Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A TV2 tehetségkutató műsorának online riportereként találkozhatnak vasárnaptól Schobert Larával a nézők.

  A csatorna weblapjára feltöltött videóból derül ki, hogy a Sztárban Sztár leszek! idei évadában Schobert Larának is lehetőséget adott a csatorna, hogy belekóstoljon a tévézésbe. A fitneszguru lánya a műsor online riportereként tevékenykedik majd a produkcióban.

 • A rapper idei utolsó koncertjét adja szombaton.

  Sűrű koncertszezont tudhat maga mögött Majka, aki idén megannyi teltházas fellépés és fesztiválszínpadok tucatjai után most az év utolsó showjára készül. 

  „Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre” – mondta a rapper, aki pihenője ellenére azért nem tűnik el teljesen a rajongók szeme elől. A Sztárban sztár leszek mestere továbbra is hétről hétre segíti majd a csapatát a Tv2 képernyőin, a tévés szereplés mellett pedig tervei szerint kártyázni fog, és „olyan lesz, mint egy rendes apuka”.

 • Eredetileg már a 2002-es, élőszereplős filmben coming outolt volna a karakter.

  Hivatalosan is saját neméhez vonzódik Vilma Dinkley, ahogy az a Scooby–Doo legújabb, tegnap megjelent halloweeni epizódjából, a Trick or Treat Scooby–Doo-ból kiderül. A friss részben a Rejtély Rt. tagja beleszeret egy Coco Diablo nevű, egyébként negatív karakterbe, az ezzel kapcsolatos részleteket pedig sorra osztják meg a neten a Twitterezők:

  Vilma szexuális identitása nem először téma a Scooby-Doo történe során. A 2010 és 2013 között futó, Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című széria alatt már igyekeztek a készítők utalni rá, hogy a lányokat szereti, bár konkrétan ez eddig sosem lett kimondva.

  „Vilma nem biszexuális, hanem meleg. Mindig úgy terveztük, hogy egy kicsit furán viselkedjen, amikor Bozonttal randizik, mert az a kapcsolat számára rossz, és nehezen fogalmazza meg, hogy miért" – idézte az IGN az executive producer, Tony Cervone 2 évvel ezelőtti nyilatkozatát.

  Sőt, eredetileg Vilma még ennél is korábban, a 20 évvel ezelőtti élőszereplős filmben coming outolt volna, végül azonban a Warner stúdió ezt nem engedélyezte.

 • A szokatlan módszer úgy tűnik eredményesnek bizonyult.

  randi
  Fotó: youtube

  Nem volt eddig szerencséje a lányokkal Ed Chapmannek, akinek sosem volt még barátnője, sőt, élete 23 éve alatt még egyetlen randira sem jutott el. Az Angliában élő fiatal próbálkozott már online társkeresőkön is, de ott sem járt sikerrel, így most egy meglehetősen szokatlan módját választotta annak, hogy felhívja magára a figyelmet: feltetetett egy óriásplakátot egy forgalmas autóút mentén.

  A molinón fotója mellett a „randizz velem” felirat olvasható, illetve e–mail címe, amelyre azóta folyamatosan érkeznek az üzenetek. Chapman azt mondja, rengetegen írtak már neki 18 és 48 év között, alig bír válaszolni az összes megkeresésre. Nagyon valószínű hát, hogy hamarosan megvalósul élete első randija, ami miatt egyaránt nagyon izgatott és ideges is.

   (via 24.hu)