Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1321177393
  Fotó: Elsa / Getty Images Hungary

  A modell először beszélt Devin Bookerrel való kapcsolatáról. Egyrészt hivatalosan is kijelentette, hogy járnak, tehát tényként kezelhetjük, hogy Devin Booker a pasija. Devin Booker amúgy a Phoenix Suns NBA kosárlabdacsapat egyik sztárjátékosa, aki három nyert meccsre van a csapatával attól, hogy a nyugati csoport győztese legyen.

  Visszatérve Jennerre: kikérte magának azokat a teljesen alaptalan pletykákat, vádakat, hogy csakis és kizárólag kosarasokkal randizna. Ha valaki megnézi a múltját, akkor láthatja a saját szemével, hogy ez nem igaz. Az persze kétségtelen, hogy bizonyos típusú pasik jönnek be neki, és az sem titok, hogy szereti a kosárlabdát.

  Ami a magánéletét, és leginkább a párkapcsolatait illeti, azért nem veri nagy dobra, hogy kivel randizik vagy jár éppen, mert látta a nővérein, hogy milyen az, amikor ők a nyilvánosság előtt élik az elvileg privát életüket. Khloe Kardashian esete is bebizonyította, hogy nem akkora buli, hogy konkrétan reality műsort "kell" csinálni egy szakításból. Ha egyszer a nyilvánosság tud róla, akkor azt már nem lehet a szőnyeg alá söpörni, meg kell élni mindenki számára láthatóan minden egyes pillanatot. Abban pedig semmi magán jellegű nincs, pedig ez lenne a magánélet lényege, ugye, hisz "a magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra." Jenner ezt nem akarja, így a jövőben sem tervezi ,hogy a kirakja a kirakatba a pasijait.

  (E!)

 • Ugye megvan még Az Év Boxmeccse, amikor Floyd Mayweather és Logan Paul bunyózott nyolc meneten keresztül. A barátságos pofozkodás leginkább a pénzről szólt. És már kijöttek olyan elméletek is, miután alaposabban is ki lehetett elemezni a meccset, hogy az egész meg volt rendezve, hisz volt egy pillanat, amikor Mayweather kiütötte Pault, de látta, hogy az ütéstől a földre zuhanna ellenfele, így egyből a hóna alá kapott és segített neki, hogy ne essen el. Még ezt megelőzően, amikor még friss volt a meccs élménye, Mike Tyson még méltatta is kicsit a boxoló YouTubert, hogy van benne kraft és tehetség is.

  Úgy látszik Logan Paulhoz nem jutottak el ezek a szép szavak, mivel a következőt mondta podcastjában:

  Nem mondhatod, hogy nem tudnám megverni Tysont. Tök öreg, haver. Öreg, érted?!

  Nyilván arról van itt szó, hogy minél nagyobb őrültséget tudjon mondani, hogy fennmaradjon a hype körülötte. 

  (Huffpost)

 • A színész-énekes egy megható posztot osztott meg az apaságról. Több képet is mellékelt, amin apja és nagyapja látható, majd a következő szöveget csatolta hozzá: "Apának lenni sokkal jobb, mint ahogy azt elképzeli az ember. [...] Hálás vagyok édesapámnak, hogy annyi áldozatot hozott azért, hogy az álmaimat tudjam élni, és arra, hogy megtanított, a való életben történnek az igazán fontos pillanatok."

  Ehhez pedig illusztrációnak betett magáról egy fotót, amin az látható, hogy ő vígan videójátékozik, míg gyerekei csendben nézik. 

  Ezek lennének azok a pillanatok, amik a való életben történnek, fontosak és feltétlenül meg kell élni a gyerekkel, hogy apa játszik, a gyerek csendben ül? 

 • Nem tudni, hogy honnan jött - illetve erről majd később -, de az biztos, hogy itt van. Emberek ezrei írták már alá azt az online petíciót, ami csak egy egyszerű dolgot akar. Ami igazából nem fáj senkinek, maximum a kultúra kedvelőinek, akik még nem látták élőben a Mona Lisa festményt.

  Az biztos, hogy Bezos minden gond nélkül megtehetné, hogy fogja és megveszi a festményt. Annyi pénze van, hogy meg se kottyanna neki. És mi lenne annál nagyobb bizonyítéka a mérhetetlen gazdagságának, minthogy megvesz egy igazi kincsnek számító festményt, majd poénból, mert megteheti, fogja és megeszi az utolsó vászondarabig. Ez volt a felvetése a petíció kitalálójának, egy marylandi zenésznek, aki egy éve egy Applebee's-ben dumált erről a haverjaival. El is indult az online aláírásgyűjtés, ami mostanra ért el több mint 10.000 aláírót. Ha meglesz a 15.000, akkor... se lesz semmi, hisz szinte kizárt, hogy Bezos eleget fog tenni ennek az online követelésnek.

  (Gizmodo)