Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • De az is kiderült, kit tartanak a leglustábbnak vagy a legsunyibbnak.

  vvbuta
  Fotó: RTL

  Titkos szavazáson választották meg a ValóVilág 11 játékosai, kit tartanak maguk közül a legsunyibbnak, a legszórakoztatóbbnak, a leglustábbnak vagy épp a legbutábbnak. 

  Az utóbbi voksolás döntetlen eredménnyel zárult: VV Reni lefagyott, VV Lissza hangosan felkacagott, amikor meglátta a nevét a képernyőn.

  „Én ezzel tisztában vagyok” – közölte Reni, míg a többiek védelmébe vették, miszerint legalább szeretne fejlődni, Lisszával ellentétben. A dologból kisebb vita kerekedett, amit Márió, Lissza barátjának megjegyzése akasztott meg.

  „Szerintem mi vagyunk messze – én ezt most őszintén mondom – a legbutábbak itt, a villában. De szerintem ez nem egy rossz jelző attól függetlenül” – közölte a srác, párja pedig magasra vonta a szemöldökét ezeket hallva.

  A leggonoszabb jelzőt VV Melina kapta, aki kicsit sem lepődött meg ezt hallva:

  „Nem hat meg. Nem érdekel.”

 • Van, ami örök, ilyen például Alicia Silverstone-nak a nagy áttörést hozó szerepe, Cher Horowitz karaktere a Spinédzserek című romkomban. Az 1995-ös tinifilm bemutatója óta ugyan eltelt már 28 év, a körülötte lévő felhajtás azonban nem látszik kopni, sőt!

  Talán emiatt is vállalhatta be a színésznő, hogy most újra megformálja mindenki kedvenc szőke gimnazistáját a Rakuten japán techcég SuperBowl-ra készített reklámjában. A kisfilm egyelőre még nem érhető el, de a rövid előzetesből kiderül, Silverstone nem csak a jellegzetes sárga kockás kosztümszettjét húzta ismét magára, de újraalkotta a Spinédzsrek valamennyi ikonikussá vált jelenetét is. Hogy ebből mi sül ki? Február 12.-én kierül!

 • Egy nap alatt 3 millió megtekintést szedett össze Kim Kardashian legutóbbi TikTok videója, amelyben smink nélkül szerepel a reality-sztár. Kardashian bőrápolási rutinját mutatta meg a nagyvilágnak (főleg persze saját márkás termékeit használva), mégsem emiatt kezdett hirtelen fénysebességgel terjedni a rövid klip, hanem a dalválasztás miatt.

  A felvétel alatt ugyanis Drake Treacherous Twins című száma szól, amelynek egy része nem titkoltan Kim Kardashiannak lett címezve. Ezt vágta most meg loopba a négy gyermekes anyuka, követői pedig remekül szórakoztak önkritikáján:

  „Szard le, amit mondanak, 500 millió csak az arcodból, érezd úgy magad, mint K.K.”– hallatszik a dalban. 

 • Sam Raimi legutóbb a Doktor Strange: az őrület multiverzumában című filmet rendezte, de az ő nevéhez köthető a 2002-2007 között készült Pókember trilógia is, amiben Tobey Maguire bújt a jelmezbe.

  0490064742 5mb
  Fotó: Northfoto

  A 2021-ben bemutatott Pókember: Nincs hazaútban Andrew Garfield mellett Maguire is visszatért, amit természetesen Raimi is megnézett.

  „Amikor megláttam Tobey Maguiret, a szívem majd kiugrott. Azt gondoltam, hogy itt van az én öreg hősöm, az én öreg barátom” – mondta a rendező.