Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Northfoto
  Northfoto
  Fotó: PGSK/MediaPunch

  Az újonnan összejött Sylvester Stallone és Jennifer Flavin rendkívül szerelmesnek tűntek a New York-i randevújuk során. A Rocky-filmek 76 éves sztárja és az 54 éves egykori modell csütörtökön a Ralph Lauren The Polo Bar nevű étteremből kézen fogva, mosolyogva sétáltak ki. 

  A színész felesége nyár végén adta be a válókeresetet, többek közt arra hivatkozva, hogy férje elköltötte a közös vagyonuk nagyját, bár ezt Stallone nem ismerte el. A párnak végül sikerült megmentenie a 25 éve tartó házasságukat, a Page Sixnek a sajtósuk megerősítette, hogy házaspár találkozott egymással, és személyesen átbeszélték a felmerült problémákat.

 • Egy mókus üldözése után tűnt el Pip, a „csodakölyöknek" becézett kutya, majd elképesztő módon öt mérföldet sétált haza Bristolba. Miközben a gazdája mindenhol kereste Pipet, az elkóborolt kölyökkutya úgy döntött, maga veszi kézbe a dolgokat. Gazdája, a 47 éves Libby Bowles azt nyilatkozta, hogy kutyusa nagyon nyugodt és békés teremtés, kivéve akkor, ha valamit üldözőbe vehet. Korábban is elszökött már, de percekkel később mindig visszajött, most azonban nem ez történt. 

  Egy órán át jártam fel-alá a sétaútvonalunkon, hogy megkeressem, és szerencsére összefutottam néhány barátommal, akik elmentek az erdő másik oldalára, hogy megnézzék, hátha megtalálják. Tényleg látták, de az utolsó pillanatban egy kerítés alatt elszaladt előlük

  –mondta Bowles a Bristol Postnak.

  Az apró termetű ebet több térfigyelő kamera is rögzítette a majdnem öt mérföldes, 90 percig tartó hazaútja során. Sok helybéli is elkezdett keresgélni, miközben Pip Bristol utcáin sétálgatott, és még régi otthona előtt is elment. A csattanó pedig az, hogy a kutya 20 perccel hamarabb ért haza a keresésére indult csapatnál, így sikerült mindenkit meglepnie, amikor a bejáratnál várta őket. 

 • A királynő egykori hivatalos skótdudása mostantól III. Károlynak fújja.

  Még egészen Viktória királynőig visszanyúlik az a hagyomány, hogy a brit uralkodónak saját skótdudása van. II. Erzsébetnél 70 éves uralkodása alatt 17 ilyen személy fordult meg, akik minden reggel pontban kilenckor zenélni kezdtek azt ablaka alatt. A skótdudások elkísérték őt birtokaira is, bár főhadiszállásuk a Buckingham–palota volt. 

  A királynő utolsó hivatalos zenésze, Paul Burnst most III. Károly szolgálatába áll, az új király ugyanis követni kívánja ezt a tradíciót, így felbérelte a férfit. Burnst szokás szerint reggel 9–kor fújja majd meg hangszerét, az uralkodó azonban nem erre fog ébredni, legalábbis úgy tudni, ennél azért korában kezdődnek a napjai.

  (via 24.hu)

 • Dwayne Johnson nemrégiben elárulta, hogy  régóta nem uralkodtak el rajta annyira az érzelmek, mint amikor autogramot adott egy rajongójának legutóbbi közönségtalálkozóján. A pankrátorból lett színész legújabb filmje, a Black Adam sajtókörútja kezdetekor a „Szikla″ a vörös szőnyeges premieren osztotta meg bensőséges pillanatait az új mozifilmjét türelmetlenül váró rajongókkal. 

  Johnson láthatóan szóhoz sem jutott, amikor egy rajongó átnyújtotta neki a WWE bajnoki övének replikáját. Amikor a színész az övre írta a monogramját, a rajongót láthatóan elöntötték az érzelmek, és könnybe lábadt szemmel köszönte meg a kedvencének. Még a tollát is elejtette, amikor a filmsztár visszaadta azt neki. 

  Johnson az Instagramon posztolta a felemelő pillanatot a képaláírással: „Egy érzelmes este. Sok örömkönny. Még az én hideg, sötét lelkem is elérzékenyül egy kicsit, amikor látom, hogy az emberek ennyire megilletődnek és sírni kezdenek. Ez egy gyönyörű dolog. Köszönöm, Mexikó, én is szeretlek titeket.”

    

   via (Ladbible)