Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nincs mire panaszkodnia.

  A 42 éves ausztrál színésznő elképesztő fogyásáról korábban már mi is többször beszámoltunk, Rebel Wilsonra szinte rá sem lehet ismerni az elmúlt hónapokban. A tökéletes alaknak azonban ára van, az, hogy mi vezette Wilsont oda, hogy drasztikusan változtasson életmódján, ebben a posztunkban részleteztük. 

  A színésznőről most futás közben készült néhány lesiotó, melyeken fekete edzőfelszerelésben látható. A képeket ide kattintva tudja megtekintetni.

 • Szakításuk idejében szinte csak róluk cikkezett a külföldi bulvársajtó, mostanra azonban mindketten a saját maguk életét élik – mint kiderült, Camila már egy másik férfi társaságában.

  A 25 éves kubai énekesnőt vasárnap, augusztus 7-én látták kézen fogva sétálni egy Austin Kevitch nevezetű fickóval, akiről a Daily Mail kiderítette, hogy a Lox Club névre keresztelt zsidóknak szánt társkereső oldal társalapítója és vezérigazgatója. 

  A férfi nem egy szerény teremtés, társkeresőjének leírásában ugyanis az áll, hogy „hasonló gondolkodású, nevetségesen magas elvárásokkal rendelkező“ emberek számára hozták létre, ettől függetlenül aranyosan néztek ki a Camilával való első nyilvános randevújukon.

 • Indul az Alakreform tábor, de közben a Dancing with the Stars 3. évadára is készülni kellene – mi lehetne a megoldás?

  Hamarosan új évaddal tér vissza a TV2 táncos műsora, melynek versenyzői között ezúttal a magyar fitnesz lady, Rubint Réka is ott lesz, táncpartnernek pedig nem mást kapott, mint az előző széria győztesét, Andrei Mangrát, aki tavaly Tóth Andival közösen 

  A celebek és profi táncpartnereik általában már hetekkel a premier előtt elkezdik a felkészülést, hogy az adások alatt már csak tökéletesítsék a koreográfiákat, Rubint helyzetét azonban az nehezíti, hogy most indul nem kevesebb mint 12 napos tábora, így nem tud jelen lenni a felkészüléseken – legalábbis itthon. 

  Kitalálta ugyanis, hogy Mangrát egyenesen magával viszi Balira, hogy ott kezdjék el a közös felkészülést.

  Holnap irány BALI! 12 nap. De mi lesz így a táncpróbákkal?! Vigyem vagy ne vigyem ezt a kis cukit?!

  – írta Facebook-oldalán Réka. Az, hogy a terv végül megvalósult-e egyelőre még nem derült ki.

 • Rendőrségi jelentés szerint betöréses lopással vádolták meg Ezra Millert, a Legendás állatok-széria, valamint a Flash sztárját.

  GettyImages-1061228826
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A bejelentés szerint a 29 éves színész ellen azért emeltek vádat, mert állítólag még májusban alkoholos üvegeket lopott el egy lakatlan stamfordi lakóházból. A hatóságot május 1-jén értesítették a betöréses lopásról, a Stamfordban található County Road-on lakók jelentették be, hogy „több üveg alkoholt vittek el a lakóházukból, miközben a tulajdonosok nem tartózkodtak otthon”.

  A biztonsági felvételek és a vallomások átvizsgálását követően a rendőrség alapos okot talált arra, hogy férfi ellen vádat emeljen betöréses lopás bűntettével. A problémás színésznek az utóbbi időben számos váddal és ellentmondással kellett már szembenéznie. Millert az év elején többször is letartóztatták Hawaii-n, márciusban rendbontás és zaklatás vádjával, áprilisban pedig másodfokú testi sértés vádjával, amikor székkel dobott meg egy fiatal nőt.

  Az ígéretes karrier elé néző színész láthatóan komoly mentális nehézségeken mehet keresztül, egyre többen vélekednek úgy, hogy színészi pályájának villámgyorsan vége szakadhat, amennyiben továbbra is olyan képet mutat magáról a médiában, mintha teljesen elvesztette volna a kapcsolatot a valósággal.

  via (VanityFair)