Lenke
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tényleg hatalmas.

  screenshot
  Fotó: @gentlegiantsdraftrescue / tiktok

  Phantom, a hét éves shire azután lett igazi szenzáció, miután gazdája videókat kezdett el róla megosztani az internet. Magassága meghaladja a 2,5 métert, súlya pedig közelít az egy tonnához, pár centivel azonban még így is le van maradva a világ legmagasabbnak titulált lovának magasságától.

  Bár mérete miatt azt gondolnánk, Phantom egy ritka gyors lónak számít - ez nem igaz. Gazdája szerint kifejezetten lomha és nyugodt egyedről van szó, aki nagyon szeret játszani és hihetetlenül vágyik a szeretetre, melyet 1,20 négyzetkilométer nagyságú kifutóján bőven megkap. 

  @gentlegiantsdraftrescue

  Have you met Phantom yet? At 7 years old, this handsome Shire stands at 20.1 hands tall! ##bigasshorse ##gentlegiant ##shirehorse ##draftrescue

  ♬ Good Day - Nappy Roots

   Itt pedig egy részletesebb videót is talál: 

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Kis híján halálugrás lett a vége egy olaszországi ejtőernyőzésnek, amikor egy páros ugrás során összegabalyodtak a kötelek, és a duó irányíthatatlanul zuhant a föld felé.

  Mindezt egyikük fejkamerája is rögzítette.

  A litván Toms Vajeika már 250 ugráson van túl, és fanói nyaralása alatt a barátnőjét is rábeszélte egy páros ejtőernyőzésre, amit a hölgy valószínűleg még sokáig nem fog megbocsájtani neki. Szerencsére a tengerészeti mérnökként dolgozó férfi ki volt képezve az ilyen helyzetek kezelésére, és némi pörgés után megoldotta a helyzetet.

 • A sorozatban még férfiként szerepelt, az elmúlt egy évben azonban teljesen átalakult.

  Tommy Dorfmant idehaza leginkább a Netflix 13 okom volt című sorozatából ismerhetjük, ahol 2017 és 2018 között, az első két évadban alakította Ryan Shaver karakterét. Az elmúlt három évben keveset lehetett hallani róla, viszonylag csak kisebb szerepeket vállalt el — egy a Time magazinnak adott interjúból azonban most kiderült, hogy miért.

   Dorfman az elmúlt egy évben teljesen átalakult,

  mostantól fiatal fiú helyett teljes értékű nőként éli az életét.

  Úgy tekintek a mai napra, mint az újjászületésemre nőként, hiszen mostanra az átalakító műtétekkel is végeztem. A tisztázás végett: transz nő vagyok, a nevem pedig Tommy

  — mesélte a magazinnak a színésznő, aki nem érzett késztetést arra, hogy fiúnevét megváltoztassa, hiszen annak családi kötődése van. Az, hogy mi lesz így színész karrierjével még ő maga sem tudja, de igazából nem is érdekli, férfi szerepeket azonban biztosan nem vállal már el a jövőben.

   (Forrás: BuzzFeed)

 • polgar tunde.png
  Fotó: rtl klub / reggeli

  Aki imád triggerelődni mások vagyoni helyzete miatt, annak kiváló tartalommal szolgál az RTL Klub Reggeli című adása, melyben Polgár "Luxusfeleség" Tünde és férje, Polgár Árpád volt a vendég. 

  • 2,5 hetet voltak távol,
  • összesen 7 szigetet fedeztek fel,
  • kincskeresésen is voltak,
  • és így tovább. 

  Aztán jött a kérdés, hogy luxusban telt-e a nyaralás, mire Polgár Árpád a következőt válaszolta:

  Sose fontos, hogy luxus körülmények között nyaraljunk, de Tünde valahogy mindig így szervezi.

  Itt derült ki, hogy Árpád 21 éve akar elmenni csak úgy kempingezni egyet, de amióta Tündét ismeri, azóta ez az álma nem tud megvalósulni.

   Mivel a Polgár család a YouTube-on is megosztja a közönséggel, hogy mikor merre milyen fényűző életet élnek, ezért ez a kaland sem maradt. Akit érdekel, az itt tudja megnézni, hogy pontosan miként is telt Polgár Tündének és Polgár Árpádnak ez a 2,5 hét a Seychelle-szigeteken.