Márta, Flóra
20 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak úgy repül az idő.

  David és Victoria Beckham második gyermeke, Romeo hamarosan már 19 éves lesz, a visszavonult, profi válogatott labdarúgó fia pedig nem is hasonlíthatna jobban édesapjára. Romeo még szerdán posztolt Instagram-oldalára egy egy közös képet apjával, melyen túlzások nélkül úgy néznek ki, mint két tojás.

  Nem csak a pólójuk, és szőkére festett hajuk színe egyezik, hanem tulajdonképpen mindenük,

  Romeo maga a megtestesült fiatalkori David. Ezen a 2001-ben készült képen ugyan a 26 éves David és Victoria látható, de egy kis fantáziával akár azt is hihetnénk, hogy Romeo ment vissza az időbe lőni egy fotót édesanyjával.

  GettyImages-1278032052
  Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

  De nem?

 • GettyImages-1331235683
  Fotó: Harry How / Getty Images Hungary

  Hát mégsem volt teljesen fölösleges dolog ez az óvszer-ügy. Az egyik ausztrál sportoló nagyon kreatív módon oldotta meg, hogy megjavítsa a sérült kajakját, amivel el is indult a versenyen. A csónakja kicsit megsérült, így úgy döntött, hogy talán megér egy próbát, ha a sérült részre ráhúz egy óvszert. 

  Jó, előtte persze ennél erősebb, karbon borítással is ellátta a sérült részt, de az óvszer volt a titkos összetevő, amivel végül mindent fixálni tudott. Jess Fox ezzel a mutatvánnyal külön érdemelne egy DIY aranyérmet, de versenyszám, amiben elindult, a női K1 Kajak-kenu szlalomban bronzérmes lett.

  Az asztrálok jól teljesítenek, ami az olimpiai mémeket illeti. Volt már megőrülő edzőjük és trágárul nyilatkozó úszójuk is ebben a szezonban.

 • Az édesanya elmondása szerint úgy érezte magát, mintha végtelenül csak áradtak volna belőle a gyerekek.

  GettyImages-1232713237
  Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

  Mindenki a csodájára jár annak a 26 éves édesanyának, aki még május 5-én adott életet egyszerre kilenc gyermeknek (öt kislánynak és négy kisfiúnak) egy marokkói kórházban. Halima Cisse gyerekei akkor alig érték el a 800 grammot, csodával határos módon azonban mind életben maradtak, és azóta is folyamatosan erősödnek.

  Az édesanya a Metronak elárulta, hogy

  a csöppségek több mint hat liter tejet isznak meg egy nap és együttesen legalább százszor kell őket tisztába tenni,

  így elképesztő mennyiségű dolog van velük. Halima egyébként a szülés pillanatáig abban a tudatban élt, hogy hét gyereknek fog életet adni, az utolsó pillanatban derült csak ki, hogy két babát a terhesség alatt észre sem vettek az orvosok.

  Miközben jöttek kifelé az újszülöttek hihetetlenül sok kérdés fordult meg a fejemben. Nem tudtam, hogy mi történik körülöttem, és úgy éreztem, mintha megállás nélkül csak áradtak volna kifelé belőlem a gyerekek, mely egyszerre volt a világ legjobb és legrosszabb érzése

  — mesélte az édesanya, kinek férje, a 35 éves Kader Arby is jelen volt a szülésnél, ahol megdőlt a jelenlegi világrekord is: a korábbi csúcstartó ugyanis egy Egyesült Államokbeli anyuka volt, aki nyolc gyereknek adott egyszerre életet.

 • Hamarosan véget ér az idehaza is közkedvelt, na meg a rengeteg mém alapjául szolgáló rajzfilm.

  giphy (1).gif
  Fotó: giphy.com

  Az Arthúr egészen bravúros múltra tekinthet vissza, a kanadai-amerikai rajzfilmsorozatot először 1996-ban kezdték el vetíteni a helyi PBS csatornán, míg Magyarországon pár évvel később az M1, majd a Minimax sugározta.

  A főhős Arthur, egy nyolcéves földimalac, kinek kérdései, problémái, kalandjai és vágyai pontosan megegyeznek a vele egykorú gyerekekével — egyszer azonban minden jó véget ér.

  Az amerikai IGN információ szerint kicsivel több mint 25 év után végleg véget érnek Arthur, Buster, Francine és Muffy kalandjai, az utolsó epizódokra valamikor 2022 telén kell számítani.