Lehel
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • venom2.png
  Fotó: Sony Pictures Entertainment / youtube

  Kiderül, hogy miért is tud Woody Harrelson karaktere, azaz Cletus Kasady átalakulni Vérontóvá. Majd kiderül, hogy milyen lesz a végeredmény, ami így is csúszott kicsit. Az első részről azt írtuk, hogy leginkább Tom Hardyt érdekelte az egész Venom, ezért is sajnálta, hogy olyan 30-40 percnyit kivágtak a filmből, pont azokat a jeleneteket, amiket a legjobban szeretett.  Mivel a második részben Harrelson is szerepel, ezért talán okkal lehet bízni benne, hogy ez a rész jobb lesz, mint az előző. Persze Riz Ahmeddel se volt baj, aki az első rész gonoszát alakította, de tény, hogy Vérontó az egyik, ha nem a legnagyobb, de kétségtelenül a legikonikusabb ellensége Venomnak.

 • Természetesen ez is a Jóbarátokhoz köthető. Courteney Cox világított rá egy szülinapi üzenetben arra a dologra, ami lehet, hogy eddig senkit sem izgatott, de mostantól garantáltan fog.

  jobaratok.png

  A Jóbarátok Monicája felköszöntötte a sorozatban szereplő kollégáját, barátját, Lisa Kudrowt. Szép szavakat intézett hozzá, hogy mennyi örömöt hozott az életükbe, és így tovább. A szülinapi üzenet végén viszont felteszi a kérdést, hogy sikerült-e rájönnie valaha, hogy mivel etettik a büdös macskát?

  Ugye? Hát mivel? Hisz erről énekel Phooebe, hogy

  Büdös macska, büdös macska mivel etetnek téged?

  Lisa Kudrow reagált is az üzenetre, de válasszal nem tudott szolgálni, csak megerősítette a tényt, hogy ez itt az úgynevezett 20 millió forintos kérdés. 

 • Na ezt nem láttuk jönni.

  Képernyőkép 2021-08-02 115246.png
  Fotó: @alexandra.szentkiralyi / tiktok

  Újabb TikTok-sztárt köszönthetünk köreinkben, ezúttal Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő személyében, aki első videójával hihetetlenül meglepő módon azonnal hadat is üzent a baloldali fake news kampánynak.

  Minden bizonnyal a kormány is rájött, hogy mekkora potenciál rejlik a TikTokban, hiszen hatalmas mennyiségű fiatalt érhetnek el a platformon, azonban mikor idősebbek próbálják átvenni a Z generáció szokásait és trendjeit, annak (spoiler 1) jó vége nem lehet. Se szó, se beszéd, mindenképp erős kezdésről beszélhetünk: a nyitóképen a politikust láthatjuk egy igazán kellemes kék ruhában, mely kifejezetten jól áll neki, innentől kezdve azonban elindultunk egy sötét lejtőn, amelyből nincs visszaút, a ruhával ellentétben pedig a végeredmény enyhén szólva is kellemetlen.

  A zene felgyorsul, Szentkirályi megindul a kamera felé, majd jön a még véletlenül sem a ritmusra időzített vágás és hopp, a politikus máris háttal van nekünk,

  azonban mire feleszmélnénk, már megint más pozícióban láthatjuk, épp kényszeresen mosolyogva mutogatja egyesével a siófoki szabadstrandokat, bizonygatva, hogy azok igenis léteznek, mintha valamiféle évekkel ezelőtt kihalt állatfajról lenne szó.

  A videó, mely “Az igazság a balatoni szabadstrandokról” címet kapta egyelőre nem terjedt el, mindössze 345 lájkot kapott és a kormányszóvivő még a hozzászólások lehetőségét is letiltotta, mely igen szokatlan dolog a platformon. Az emojikkal teletűzdelt nemzeti konzultációs plakátok után az elmúlt hetekben ez a kormány második próbálkozása arra, hogy bevonzzák a fiatalokat, ilyen módszerekkel ez azonban (spoiler 2) nem fog sikerülni. Nagyon nem. 

 • Még 2016-ban kezdődött ez a történet, így már 5 éve tart ez az egyre csúnyább válási sztori Amber Heard és Johnny Depp között. A válást kimondták, sőt, a bíróság kimondta, hogy Johnny Depp nyugodtan nevezhető asszonyverőnek. A bíróság a válás során 7 millió dollárt ítélt meg Amber Heardnek. Viszont itt volt egy kis csavar a pénz felhasználását illetően. Sikerült elérni, hogy ezt az összeget Heard ne tudja magára fordítani. 

  Amber Heard többször is mondta, hogy részéről ez nem a pénzről szól, így különösebben nem is izgatja a dolog. A 7 millió dollár egy részét az American Civil Liberties Unionnak, majd a másik részét a Los Angeles-i Gyermekkórháznak adományozza.

  Deppék megtudták, hogy eddig nem sikerült túl sok összeget eljuttatni ennek a két intézetnek. Heard jogi képviselői viszont felhívták a figyelmet, hogy a 7 millió dollár szétosztására 10 év áll rendelkezésére, és amúgy már szépen adakozott a két intézmény javára.

  (Pagesix)