Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel 5 kiló zsírt távolítottak el egy fiatal nő melleiből, aki pokolként élte meg a mindennapokat.

  A 25 éves Christina Schembri Melbourneben él, eddigi élete pedig kész szenvedés volt, ugyanis a fiatal nőnek olyan nagyok voltak a mellei, hogy fizikai fájdalmai voltak, arról nem beszélve, hogy folyamatosan megjegyzéseket kapott az utcán. Az olyan mindennapos dolgok, mint a takarítás kész tortúra volt Christina számára, épp ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik. 

  mell
  Fotó: TikTok

  2021 juniusában meg is történt a beavatkozás, ahol 5 kiló zsírt távolítottak el az orvosok, jelentősen csökkentve ezzel a nő mellméretét.

  "A nagy melleim depresszióssá tettek. Azok a nők, akik kisebb mérettel rendelkeznek soha nem érthetik meg, hogy szó szerint mindennek az útjában állnak. Nem tudtam olyan egyszerű dolgokat elvégezni, mint a porszívózás, vagy a felmosás, mert a hátam elkezdett fájni, és muszáj volt leülnöm nyújtani." - mesélte a fiatal nő, aki csak rövid ideig volt képes dolgozni, olyan elviselhetetlen volta fájdalom.

  "Nagyobbnak éreztem magam, visszataszítónak és ez fizikailag és érzelmileg is kimerített."

  Chrsitina elmondta, folyamatosan kapta a kellemetlen megjegyzéseket a férfiaktól, ami nagyon frusztrálta őt, és a méretében még ruhát sem talált magának.

  "Néhány férfi a műtét után üzent nekem, hogy nem kellett volna kés alá feküdnöm. Kényelmetlen és visszataszító, amikor napról napra azzal szembesülsz, hogy az emberek megbámulnak, ilyenkor pedig egyre inkább feszélyezve éreztem magam."

  Azonban a beavatkozás megváltoztatta az életét, Schembri azóta sokkal boldogabb, TikTokon pedig rendszeresen számol be az életéről követőinek.

 • A trónörökös feleségét gyakran látni az egyszerű, fehér cipőben.

  Katalin hercegné az angolok egyik kedvenc divatikonja, aki rendszerint sikkes és elegáns stílusú ruhákat húz, de ha arról van szó, a kényelmes, sportos darabokat sem veti meg. Az ilyen szettjeinek egyik állandó darabja egy fehér tornacipő, amelyet többször is fotóztak már rajta. Erről a lábbeliről van szó:

  A Page Six most utánajárt a vászoncipő eredetének illetve árának: kiderült, egy olasz cég, a Superaga gyártja, és teljes áron 65 dollárba kerül, ami relatíve olcsónak számít, ha azt vesszük, hogy a hercegné luxus divatházak és világmárkák darabjai közül is válogathat. Katalin egyébként nem egyedüli rajongója a márkának: Emma Watson, Emily Ratajkowski és Chrissy Teigen is gyakran hordja ezeket az edzőcipőket.

 • Szakításuk után két hónappal, mintha eltűnt volna a párjához fűződő tetoválása.

  Northfoto
  Northfoto
  Fotó: John Palmer

  Pete Davidson látszólag eltávolíttatta a Kim Kardashianhoz fűződő emlékét, ugyanis egy kötést visel a „My Girl is a Lawyer” (A csajom egy ügyvéd) tetoválásának helyén.

  Davidsont szerdán látták a készülő komédiasorozatának, a Bupkis-nek a forgatásán New Yorkban, és egy kötés kandikált át a pólóján. A komikus még akkor csináltatta a hírhedt tetoválást az exének, amikor még randiztak. Akkoriban Kim áradozott arról, hogy Pete új tetoválást kapott, hogy megerősítse szerelmüket sok más tetoválásával együtt, mint például a nő gyerekeinek monogramja.

  Kim Kardashian akkor nagyon aranyosnak nevezte a tetoválásait, de azt is elmondta, hogy párja egy „tetoválós srác”, mondván, hogy a legtöbben általában az alapján szoktak új tetoválást csináltatni, amikor az életükben valami fontos történik, így Pete esetében is ez volt az ok.

  via (TMZ)