Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén nyáron már elérhető lesz a Sexy Beasts című társkereső műsor, ami talán az eddigi legbizarabb ötlete a streaming szolgáltatónak.  A koncepció lényege az, hogy profi sminkesek segítségével teljesen elmaszkírozzák az ismerkedni vágyó embereket, ehhez pedig még protéziseket is használnak. Így esélyük van úgy ismerkedni, hogy csak a személyiségük alapján ítélik meg egymást. 

  netflix.png
  Fotó: @Netflix / youtube

  Az előzetesben látható, hogy az őrült sminkeknek köszönhetően a szereplők között lesz földönkívüli, cápa, bagoly, panda és még ördög is. A műsor valójában nem is egy új ötlet alapján készült el, hanem egy korábbi, 2014-es brit műsoron alapul. 

  A Netflix már két évadot megrendelt a sorozatból, amelynek első része július 21-én érkezik.

  (Forrás: Just Jared)

 • A koronavírus elvitathatatlanul nagy hozadéka a fura köszönésekből, ökölpacsizások, könyökpacsizásokból adódó bénázások, amik sok kellemes pillanatokat tudnak okozni a hétköznapokban. Ha mindezt még megfűszerezzük némi angolsággal, amit ráadásul egy királyi őméltóság prezentál, hát az meg még abszurdabb eredményt hoz.

  Mutatjuk:

 • A két színésznő között tényleg egészen meglepő a hasonlóság, de érthető módon, már mindketten nagyon unják, hogy folyton összekeverik őket. Ennek most Jessica Chastain egy TikTok videóban is hangot adott.

  Amikor 20 évig építed a karriered, és még mindig azt hiszik, hogy a Jurassic Parkban dolgozol.

  — írta a videóhoz, ezzel utalva Howard Jurassic Worldben való alakítására.

  Ők ketten egyébként annyira hasonlítanak, hogy egyszer még Howard apja is azt hitte, hogy a lányát látja egy boltban, pedig valójában Jessica volt az.

  A két színésznő is látja a hasonlóságot, de erre akkor jöttek csak rá igazán, amikor együtt szerepeltek a The Help című filmben. Chastain korábban azt nyilatkozta, hogy amikor olvasópróbájuk volt, megfogták egymás kezét, kerestek egy tükröt és a közös vonásaikat elemezgették. Ekkor döbbentek rá, hogy valóban olyan, mintha rokonok lennének.

  @jes_chastain

  This isn’t the parent trap y’all

  ♬ Sick Of It - KingDiaaa2

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Andy Vajna özvegye az Instagramja alapján Hawaii-on nyaral. Illetve nem biztos, hogy nyaral, de az biztos, hogy ott van. Illetve az se biztos, hogy ott van, de az igen, hogy a kép, amit megosztott, annál Hawaiit jelölte meg, mint helyszínt. Aztán az se biztos, hogy ez most készült. A képen tehát egy Vajna Tímeára hasonlító nő látható, aki egy hawaii ingatlanhoz (?) tartozó korlátnál pózol a napkeltében (vagy -nyugtában?). A sok ha és talán nélkül, Vajna Tamea instagramozási szokásait figyelembe véve joggal feltételezhetjük, hogy a képen ő szerepel, A helyszín Hawaii, az időpont pedig június 15.

  Egy kommentelő meg is kérdezte, hogy ilyenkor kik vigyáznak a cicákra, mire Vajna készségesen válaszolt:

  az asszisztensem és a házvezető nénim

  - írta. Ebből két dolog is kiderült: van asszisztense és házvezető nénije is.  Így éli tehát az amerikai álmot Vajna Tímea, akit a Dirt.com legutóbb csak úgy jellemzett, hogy 

   a Lamborghini-driving model and social media influencer.