Domonkos, Dominika
17 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte mindenki megkapta a magáét.

  Képernyőkép 2021-08-03 134337.png
  Fotó: @iamtix95 / Twitter

  Már több mint félmillióan látták Twitteren azt a videót, melyen egy Fülöp-szigeteki oltóponton tör ki egyik pillanatról a másikra egy hatalmas családi balhé. A videó leírása szerint egy bizonyos férj azt mondta a feleségének, hogy az nem kísérheti el őt az oltópontra, szóval a feleség a barátnőjével közösen ment.

  Miközben várakoztak azonban betoppant a férj is, méghozzá egy ismeretlen nő társaságában,

  innentől pedig nem is kell túlmagyarázni a dolgokat: elfajultak az indulatok, repkedtek a székek, az oltópont pedig másodpercek alatt háborús helyszínné változott.

 • Screenshot 950
  Fotó: Facebook

  Az RTL Magyarország híradósa, aki 25 éves kora óta I-es típusú diabétesszel él, maga kezdeményezte annak idején, hogy a sokéves hagyományhoz kapcsolódva válasszanak Magyarország Tortája mellett egy hozzáadott cukortól mentes édességet is, amit ugyanúgy az augusztus 20-i állami ünnepségen lehet majd megkóstolni.

  A hozzáadott cukrot nem tartalmazó torták versenyét idén 10. alkalommal rendezték meg, a tévés pedig – a korábbi évekhez hasonlóan – az Egy Csepp Figyelem néven ismert alapítványát képviselve zsűrizte a süteményeket. Erős Antónia erről korábban az Indexnek részletesen is mesélt, kedd este pedig a Facebook-oldalán leleplezte az idei év győztes desszertjét.

  Díjak átadva, eredmény kihirdetve! A Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztese: Beszterce rózsája. Már csak néhány hét, és Ti is megkóstolhatjátok az augusztus 20-i ünnepen

  – olvasható a videóbejegyzésben.

 • Elképesztő miken ment keresztül Jenna Dewan.

  GettyImages-1189839295
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  A 40 éves modell és színésznő még 2013-ban hozta világ Channing Tatummal közös kislányukat, a friss apuka azonban hamar visszament dolgozni, szinte minden nehézséget az újdonsült édesanyára hárítva. Dewan a Dear Gabby podcastben mesélt a korai megpróbáltatásokról és arról, hogyan vészelték át a kritikus első heteket Tatum nélkül.

  Mivel Londonban szültem, egészen hamar vissza kellett utaznom Vancouverbe, hogy egy tévésorozatban szerepelhessek. Itt is rengeteget kellett utaznom, Chan pedig ezekben az időkben nem volt elérhető, szóval csak egy fogadott bába segített rajtam és Evien

  — mesélte Jenna a podcastben.

  Azt hittem, meg tudom csinálni. Úgy voltam vele, hogy két hónaposan már vihetem a forgatásokra, de nagyon nehéz napok voltak ezek, mindenhová vittem magammal, soha nem álltam le

  — folytatta, majd hozzátette, hogy az éjszakai többszöri felkelés, a folyamatos munka és férjének hiánya teljesen kikészítette, melynek a későbbiekben meg is lett az eredménye: 2019-ben, közel tíz év házasság után, Dewan és Tatum felbontották a házasságukat és azóta is külön utakon folytatják életüket.

  (Forrás: ET Online)