Friderika
9 °C
18 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1204605469
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  North West, Kim Kardashian és Kanye West lánya, úgy ünnepelte nyolcadik születésnapját, hogy barátait arra kötelezte, hogy mosolygós kakinak öltözzenek be az ottalvós bulijára. Csak azért, mert történetesen ez a kedvenc emojija. 

  Az ünnepi eseményről készült képek magától Kardashiantól származnak, aki kötelességtudóan dokumentálta a beöltözést az Instagram-sztorijában. North tiszteletére Kardashian azt írta, hogy  

  a legcsacsibb, legstílusosabb, legkreatívabb ember, aki pontosan tudja, mit akar az élettől! 

  A kép alapján nem mindenki volt megelégedve az unortodox témaválasztással, de ilyen az, ha az ember nyolcévese bármit megtehet.

   (via: The Cut)

 • Megint megnyitotta kapuit a tematikus vidámpark. Az újra nyitás örömére nem is volt kötelező maszkot viselnie senkinek, így kígyózó sorokban liheghettek egymás nyakában az emberek.

  Ez persze csak azokra vonatkozik, akik már teljes mértékben be vannak oltva. Hogy ezt miként ellenőrzi a Disneyland személyzete, arról egyelőre nincs szó.

  @krystaleverdeen

  I saw this on @kellerzzzz stories this morning and HAD to share 🤯

  ♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

  A kaliforniai vidámparkba amúgy átlagosan napi 27 ezer ember szokott ellátogatni. A teljes befogadóképessége nagyjából 50 ezer emberig terjed. Ennyi ember lehet egyszerre egy helyen, maszk nélkül... Mondjuk kedden a Puskás Arénában még ennél is több ember volt egy helyen, miközben a magyar válogatott MAJDNEM bravúrosan játszott Ronaldóék ellen.

  (Justjared)

 • A ragasztóhajú nő, Tessica Brown saját hajápolási termékcsaládot indít. A termékekről elárulta, hogy úgy tartják a lófarkat, mint a ragasztó, amivel a hírnevét szerezte.

  A hamarosan útjára induló vállalkozás a Forever Hair nevet kapta. Brown a saját helyzetéből merített ihletet, ezért termékeit az a ragasztó ihlette, amitől hetekig sziklaszilárd lett a haja. Azonban az ő cuccai biztonságosan kimoshatóak anélkül, hogy károsítanák a hajat, 

  és orvosi beavatkozásra lenne szükség.

  A nő kálváriáját és annak alapos dokumentációját ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

  (via: TMZ )

 • Szerinte, mivel a magyarok 60%-a túlsúlyos, ezért ők képezik az igazi többséget, a kétharmadot, ami, ha megindul, akkor aztán nincs semmi, ami megállíthatná ezt a kövér tömeget.

  Bruti maga is kövér, a családjában is többen kövérek, a politikusok között is akadnak páran, ha máshogy nem, de legalább nevükben ott van, hogy Kövér. Ehhez képest mégis sokan választják a soványságot, ami szerinte egy vírus. Ezért nem is szabadna csak úgy mutogatni. Szóval az lenne a legjobb, ha be lennének tiltva a vékony emberek, nehogy a gyerekek ne tudjanak elhízni felnőtt korukra.

  A teljes poszt, ami nem titkoltan a humor és az irónia égisze alatt született itt olvasható el teljes terjedelmében.

 • jobaratok james corden.png
  Fotó: Youtube / The Late Late Show With James Corden

  Ez még mindig a várva várt reunion egyik utózöngéje, ami nagy valószínűség szerint itt fog még zizegni az éterben a következő 20 évben, ha nem egészen az örökkévalóságig.

 • Conan O'brien a podcastjában mesélte el, hogy Scarlett Johansson egyik első színészi alakítása az volt, amikor a Late Night with Conan O'Brien egyik adásában szerepelt még 1994-ben. A szegmensben úgy tűnik, mintha önmagát alakítaná, egy kislányt, aki épp megnyert valami brutális betűző versenyt. De az egész csak egy poén, hisz kiderül, hogy mindent rosszul betűz.

  És erről videó is van, ami igazából nettó cukiskodás.

 • Schobert Norbert felesége egy Instagramra kitett posztban jegyezte meg, hogy megint milyen rosszindulatúak a kommentelők. Rubint Réka férje és az egy év alatt 100 kg-ot fogyott Rácz Géza védelmére kelt.

  Olvasom megint a sok idióta, vakon botorkáló, rosszindulatú fanyalgót Norbi és Géza oldalán, hogy semmit nem fogyott. Hát persze! Semmit! Csak!!! 100 kilót!

  – írta, majd a következővel folytatta:

  Ilyenkor mindig rájövök, hogy az ilyen korlátolt embereknek mennyire nehéz lenne 1x kilépni a sötétségből a fényre, és tiszta szívből elismerni, támogatni a másikat. Vagy egyszerűen csak csendben maradni!

  A teljes bejegyzést itt lehet megtekinteni:

 • GettyImages-1059451992
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

  A Victoria’s Secretnél úgy döntöttek, végre megválnak az angyalaiktól, és inkább igazi nőket választanak szóvivőknek. Priyanka Chopra, Megan Rapinoe és sokan mások is csatlakoznak hozzájuk. 

  Amikor a világ megváltozott, mi túl lassan reagáltunk. Be kell fejeznünk, hogy arról beszéljünk, mit akarnak a férfiak, helyette az a fontos, hogy mit akarnak a nők

  – mondta Martin Waters vezérigazgató.

