16:00, November 29.
Ecuador 0
Szenegál 0
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 0
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29.
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29.
Irán 0
Egyesült Államok 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha mindig is szeretett volna birtokolni egy darabot a történelemből, jó hírünk van: eladóvá vált egy II. világháborús, dupla náci „Hitler bunker”, méghozzá eredeti állapotában, bár elég mélyre kell nyúlni a zsebünkben érte.

  A 7 hektáros telek, rajta a két bunkerrel a második legnagyobb Csatorna-szigeten, Guernsey-en található, és remek kilátás nyílik róla tengerre, illetve a közeli sziklákra. Jelenleg 40 ezer fontba, azaz közel 19 millió forintba kerül, amely a szakértő szerint egyébként kifejezetten baráti árnak számít ahhoz képest, hogy valódi ritkaságról is van szó. A bunkereket valamikor 1942 és 1944 között építette a német hadsereg Hitler Atlanti Fal védvonalának részeként, és meglehetősen jó állapotban maradtak, amelynek egyik fő oka, hogy a felszabadító erők és a harcok elkerülték a Csatorna-szigeteket.

 • Egy egyméteres Tyrannosaurus Rex került egy édesanya karácsonyfájának a tetejére, aki a megrendelt kecses csillag helyett egy őshüllőt kapott. Chloe Hewitt a kiszemelt karácsonyi csillag díszt egy online webáruházból rendelte, mert úgy gondolta, hogy az lesz a tökéletes utolsó simítás a fenyőfájukhoz. Azonban a Wiltshire-i Westburyből származó egygyermekes anyuka megdöbbent, amikor a csomag megérkezett, amely sokkal nagyobb volt, mint a várt néhány centiméteres fadíszítés. A szülőnek viszont láthatóan volt humorérzéke, ugyanis ahelyett hogy visszaküldte volna a műanyag játékot, inkább megtette azt karácsonyfa dísznek. Így ékeskedhet idén egy dinoszaurusz a fájuk tetején:

 • Vicces képeket készítettek két kamcsatkai barnamedve testvérről, amint játékosan pofozkodnak egymással a Kurile-tónál, Kamcsatkán. A képeken két pimasz medvebocs épp a szokásos játszadozásnak hódolnak, de ezúttal a harc kissé elszabadult, és a jóllakott anyamedvének kellett közbelépnie. A barnamedvék általában a Kurile-tónál találhatók meg, amely a dél-kamcsatkai vadrezervátumban, az UNESCO világörökség részét képező térségben fellelhető. Ezeket a mókás felvételeket Isabel Jauss készítette az eseményekhez közel, körülbelül 100 láb távolságból. „A medvebocsok kora reggel aludtak, de hamarosan az anyjuk elment halászni egy kis patakba” - mondta Isabel. „A két kis csirkefogó elkezdett a parton botokkal játszani. A játszadozás ezúttal annyira elfajult, hogy az anyjuknak közbe kellett avatkoznia. "Több mint öt órán keresztül figyeltem ezt a családot, és gyönyörű volt látni, ahogy a kölykök követték az anyát a különböző vadászhelyekre és a Kuril-tó partjaira. Az itteni medvék eléggé toleránsak, különösen, amíg lazacot halásznak. Úgy tűnik, mostanra teljesen megszokták az emberek jelenlétét.”

 • Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Továbbra is új részekkel folytatódik a Nagy Ő idei évada, ahol ezúttal Árpa Attila keresi a szíve hölgyét. A TV2 társkereső realityjében már nem egy jelölttel váltott csókot, de a hétfő esti részben kiderült, hogy Mimi kemény kitételt tett a színész elé.

  Attilát meg fogom kérni, hogy ha velem is újra csókolózni szeretne, akkor menjen el, és mosson fogat még egyszer 

  – mondta a nő amikor megtudta, hogy nem ő volt az egyetlen aki jobban összemelegedett Árpával eddig.