Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legnagyobb Parlamenten kívüli párt ózdi szervezete felavatta „Európa legdrágább buszmegállóját” az ózdi Sajóvárkonyban – tudtuk meg az MKKP közösségi oldaláról.

  Az egyik kommentelő szerint ez a megálló annyira szép lett, hogy még a Holdról is látszik.

 • A brit énekes szerint őrült buli várható majd.

  Ahogy minden évben, úgy idén is élőben szurkolhatnak az angolok kedvenc NFL–csapataiknak, hiszen ezúttal is Londonba látogat néhány meccs erejéig a bajnokság. Nem csak a Super Bowlnak, de ezeknek a mérkőzéseknek is presztízs értékű része a félidő alatti koncert, amelyről most többek közt Yungblud gondoskodik majd.

  A még mindössze 25 éves, de már több szakmai díjjal is büszkélkedhető észak–angliai énekes az október 2.–ai, Minnesota Vikings – New Orleans Saints meccs szünetében lép majd fel, amiről Facebook oldalán számolt be nemrég.

  „Őrületes lesz” – ígérte Yungblud, aki várhatóan ezúttal is hű marad majd stílusához, és egy extravagáns műsorral áll a színpadra.

 • És ahogy az lenni szokott, a mémek is megjelentek már.

  Tömérdek új színésszel érkezett meg vasárnap a Sárkányok háza legújabb része, a sorozat ugyanis 10 évet ugrott előre az időben, így valamennyi karakter idősebb megformálót kapott. A korábbi epizódokban tipegőként látható Aegon Targaryennel is ez történt, a herceg szerepét Ty Tennant, David Tennant 20 éves gyermeke vette át.

  Az első nagyobb produkciójában debütáló fiú rögtön ismerősnek tűnt a legtöbb nézőnek, híres apja helyett azonban valaki egészen másra emlékezteti egyhangúan a rajongókat: Finn Wolfhardra, a Stranger Things sztárjára.

  El is lepték az internetet az erről szóló mémek, sokan már most Mike Targaryenként emlegetik a szereplőt, míg mások azon poénkodtak, hogy Tennant igazából Wolfhard, csak ellopta Daenerys első évados parókáját.  

  „Az agyam tudja, hogy nem ő az, de a szemem nincs meggyőződve erről” – fogalmazott az egyik twitterező.

 • Az is előfordult, hogy átesett a ló túloldalára, akkor csak 65 kilót nyomott.

  pine up
  Fotó: Velvet

  Emlékeznek még a Fekete Vonat együttesre? Az 1990-es, 2000-es évek népszerű zenekarának énekesnője, Mohamed Fatima alaposan megváltozott az elmúlt években, ugyanis nem kevesebb, mint 95 kilótól szabadult meg. Ezt kitartása mellett gyomorgyűrűjének és életmódváltásának köszönheti, amelynek szerves része az edzés is. Mohamed a bokszra esküszik, bár mint mondja, alapvetően egyáltalán nem illik a személyiségéhez, hiszen egy legyet sem tudna bántani.

  „Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés” – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki kezd közelíteni 70 kilós álomsúlyához, de kissé nehezíti a dolgát, hogy imád főzni és enni is.

  Engem is érintett a jojóeffektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak

  – folytatta Mohamed, aki nem is tagadja, hogy kés alá feküdt nemrég.

  „Az én esetemben orvosilag indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem.”