Szabolcs
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel egy év keresés után szerető gazdira talált.

  179839108 1146866285738513 4585673225516900503 n
  Fotó: @aslanthe4earedcat / instagram

  Az Aslan névre keresztelt cicát és 14 testvérét egy autószerelő műhely mellől mentették ki már több mint egy évvel ezelőtt, rendellenessége miatt eddig azonban senki sem szerette volna örökbefogadni.

  Egészen idáig.

  Ugyanis egy 41 éves pennsylvaniai nő, Swati Komanduri - aki egyébként Aslan mentésénél is jelen volt - olyannyira összenőtt a kis négylábú szőrgolyóval, hogy elhatározta, örökbe fogadja és saját cicájaként neveli tovább Aslant. A macskáról azóta az Instagram- és Twitter-oldalán oszt meg aranyosabbnál aranyosabb fotókat és videókat.

   (Forrás: DailyMail)

 • Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az énekes épp a Nemzeti Vágtára készült, amikor lovasbalesetet szenvedett, melynek során eltört a lába. A történtekről akkor az Instagram-oldalán számol be, és meg is mutatta, milyen állapotba került, miután leugrott a nyeregből.

  Sajnos parkolópályára tettem magam egy időre, ezen a felvételen látszik, amint bicskaszerűen visszahajlik a lábam egy balul elsült leugrás következtében 

  – írta a megosztott videó mellé

  Varga Viktor kórházba került, meg is műtötték és most mankóval jár, ám úgy tűnik, igyekszik némiképp viccet csinálni a dologból, még akkor is, ha nagy valószínűséggel lelkileg is nagyon megviseli, hogy a horrorbalesete miatt hosszú kényszerpihenőre ítéltetett. Legutóbbi Insta-videójában az látszik, ahogy mankóstól a vízbe veti magát egy stégről.

  Taigetosz

  – kommentálta viccesen a jelenetet.

 • Előfordul, hogy egy-két jelenetbe becsúszik egy kis malőr, amit a rajongók természetesen kiszúrnak. Aztán vannak az elméletek, amik évekkel később kerülnek elő, de valahogy mégis elgondolkodtatja az embert, hisz egy új értelmet adhat az adott műnek. És akkor itt vannak ezek, amikor a rajongók olyan részleteket fedeznek fel, amik viccet csinálnak az adott jelenetből.

  Hogy egy nagyon friss példával kezdjük. Valaki kiszúrta az új Marvel-filmben, a Fekete özvegyben azt a jelenetet, amikor Scarlett Johanssonék egy BMW-vel utaznak, majd  egyszer látszik, amint az autó indexel. A figyelmes rajongó itt jegyzi meg, hogy ez a bizonyíték rá, hogy ez a film csak fikció - hisz a BMW-s arcok sose használják az irányjelzőt.

  Aztán ott van az egyik Halálos iramban-film, amiben Dwayne Johnson karatkere egy börtönből készül kitörni, de ehhez le kell zúzni az őröket is. Amikor az egyikkel szemben áll, akkor azt mondja, hogy rossz ötlet volt gumilövedéket hozni. A vicces kommentelő itt jegyzi meg, hogy papír lövedék kellett volna, hisz az üti a sziklát/követ.

  Van még ezekből egy csomó, de az egyik legjobb, hogy a Michael Jordan nevű színész 9 évet játszott a profi kosárlabda ligában, sőt, nyert három bajnokságot is, hogy tökéletesen fel tudjon készülni a szerepére a Space Jam - Zűr az űrben című filmben.

  (Boredpanda)