Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bocsánatot kért mindenkitől Ezra Miller, aki belátta, mentális problémái vannak, és megígérte, hogy segítséget kér, hogy átvészelje ezeket a nehéz időket.

  A The Flash sztárja az elmúlt másfél-két hónapban botrányra botrányt halmozott, többször letartóztatták, illetve számos más ügyben keveredett gyanúba, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi hetekben szinte menekült az őt kereső hatóságok elől.

  Felmerült a Warner Bros. Discoverynél, hogy a Batgirl után a The Flash is a kukában végezheti Miller botrányai után, annak ellenére, hogy korébban többször is megerősíették, hogy a filmet bemutatják, azonban a színész körüli kálvária igazi PR-katasztrófa, ezért került fel újra napirendre egy esetleges törlés.

  A történet újabb fordulata, hogy Ezra Miller nemrég a Varietynek elküldte nyilatkozatát, amiben elnézést kér a viselkedéséért.

  "Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit bántottam a viselkedésemmel. Megteszek minden szükséges lépést, hogy újra egészséges, biztonságos és produktív legyen az életem" - írta a színész, aki remélhetőleg megkapja a segítséget annak érdekében, hogy visszataláljon a helyes útra.

 • Alig néhány órával az RTL Klub bejelentése után ők is ledobták a bombát.

  Hamarosan ismét visszatér mindenki nappalijába az ország egyik legszórakoztatóbb műsora, a Sztárban Sztár leszek! ahol tehetséges amatőrök bújnak bele egy-egy híresség bőrébe, hogy legismertebb dalaikat előadva elrabolják a nézők és a mesterek szívét.

  Képernyőfotó 2022-08-16 - 13.16.31.png

  Apropó mesterek: a csapat az X-Faktor mentorcspatával szemben változatlan maradt, ezúttal is Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka dédelgetik majd a versenyzőket. A sztárban sztár leszek! új évada szeptember 4-én, egy nappal az X-Faktor első adása után után premierezik a TV2-n. 

  A mesterek már készen állnak! És Te?

  – írta rövid kedvcsinálójában a TV2.

 • Együtt vették nyakukba a várost.

  A Szex én New York színésznője ugyan egy igazi szupersztár, családját és gyerekeit megpróbálja annyira óvni a hírnév rossz oldalától, amennyire csak lehet. többek között ennek köszönhető az is, hogy közösségi oldalain szinte soha nem is posztol róluk, de tulajdonképpen még magáról sem, saját Instagram-oldala nincs is, Facebookjára pedig közel négy éve nem tett közé semmit sem.

  Parkert most 19 éves fiával, James Wilkie Broderickkal fotózták le, amint épp New York utcáin sétálgatnak. Előbbi csíkos blúzt, levélmintás szoknyát és aranyszínű magassarkút viselt, míg utóbbi egy Minionos pólót, mintás rövidnadrágot és sportcipőt.

 • Egy csapat, nála alacsonyabb helybélivel fotózkodott.

  Javában zajlik Rubint Réka Alakreform tábora, mely ezúttal Balin került megszervezésre. Míg a finteszlady táncpartnerével, Andrei Mangrával próbál a Dancing with the Stars 3. évadára, addig úgy néz ki, férje, Schobert Norbi a táborózokkal és a helybéliekkel fotózkodik – utóbbiakról pedig az is kiderült, hogy kisebb növésűek, mint magyar embertársaik.

  Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember, magas is vagyok! (...) Akárhogy edzel és diétázol egy életen át, magasabb nem leszel, de ki tudsz szabadulni a szénhidrátmérgezés okozta zsírbörtönből és vitálisabb, büszkébb életet tudsz élni!

  – fogalmazott posztjában a fitneszguru, melyben később arra is kitér, hogyan jutott el oda, ahol most tart.