Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vannak olyan rajzfilmek, amelyeket korosztálytól függetlenül sem kell senkinek bemutatni: ilyen például a Frédi és Béni, amelyen valóban generációk nőttek fel.

  Ennek köszönhetően most egyaránt elfoghatja a nosztalgia az időseket és a fiatalabbakat is, eladóvá vált ugyanis egy bámulatos, Flintstonesék inspirálta villa Kaliforniában. Akinek van épp felesleges 741 millió forintnyi dollárja, meg is vásárolhatja a pazar sivatagi ingatlant, de az se csüggedjen el, aki csak bepillantana, most ugyanis kívülről-belülről meg lehet csodálni a tényleg egyedülálló házat.

  Az egy nagy, illetve több apró dómból álló otthonban öt hálószoba és három fürdőszoba található, persze mind-mind kőkorszaki formatervezéssel, de a legmodernebb kivitelezésben. Kint terasz és nyári konyha, medence és napozórészleg, valamint egy kör alakú sütögető-grillező is helyet kapott.

  „Ez a legkülönlegesebb ház, amit valaha láttam. Komolyan, sosem volt dolgom még hasonlóval sem” – mondta az épülettel foglalkozó ingatlanügynök, James Bianco.

 • Nagy-Britannia legidősebb hastáncosnője 82 évesen is bizonyítja, hogy még mindig a kisujjában vannak a mozdulatok. Az idős nőnek esze ágában sincs feladni a táncot, és tapasztalatból állítja, hogy a mozgásforma óriási egészségügyi előnyökkel jár a nők számára, és segített fiatalon tartani őt. Tina Hobint teljességgel lenyűgözte, amikor 1973-ban felfedezte a közel-keleti hastáncot, és a rákövetkező évben már az elsők között tanította az Egyesült Királyságban. Mint mondta, kezdetben nagyon frusztrálta, hogy gyakran a sztriptízzel és a prostitúcióval hasonlították össze hivatását, ezért céljául tűzte ki, hogy rácáfoljon ezekre a véleményekre. 

  „Addig fogok táncolni, amíg csak bírok. Azt hiszem, ha most abbahagynám, abba bele is halnék” – nyilatkozta.

  (via Mirror)

 • Fejes Tamás, a rockegyüttes dobosa közösségi oldalán osztotta meg, hogy a trió éppen Szegedre tartott egy fellépésre, amikor a rendőrség bemérte az együttes turnébuszát. Mint kiderült, a zenész figyelmetlensége miatt átlepték a megengedett sebességet, és 121 kilométerrel hajtottak, amikor szemből bemérték őket. A rockbanda a Ripostnak elmondta: csakis a sietségnek tudható be a gyorshajtás, mert úton voltak turnéjuk következő állomására, és a Debrecenből Szeged felé tartó útszakasznak nagyon rossz a minősége.

  Én vezettem, egyetlen szakasz van, ahol lehet menni, megszaladt a lábam. A kényelmes turnébuszban mindig jó hangulatban telik az utazás, most is, észre se vettem, hogy túl gyorsan hajtok. Egyébként nagyon jó fejek voltak, amikor megállítottak, kiderült, hogy sikerült 121-gyel hajtanom. Ez van, lemeszeltek bennünket, vállaltam a felelősséget, 30 ezer forintos bírságot kaptam. De a koncertre odaértünk időben, szuper buli volt!

   – nyilatkozta a lapnak a Tankcsapda dobosa.

 • Az utolsó előtti pillanatban mondta le a felkérést a kétgyermekes édesapa.

  Nem kellett volna sok, hogy egy teljesen új szerepben is megismerhessük Harry herceget. Több forrásból is megerősített amerikai lapértesülések szerint az egykori trónvárományos a nagy sikerű Saturday Night Live, rövidebb nevén SNL komédiaműsorban tűnt volna fel januárban, amelynek minden epizódban más-más vendég-műsorvezetője, illetve -szereplője akad. Az egyik ilyen lett volna Harry, aki végül az utolsó előtti pillanatban mondta le a konferálást, amikor már gyakorlatilag minden el volt rendezve.

  „Tudom, hogy Harry mindenben benne volt, nagyon komolyan gondolta, hogy megcsinálja – és remek móka lett volna, akár mint a könyve promója is” – mondta egy neve elhallgatását kérő, belső körökben mozgó tévés szakember.

  Azt, hogy végül a herceg miért mondta vissza a felkérést, nem tudni, ezzel kapcsolatban a Page Six is kereste az érintetteket, de nem kívántak nyilatkozni. A történtek ellenére azonban a producerek bíznak benne, hogy egyszer még sikerül behúzniuk Harryt a műsorba, akár meglepetésvendégként is.