Judit, Xénia
19 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-2279329
  Fotó: Scott Gries / Getty Images Hungary

  Az epikus jogi küzdelmet vívó énekesnő mindent bevet, hogy kikerüljön apja gyámsága alól, és 39 évesen végre szabadon dönthessen a sorsáról. A küzdelemben pedig nem ismer irgalmat, két pikáns fotó után ezúttal topless videóval vívja tovább szabadságharcát az Instagramon:

  Britney Spears azt állítja, 2008 óta semmiben sem dönthetett az apja beleegyezése nélkül, aki alapvető jogaitól fosztotta meg. Nemcsak a magánéletébe szólt bele, hanem azt is megvétózta, ha konyhabútort akart cserélni.

  És persze a pénzére is rátette a kezét.

  Az évtizedes késéssel lázadó korszakát élő énekesnő pedig mindent megtesz, hogy bebizonyítsa a világnak, felnőtt nőként képes önálló döntéseket hozni. Legalábbis a poszt hozzászólóinak egy része így értelmezi az elmúlt napok történéseit.

 • Ritka alkalmat sikerült megörökítenie Ferenczi Balázsnak, a Börzsöny Alapítvány önkéntesének. A kameracsapda által készített videón egy vadmacska és két kölyke is látható, ahogy az erdőben csatangolnak.

  chrome-capture (13)

  A Turista magazin megkeresésére Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány kutatója elmondta, a felvétel azért különösen érdekes, mert a vadmacskák – pontosabban a vadmacska kinézetű macskák, hisz genetikájuk nem ismert – nagyon ritkán kerülnek a kamerák elé, az pedig még ritkább, hogy kismacskákkal együtt sikerül ilyen jó minőségben megörökíteni őket a természetben.

 • GettyImages-1178471954
  Fotó: Jackson Lee / Getty Images Hungary

  A színész Comói-tó partján álló villáját is elérte az áradás, az egészen az erkély szintjéig érő hordalék eltorlaszolta az ajtókat, így felesége, Amal Clooney és ikergyermekeik is egy időre a Villa Oleandra falai között rekedtek.

  Laglio környékén a három napon át szakadó eső okozott földcsuszamlásokat és árvizeket, hatvan embert kellett kimenekíteni a házaikból.

  Clooney is kivette a részét a mentésből, bár a műveletet lassította, hogy mindenki vele akart fotózkodni. Később a polgármester társaságában kereste fel a katasztrófa sújtotta település legrosszabbul járt részeit.

 • Még a 7. évad 11. epizódjában tűnt fel az étterem, amit úgy írtak körül, mint egy mexikói étteremmel ötvözött Disneyland. Az epizódban kitüntetett szerepet kapott az hely, mivel Kyle ott tartotta a születésnapi buliját, amire nem hívta meg Cartmant. Cartman pedig csak a Casa Bonitáról álmodik, mindenképpen el akar oda jutni.

  Ha Cartman ravasz módszereihez nem is fog folyamodni Matt Stone és Trey Parker, de biztosra lehet venni, hogy azon dolgoznak, hogy megvegyék az ikonikus helyet és úgy bánjanak vele, ahogy azt megérdemli.

  Meg akarjuk venni a helyet. Abszolút azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. 

  – mondták, majd még azt is elárulták, hogy a Casa Bonitából egy elképesztő helyet akarnak csinálni, mert az.

  (THR)