  Martin szerint az angyaloknak azért kell menniük, mert kulturálisan már nem relevánsak.  Be is jelentették azt a hét nőt, aki a VS Collective név alatt fogják betölteni a szóvivői posztot. Ők lennének azok: 

  • Priyanka Chopra-Jonas, színésznő
  • Megan Rapinoe, futballszupersztár
  • Adut Akech, dél-szudáni menekült és modell
  • Eileen Gu, síelő
  • Amanda de Cadenet, fotós
  • Paloma Elsesser, modell 
  • Valentina Sampaio brazil transz modell.

  Ők biztosan nem fognak fehérneműben parádézni, ehelyett a népszerűsítésre és a podcastekre koncentrálnak.

  Az elmúlt néhány évben a Victoria's Secret eladásai zuhantak, és a korábbi vezérigazgatót, Ed Razeket menesztették, miután szexuális zaklatással vádolták.

  (via: Just Jared)

 • GettyImages-1231720557
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  C. Ronaldo az EB sajtóeseményén látványosan lepakolta az asztalról az elé kitett kólákat, majd a saját vizét felmutatva annyit mondott: 

  Aqua

  Ezzel 4 milliárd dollárral csökkent a cég értéke. Közben a neten felbukkant egy 2006-os reklám, amiben a sztárfocista minden gond nélkül adja az arcát ugyanehhez a márkához. Egyesek emiatt képmutatónak nevezik.

  Ronaldo egyelőre nem reagált, de a reklám óta eltelt 15 évben azért megváltozhatott a cuktros üdítőről alkotott véleménye, nem? 

 • GettyImages-1200405551
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  Szerdán egy bíró megadta a távoltartási végzést az ellen a férfi ellen, aki eljegyzési gyűrűt és terhesség megszakító tablettákat küldött Kim Kardashiannek a hónap elején. 

  A férfinak, Nicholas Costanzának nem ez az első húzása, az elmúlt évben többször is megjelent Kardashian házánál. Egyszer még azt is mondta a biztonságiaknak, hogy azért van ott, hogy elvigye vacsorázni. Ezután küldte neki a gyűrűt és a tablettákat. 

  Kardashian szerint a férfi megszállottan rajongott érte, hamis házassági bizonyítványt és más bizarr üzeneteket posztol, miközben az ő 

  csillogó páncélú lovagjának 

  nevezi magát. 

  A bíró helyt adott a távolságtartási kérelemnek, így a közeljövőben nem lesz 100 méteren belüli megközelítés a férfi részéről. 

  (via: Just Jared)

 • Sokakat meglepett a hétvégén Joe Jonas, amikor megmutatta, hogyan tölti a szabadnapját Atlantában. Azért valószínűleg nem csinálja ezt gyakran, de most úgy döntött, rákeres a közelében tartott csoportos soul cycle órákra.

  giphy (34).gif
  Fotó: giphy.com

  Nagy meglepetésére talált is egy Jonas Brothers vs. One Direction tematikájú spinning órát. Először úgy tűnt, hogy az óra fullon van, így nem tud feljelentkezni rá, de végül úgy döntött, azért odamegy a helyszínre. Hogy mit szóltak ehhez az ott lévők,  egy videón is dokumentálta. 

  Sokan el sem hitték, hogy őt látják, másodpercek teltek el, mire felismerték a 31 éves énekest. Még az oktató is csak annyit tudott mondani, hogy

  várj, ez most komoly?

  Aztán ő is felpattant egy kerékpárra, onnan motiválva a közönséget, a háttérben egy Jonas Brothers dallal.

 • Vasárnap tették közzé Facebook oldalukon a philadelphiai állatmentők, hogy egy kivitelező 16 macskát mentett meg, amik beszorultak annak az elhagyatott háznak a falai közé, amelyen dolgozott.

  Ez a vasárnap egy kicsit másképp indult az egyik kivitelező számára, aki egy elhagyatott házon dolgozott. A ház tulajdonosai nyávogást hallottak a falakban, és amikor kibontották kilenc felnőtt macskát és hét kiscicát találtak. Szerencsére ki tudta őket szedni és elhozni hozzánk - de nyolc órájába telt.

  198463392 4353153281403774 7134127064505965621 n

  Egy cica kivételével életben maradtak, de sajnos még gondozásra szorulnak.

  Nagyon örülünk, hogy megtette, mivel jó néhányuk nincs túl jó állapotban, és sajnos az egyik cicát nem sikerült megmenteni. A cicák félnek, néhányuknak több szocializációra lesz szükségük, de jelenleg a ketrecükben pihennek.

  Nem világos, hogy a macskák hogyan kerültek a falak mögé, de a szervezet szerint nem élték volna túl, ha sokáig ott maradnak.

  Az állatmentők szerint a 15 macska most pihen és megfelelő orvosi ellátásban részesül. De már készülnek az örökbefogadásra. 

   (via: Just Jared)

 • Pierre Richard, a Taxi-filmek, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk, Louis de Funès és Gérard Depardieu legszebb pillanatait idéző reklámmal jelentkezett az idei Tour de France-t közvetítő TV 2. (Ez nem a magyar TV2, hanem a dán.)

  Ebben a videóban minden benne van, ami jellemző lehet egy biciklis versenyért rajongóra. Egyszerre figurázza ki és élteti is a versenyszerűen kerékpározókat. Zseniális, na.