Olga, Liliána
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt a kérdést teszi fel egy rövid videóban egy 32 éves ingatlanos nő a TikTokon.  Rachel Whipple rögtön így kezdi:

  Belegondoltatok már abba, hogy a társadalom milyen szinten elfogadó az apatesttel kapcsolatban?

  És való igaz, hogy lényegesen sokat lehet olvasni az apatestről, hogy az milyen jól áll egyeseknek, hogy ez milyen divatos, illetve legalább annyira menő tud lenni a kigyúrt férfi test mellett. Ezzel szemben az anyatest fogalma nem is létezik szinte, mert egy emberi lénynek életet adó nőt legtöbbször azzal bombázzák, hogy miként lehet visszaszerezni a szülés előtti alakot, hogy lehet megszabadulni a szülés utáni plusz kilóktól.

  Elgondolkodtató felvetés, az egyszer biztos, de nem olyan könnyű rá válaszolni, megoldást találni rá.

 • Képernyőfotó 2021-07-27 - 12.18.10.png

  Igazi szerencsevadász ez az alaszkai barnamedve, aki a Katmai Nemzeti Parkban adott leckéket medvetársainak abból, hogyan kell különösebb ráfeszülés nélkül élelmiszerhez jutni. A lazacot elsőre nem sikerült kimancsolnia, mire a balul sikerült mozdulat után nem sokkal a szájába repült az a bizonyos lazac, vagy talán egy másik példány. A medvetársak reakciója, illetve a méla nyugtázása annak, hogy de kár, amiért ez nem nekik jött össze, mindent visz!

 • Hatalmas siker elé néz a Happier Than Ever című album.

  175178630 192279782708009 5412702259554646808 n
  Fotó: instagram

  Eilish az Apple Music felületén adott interjút Zane Lowe lemezlovasnak, aki elárulta, az énekesnő július 30-án megjelenő albuma eddig a valaha legtöbbet előrendelt album a zenei streaming szolgáltató felületén.

  Jelenleg több mint 1 millió 30 ezer ember vette fel az előrendelésekhez Billie albumát,

  mely a megjelenéskor automatikusan hozzáadódik a könyvtárhoz, így senki sem marad le a premierről. Az énekesnő egyébként nemrégiben majdnem a cancel culture áldozata lett, miután kiderült, hogy egy 10 évvel idősebb férfival jár, akitől nem áll messze a rasszizmus és a homofóbia sem.

 • Így lett kerek Kaylee McKeown olimpiai szereplése. Az ausztrál versenyző 100 méter háton lett első, ráadásul olyan eredménnyel, ami rögtön világrekordot is ért. Két századmásodpercet sikerült javítani a kanadai Kylie Massie világrekordján. Így most a hivatalos csúcs: 57,47 másodperc.

  GettyImages-1234225064
  Fotó: Fred Lee / Getty Images Hungary

  A medence széléről gyorsan meg is interjúvolták McKeown-t, aki véletlenül (vagy direkt?) káromkodott egyet élő egyenes adásban, ami nem annyira szerencsés dolog. A riporter annyit kérdezett, hogy mit üzenne az otthonról szurkoló anyukájának és testvérének. Mire az úszó a következőt válaszolta:

  Fucke Yeah!

  Amit úgy lehetne magyarra fordítani, hogy 

  Ezaz bazmeg!

  Elég szokatlan üzenet egy friss aranyérem megszerzése után, az biztos. És akkor itt van ez a másik vicces pillanat az olimpiáról, amit szintén Ausztráliának köszönhetünk.