Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hajmeresztő elmélet látott napvilágot.

  Akár rajongunk a karácsonyi filmekért, akár nem, a Macaulay Culkin alakította Kevin McCallister karakterét nehéz nem élvezni. A karácsonykor otthon felejtett bajkeverő rosszcsont története örök klasszikussá vált, évről évre sokak kedvenc ünnepi időtöltése azt nézni, ahogy egy kilencéves gyerek hogyan bánik el a környékén garázdálkodó betörőkkel.

  Egy vígjátékfilm kontextusában ez utóbbi helyzet inkább vicces, mint rémisztő, de ezek az agyafúrt akciók azok, amelyek miatt néhányan elgondolkodtak azon, hogy milyen mutatványokat tudna véghezvinni Kevin felnőttként. Az egyik különösen érdekes elméletet egy Endless Conspiracies nevű felhasználó mutatta be TikTokon, aki azt tanácsolta mindenkinek, aki rajongója a filmeknek, hogy csak akkor nézze meg a videót, ha a következő újranézéskor nem bánja, hogy tönkre teheti az élményét.

  Az elmélet a következő: Kevin a gyerekként ábrázolt összes ravasz tudását felhasználva felnőve John Kramerré, azaz Jigsaw-vá válik a Fűrész-filmekből. A TikToker a filmek több aspektusára is rámutat, hogy alátámassza elméletét, és a csapdákra támaszkodik, amelyeket Kevin állít a betörők számára. Azt sugallja, hogy ezek egyszerűen a Fűrész-filmekben Kramer által használt halálosabb csapdák előfutárai voltak, beleértve a lézernyakörvet és a borotvás dobozt.

  Az elmélet vegyes reakciókat váltott ki, egyesek szerint Kevin felnőtté válásának idővonala egyszerűen nem illeszkedik a Fűrész-filmekhez, míg mások szerint az elméletnek igenis van értelme.

  via (Ladbible)

 • Ha mindig is az volt az álma, hogy a '70-es évekbe utazzon Ryan Goslinggal és egy tucat luxusbőrönddel, van egy jó hírünk, a Gucci most valóra váltotta ezt. A divatház legújabb, klasszikus stílusú táskáit népszerűsítő kampányának arca a Kaliforniai álom sztárja lett, aki a képek láttán egyértelműen bebizonyította, nem csak színésznek, de modellnek sem utolsó.

  A retro hangulatú fotósorozaton kívül Gosling egy rövid reklámfilmben is feltűnik, amelyben útnak indul, hogy váratlan dolgokat derítsen fel, miközben olyan varázslatos dolgok történnek vele, akárcsak egykoron Alice-szel:

 • Egy autóból figyeli a színészt és családját az 55 éves asszony.

  Szürreális események forgatták fel Pierce Brosnanék hétköznapjait, akinek végül távolságtartási végzést kellett kérnie egy őt zaklató 55 éves nő ellen.

  Az asszony (aki eredetileg azt mondta a színésznek, igazából Dick Van Dyke–ot keresi), gyakorlatilag letáborozott az egykori James Bond malibui háza előtt: egy autóból figyeli Brosnant és családját, és több furcsa üzenetet is küldött nekik.

  „Az egyikben az áll, hogy szüksége van 1500 dollárra, hogy új gumikat vegyen, és egy rólam készült rajzot is adott” – idézte az RTL.hu a filmsztárt, aki ugyan kérte a rendőrséget, távolítsák el portájuk elől a nőt, a hatóságok tehetetlenek voltak, mivel az utcafront már közterületnek számít. Emiatt végül feleségére, illetve két fiára, Parisre és Dylanre kiterjesztve távolságtartási végzést kért az őket kukkoló idegen ellen, amit meg is kaptak. Ennek értelmében az asszony még közvetve sem veheti fel a kapcsolatot Brosnanékkel, és legalább 400 yard (365 méter) távolságot kell tartania a család házától, illetve a fiúk iskolájától, munkahelyétől.

 • Shay Mitchell, aki szerepelt a Hazug csajok társasága című sorozatban, illetve a Netflix You első évadában is felbukkant, TikTokon osztotta meg a világgal, hogy a nőkhöz is vonzódik.

   A színésznő egy TikTok videóval duettezet, aminek az volt a lényege, hogy ha biszexuális vagy, akkor biztos van zöld kanapéd. Mitchell pedig megmutatta, hogy neki bizony van otthon.

  A rajongók egy emberként ünneplik Shay coming outját, és arra is felhívták egymás figyelmét, hogy legismertebb szerepei (a Hazug csajok, You) szintén leszbikus, vagy biszexuális karakterek voltak.