyerek csendben ül? 

 • Nem tudni, hogy honnan jött - illetve erről majd később -, de az biztos, hogy itt van. Emberek ezrei írták már alá azt az online petíciót, ami csak egy egyszerű dolgot akar. Ami igazából nem fáj senkinek, maximum a kultúra kedvelőinek, akik még nem látták élőben a Mona Lisa festményt.

  Az biztos, hogy Bezos minden gond nélkül megtehetné, hogy fogja és megveszi a festményt. Annyi pénze van, hogy meg se kottyanna neki. És mi lenne annál nagyobb bizonyítéka a mérhetetlen gazdagságának, minthogy megvesz egy igazi kincsnek számító festményt, majd poénból, mert megteheti, fogja és megeszi az utolsó vászondarabig. Ez volt a felvetése a petíció kitalálójának, egy marylandi zenésznek, aki egy éve egy Applebee's-ben dumált erről a haverjaival. El is indult az online aláírásgyűjtés, ami mostanra ért el több mint 10.000 aláírót. Ha meglesz a 15.000, akkor... se lesz semmi, hisz szinte kizárt, hogy Bezos eleget fog tenni ennek az online követelésnek.

  (Gizmodo)

 • Kate Middleton június 18-án hivatalos volt egy rendezvényre, amin ő jelentette be a királyi család  Koragyermekkori Központért Alapítványának indulását. A Kensington-palotában zajlott az esemény, ahova a hercegné nem akárhogy érkezett. 

  Mivel Kate Middleton minden nyilvános szereplésére mindenki figyel, így nyugodtan feltételezhetjük, hogy a rajta lévő ruha és egyéb kiegészítők gondosan ki lettek válogatva. És igen, így a szivárvány színű ernyő sem lehet a véletlen műve. Feltételezhetjük, hogy ez egy nonverbális véleménynyilvánítás, egy határozott kiállás.

  És talán az sem vad feltételezés, hogy a magyarországi pedofiltörvény állhat a szivárvány színű ernyő mögött, ha már a Labdarúgó Európa-bajnokság következő magyar meccsén lehet, hogy egy szivárvány színben megvilágított stadion fogja várni Münchenben a magyar válogatott játékosokat, valamint a szurkolókat.