Jolán, Vid
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1209944960
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Kanye West nem kegyelmez: kikövette a feleségét, akivel éppen válik, Twitteren, és ha ez nem lenne elég, ha már ott volt az egész Kardashian klán is ment a levesbe. Habár az nem tudni,  hogy a neki szóló születésnapi köszöntés előtt vagy után tette meg ezt a lépést.

  Az Instagramon a helyzet továbbra is változatlan. West továbbra is egy embert követ, mégpedig Kim Kardashiant. Hogy ez meddig fog még tartani azt ezek után senki nem tudja megjósolni. 

  Talán hamarosan mehet ott is a csere új párjára, Irina Shaykra

  (via: Page Six)

 • Nem csak gyermekek táplálására lehet használni az anyatejet. Ahogy arra egy 37 éves nő rájött, van ebben némi biznisz is. Kitalálta, hogy a bonyolult és rettentő mód tudományos folyamatok során kikristályosított anyatejet el lehet adni ékszerként. Ha azt hinné, hogy nincs az az ember, aki ilyet venne, hát téved, ugyanis elmondása szerint havi 20 megrendelést kap anyatejjel díszített ékszerek elkészítésére.

  Mit gondol?

  • 152
   Ingyen se kéne, köszönöm szépen.
  • 48
   Jó ötlet, én is vennék ilyet a páromnak.
 • chrome-capture (65)

  Sokan egyetértettek ezzel az egyre népszerűbb utolsó kívánsággal. A nő "finoman" jelezte, hogy mivel a vérszerinti rokonai már elég régen nem képezik részét a családjának, ezért az lenne a legjobb, ha egyáltalán meg se jelennének a temetésén. Akikre viszont nagyon is számít, az a közeli barátai. Viszont volt az ismerőseinek egy köre, melynek tagjaihoz is intézett pár szót: 

  Akik egész életemben egy kicsit se törődtek velem, azok a lehető legtávolabbra kerüljék el még a holttestemet is.

  Ön mit gondol?

  • 634
   Teljesen jogos, a temetésen csak azok legyenek ott, akik szívből meg tudják gyászolni az elhunytat.

  (Indy100)

 • A színésznő maga jelentette be az Instagramon, hogy ugyan nincs rá különösebb ok, illetve nem kötötte senki orrára, de egy időre lejön a közösségi oldalakról. 23,7 millió követő egy emberként sír fel valahol, hisz egy darabig biztos nem lesznek ilyen posztok tőle. Kezdjük is el szokni a gondolatot, nem ágyazzuk be a képet, csak leírjuk, hogy mi látható rajta, így könnyebb lesz talán átállni a Morgot Robbie instája nélküli létezésre.

  Fotó:

  Margot Robbie maga elé tart egy szelet dinnyét, ahogy a horgászok szokták maguk előtt tartani a kapitális nagy fogásoknak hazudott, 1 kg-ot alulról alig súroló kis pontyokat. Közben mosolyog. Mármint nem a hal, izé, a dinnye, hanem Margot Robbie. A képhez annyit fűz csak hozzá, hogy "dinnye", de ezt is csak emojiként. (Itt meg lehet nézni, ha esetleg nem sikerült volna jól vizualizálni.)