Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A TikTokon felbukkant videót már 700 ezernél is többen megtekintették.

  fóka
  Fotó: YouTube

  Az OzzyoPug nevű felhasználó töltötte fel azt a videót a TikTokra, amin azt látni, ahogy egy fóka felugrik egy motorcsónak fedélzetére, látszólag minden ok nélkül.

  Pillanatokkal később felbukkan az első kardszárnyú delfin, amit további példányok is követnek. Nagyon valószínű, hogy ha épp nincsenek ott ezek az emberek, a fóka hamar az orkák étlapján végezte volna.

  @ozzyopug

  o que fazer agora????🙄🙄🙄🙄🙄

  ♬ som original - valterdrakul

    Köztudott, hogy a kardszárnyú delfinek, vagy másnéven gyilkos bálnák többek között fókákra vadásznak, méghozzá elég kitartóan. Elég csak megnézni azt a korábbi felvételt, amin egy jégtáblára menekült fókát próbálnak elkapni úgy, hogy hullámokat generálnak körülötte.

 • A 31 éves Oscar-díjas színésznő és férje, Cooke Maroney szeptemberben erősítették meg a hírt, miszerint gyermeket várnak.

  GettyImages-1040038734
  Fotó: Riccardo Savi / Getty Images Hungary

  Jennifer legutóbb a Vanity Fair magazinnak adott interjút, amelyben érezhetően kerülte a várandósságával kapcsolatos kérdéseket, hiszen már most eldöntötték férjével, hogy nemcsak saját, de gyermekük magánéletét is óvni fogják a nyilvánosság elől.

  Ha egy vacsorapartin lennék, és valaki azt mondaná: 'Ó, Istenem, gyermeket vársz', nem mondanám, hogy 'Istenem, erről nem beszélhetek. Takarodj innen, te pszichopata!' De minden ösztönöm azt akarja, hogy a magánéletüket megvédjem, amennyire csak tudom. Nem akarom, hogy bárki is úgy érezze, hogy szívesen látják őket az életükben. És úgy érzem, ez éppen azzal kezdődik, hogy nem vonom be őket a munkámnak ebbe a részébe

  — mondta. A riporter azzal zárta a címlapsztorit, hogy Jennifer nagyon aggódott az interjú előtt, és kínosnak érezte, hogy nem akar többet beszélni sem a babájáról, sem pedig a férjéről.

 • Teljesen kiakasztotta vendégeit az a férfi, aki ugyanolyan tálból adott enni a lányának, amiből a macska is evett.

  A névtelenségbe burkolódzó férfi az interneten osztotta meg a történetét, aki elárulta, hogy a kedvesével vásároltak egy rakás tálat, amik ugyanúgy néznek ki, és néha bekeveredik a szekrényben az is, amelyikből a macska evett.

  A sógornőm nálunk vendégeskedett a héten, szóval látta, ahogy vacsorát adok a lányomnak, majd később azt is, hogy egy hasonló tálból kap enni a cicánk is. Azt mondta undorító vagyok és ez egyáltalán nem higiénikus. Elmagyaráztam neki, hogy ez nem pont ugyanaz a tál. A macska minden alkalommal a sajátjából kap enni, de neki ez sem volt elég. Szerinte egy szintre emelem ezzel a macskámat a lányommal. Nem tudom, hogy mit gondoljak

  – írja a férfi Redditen, akivel többen egyetértek, mondván semmi rossz nincs ebben.

  „A mi kutyánk is ugyan olyan olyan tálból eszik, amiből mi. Minden alkalommal el van mosva a sajátja, ami bekeveredik a többi közé néha, de hát mindkettőbe teszek néha nyers csirkét. Ha egyszer el van mosva, akkor el van mosva.” – írta egy másik felhasználó.

  „Én soha nem tennék ilyesmit. Jobban szeretem elkülöníteni a dolgokat, bár nem oktatnék ki erről valakit a saját házában. Tiszteletlenség” – írta egy másik hozzászóló.

  Ön szerint hibázott az apuka?

  (Mirror)

 • Boris Becker, a német teniszező és Barbara Feltus német-amerikai divattervező fia nem igazán mondható szerény alkatnak.

  Elias Becker ugyanis nemrég a The Timesnak adott interjút, ami sokak szerint leginkább egy paródiára hasonlított.

  A fiút ugyanis arról kérdezték, hogy milyen érzés az, hogy a Tatler Nagy-Britannia egyik legvonzóbb emberének választotta őt, amire egyszerűen csak annyit mondott, hogy bár óriási megtiszteltetés, de elég csak tükörbe néznie és tudja, hogy jóképű.

  GettyImages-1206891900
  Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

  Amikor pedig arról kérdezték, hogy híres szülei meséltek-e neki a külsejéről, a 22 éves modell így válaszolt:

  Nem igazán tudták elhallgatni. Egyszerűen csak magamra kellett néznem.

  Elias azt is elmesélte, hogy az édesanyja mennyire hozta zavarba azzal, hogy elmondta a barátainak, milyen gyönyörű.

  De az elmúlt öt évben nem igazán volt szükségem segítségre, hogy ezt tudjam

  — tette hozzá szerényen a fiatal srác.