Szabolcs
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár nem a tokiói olimpián, de Sebestyén Balázs is aranyérmes lett. A Forbes magazin szerint ugyanis a Rádió 1 műsorvezetője a legértékesebb celeb Magyarországon. 

  Pénztermelőképesség, tartalom, profizmus, közösségimédia-jelenlét – ezeket a szempontokat tartották szem előtt a lista elkészítésénél, Sebestyén Balázsnak pedig 2017 után most másodszor sikerült újra az első helyre kerülnie 921 ponttal.

  A műsorvezető két helyet lépett előre a 2020-as pozíciójához képest, Majkával együtt ő a legismertebb magyar, picit többen figyelnek rá, mint Kasza Tibire, és az NRC a Forbes számára készített, reprezentatív felmérése szerint majdnem annyian kedvelik, mint Borbás Marcsit – olvasható az értékelésben.

  Balázs ki is osztotta magának rögtön az aranyérmet.

 • Milák Kristóf aranyérmet nyert 200 méter pillangón szerdán, a tokiói olimpián, Hosszú Katinka viszont csak hetedik lett 200 méter vegyesen, a 400 vegyesen elért ötödik hely után. A kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó Nagy Tímea megható fotókat mutatott kettejükről. 

  Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  „Milák Kristóf megcsinálta, OLIMPIAI BAJNOK. De! Ennél sokkal nagyobb lett a szememben. Mi a különbség emberség és sajnálat között? Ezek a képek. Megvárta a döntőt, megvárta és nem ünnepeltette magát. Talán sejtette, hogy szüksége lesz Hosszú Katinkának egy védő? bátorító? ölelésre!

  Na, ma tényleg megmutatta magát Milák Kristóf Magyarország szurkolóinak”

  – olvasható a bejegyzésben.

 • Közel egy év keresés után szerető gazdira talált.

  179839108 1146866285738513 4585673225516900503 n
  Fotó: @aslanthe4earedcat / instagram

  Az Aslan névre keresztelt cicát és 14 testvérét egy autószerelő műhely mellől mentették ki már több mint egy évvel ezelőtt, rendellenessége miatt eddig azonban senki sem szerette volna örökbefogadni.

  Egészen idáig.

  Ugyanis egy 41 éves pennsylvaniai nő, Swati Komanduri - aki egyébként Aslan mentésénél is jelen volt - olyannyira összenőtt a kis négylábú szőrgolyóval, hogy elhatározta, örökbe fogadja és saját cicájaként neveli tovább Aslant. A macskáról azóta az Instagram- és Twitter-oldalán oszt meg aranyosabbnál aranyosabb fotókat és videókat.

   (Forrás: DailyMail)

 • Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az énekes épp a Nemzeti Vágtára készült, amikor lovasbalesetet szenvedett, melynek során eltört a lába. A történtekről akkor az Instagram-oldalán számol be, és meg is mutatta, milyen állapotba került, miután leugrott a nyeregből.

  Sajnos parkolópályára tettem magam egy időre, ezen a felvételen látszik, amint bicskaszerűen visszahajlik a lábam egy balul elsült leugrás következtében 

  – írta a megosztott videó mellé

  Varga Viktor kórházba került, meg is műtötték és most mankóval jár, ám úgy tűnik, igyekszik némiképp viccet csinálni a dologból, még akkor is, ha nagy valószínűséggel lelkileg is nagyon megviseli, hogy a horrorbalesete miatt hosszú kényszerpihenőre ítéltetett. Legutóbbi Insta-videójában az látszik, ahogy mankóstól a vízbe veti magát egy stégről.

  Taigetosz

  – kommentálta viccesen a jelenetet.