Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mesterséges intelligencia segítségével sikerült megalkotni, hogy milyen lenne Walter White, mint gonosz alkimista.

  Brba
  Fotó: YouTube

  A Breaking Bad sorozat mai napig az egyik legjobb alkotás, amit volt szerencsénk tévében látni, népszerűsége pedig töretlen azóta is. 

  A DemonFlyingFox nevű YouTube-csatorna pedig a mesterséges intelligencia segítségével eljátszott a gondolattal, hogy miként festene a Breaking Bad, egy 80-as években készült sötét fantasy-ként, ahol Heisenberg egy jóravaló mágusból, gonosz alkimistaként kerülne a sötét oldalra.

 • A Fitt hét nem csak móka és kacagás.

  Hétfőn újabb tematikus hét kezdődött a ValóVilág 11 villájában: ezúttal az egészség és a mozgás kerül középpontba a Fitt hét keretén belül. A luxusbörtön lakói egy edzőt is kaptak a sikeres életmódváltáshoz András bá személyében, aki őszintén véleményezte a játékosokat. Legutóbb a lányok hogyléte felől érdeklődött, VV Melina pedig csak annyit válaszolt neki, elég ránézni.

  „Mindig így szoktál kinézni fejre” – közölte az edző, szavain pedig kissé felhúzta magát a villalakó.

  „Ez komoly?”

  „Mindig unott vagy. Olyan kis emós, szedd össze magad, mosolyogjál többet”

  „Nagyon kedves, köszönöm. Lenyomordtam, de köszönöm, ha szerinted mindig ilyen vagyok” – felelte Melina, majd a következő szócsatájukban kijelentette, csak azért sem fog mosolyogni, és egyébként is elég motiválatlan.

 • GettyImages-853092134
  Fotó: Paul Archuleta / Getty Images

  A nyári sztárdömping után most újabb hírességet köszönhetünk Magyarországon, Budapestre érkezett ugyanis Joseph Morgan. A Vámpírnaplók és a The Originals sztárja egy élő Instagram-videóban árulta el rajongóinak, nagyon élvezte, hogy hóesés fogadta Budapesten, bár sajnálatára nem borult fehérbe a város.

  Morgan nem vakációzni jött a fővárosba, hanem forgatni érkezett, itt készül ugyanis a Halo 2. évada, amit ráadásul több külső helyszínen vesznek majd fel. Nem árt hát nyitott szemmel járni Budapesten, hiszen könnyen a színészbe botolhat majd az ember. Azt, hogy meddig marad Morgan nálunk, egyelőre nem tudni.

 • Instagram-követői imádják érte.

  Több mint hétmillióan kedvelték már Selena Gomez legújabb Instagram-posztját, amiben a színész-énekesnő smink nélküli szelfiket mutatott magáról. Bátor lépés volt ez Gomeztől, hiszen mostanában többször is a netes trollok céltáblája lett külseje miatt – főleg súlyát illetően érték kritikák, amit nem is hagyott szó nélkül.

  Rajongói és követői azonban imádták a popsztár őszinte fotóit, el is halmozták dicsérő kommentekkel, így tett többek közt Brooklyn Beckham felesége, Nicola Peltz is.