Lehel
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, hogy Rogán Antal a fedélzeten lett volna.

  A vasárnapi Forma-1-es futam igazi celebtalálkává alakult, jelen volt többek között Kulcsár Edina és férje, Csuti, Kárpáti Rebeka na meg persze Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla is, akik a kelleténél kicsit extrább módon érkeztek meg Mogyoródra.

  Mint az a 24 óráig elérhető Instagram-történetekből kiderült, a jegyekkel Lilla lepte meg férjét, Tamás azonban úgy érezte, valamivel mindenképp kompenzálnia kellene ezt a kedvességet, 

  szóval kibérelt egy helikoptert, és azzal érkeztek meg a pályára,

  melyet persze mindketten előszeretettel örökítettek meg közösségi oldalaikon.

 • Az olimpiai aranyérmes műugró egyáltalán nem zavartatta magát.

  GettyImages-1331742060
  Fotó: Clive Rose / Getty Images Hungary

  Mint az az elmúlt hetekben kiderült, Tom Daley nem csak a műugráshoz ért: írt már könyvet az egészséges életről, most pedig arra is fény derült, hogy a kötés fortélyait is elsajátította, ráadásul egészen magas szinten. 

  Daley még egy külön Instagram-oldalt is létrehozott alkotásainak, @madewithlovebytomdaley néven lehet elérni a fiókot, ahol szemügyre vehetjük például az általa készített éremtartót, melynek egyik oldalán a brit, másikon a japán zászló található — de ennél azért jóval bonyolultabb dolgokat is felfedezhetünk. 

  A kötés számomra egy olyan dologgá vált, mely során megtalálhatom a lelki békém, és a stressz levezetésében is segít. Imádom

  — írta egy Insta-storyban a műugró a futótűzként terjedő képre reagálva, majd hozzátette, a lelátón épp egy francia buldognak készített ruhát. 

 • Reynolds 2011-ben vitte el vacsorázni Lively-t. A sima randi olyan jól ment, hogy egy évvel később, 2012-ben össze is házasodtak, azóta pedig született már három gyerekük, Inez, James és Betty Reynolds. Amikor Lively azt írja, hogy az a bizonyos étterem sokat jelent számukra, akkor el lehet hinni, hogy komolyan is gondolja. Pont ezért mentek el oda megint egy 10 éves első randira, csak, ahogy írja, már egy sokkal kényelmesebb cipőben.

  Nem biztos, hogy a hely teszi, de tény, hogy sokak irigyelhetik azt, ami köztük van, azt a szeretettel teli egymáson való viccelődést, amit leművelnek a közösségi médiában, így lehet, hogy a romantikázni vágyók zarándokhelye lesz ez az étterem.

  (Instargram)