Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A New York-i metróhálózat a világ egyik legfurcsább, legkoszosabb helye, amit a következő videó is alá tud támasztani.

   

  Ez a metró patkány ugyanis egy komplett rákot cipel a szájában a síneken, amiről a videót a TikTokra töltötte fel a SubwayCreatures fiók. Hasonlóan fura volt egy másik felvétel is, amikor egy másik rágcsáló épp pizzát vitt magával, szintúgy a metróban.

  Arról is van videó:

 • Kemény szavakkal küldte el melegebb éghajlatra a Ne nézz fel! kritikusait Ron Perlman.

  A színészlegenda azIndependetnek adott interjút, ahol felmerült a Netflixen debütált szatíra is, ami annak ellenére, hogy olyan sztárokkal operált, mint Jennifer Lawrence, vagy Leonardo DiCaprio, nem aratott osztatlan sikert a kritikusok körében. A film jelenleg 55%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, ami a nézői reakciók alapján jött ki, ez pedig nem túl erős.

  A 71 éves Perlman egy olyan ezredest alakított a filmben, akit a kormány azzal az öngyilkos feladattal biz meg, hogy iktassa ki a Föld felé száguldó meteort, azonban ez nem történik meg egy váratlan felfedezést követően.

  Perlman meglehetősen durván fogalmazta meg véleményét a mai kritikusokról, akik szerinte csak az ilyen kritikákkal akarják fenntartani a fontosságuk látszatát.

  Basszátok meg, meg a fontoskodásotokat is, ezt az önfenntartási szükségletet azért, hogy ennyi rosszat mondjatok valamiről, mindössze azért, hogy odafigyeljenek rátok úgy, hogy fingotok sincs arról, mibe került ezt létrehozni

  – mondta a Hellboy és a Sons of Anarchy sztárja, aki úgy érzi, az internet megölte már az újságírást.

 • Rihanna egy szokatlanul szőrös, narancssárga kabátban, és csillogó magassarkúban vette be New York utcáit.

  GettyImages-1367077455
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  Az énekesnő öltözéke azonban nem nyerte el az emberek tetszését, de akadt olyan is, aki szerint Rihanna terhességét akarja elrejteni a nagy kabátban. Mondjuk télen nem árt, ha az ember jól felöltözik, de ez is egy lehetőség.

 • "Istenem, kérlek bocsáss meg Gagának" – szólt az egyik komment.

  A Gucci-ház színésznője és a Netflix Bűnös című filmjének színésze együtt kerültek a Variety legújabb, Actors on Actors elnevezésű számának címlapjára, hogy kicsit jobban beavathassák rajongóikat az elkészült filmek kulisszatitkaiba – ez azonban egyáltalán nem érdekelte Taylor Swift rajongóit. 

  Tudniillik a 32 éves énekesnő és Gyllenhaal egykoron egy párt alkottak, szerelmüknek azonban csúfos vége lett, melynek történetét Taylor az All Too Well című számában énekelte el. Az énekesnő rajongói emiatt olyannyira berágtak Jake-re, hogy egyszerűen nem tudják megtűrni még azt sem, aki a férfifal közösen mutatkozik – így zúdult össznépi harag Lady Gagára, akinek legnagyobb bűne az volt, hogy átkarolta Gyllenhaalt, majd a velük készült interjúban megdicsérte a férfi színészi képességeit.

  A rajongók azonban teljesen kiakadtak rá, olyan kommentekkel illeték az énekes- színésznőt, mint: 

  Vele? Komolyan? Ez egy árulás...

  – írta egy kommentelő

  Istenem, kérlek, bocsáss meg neki!

  – fűzte hozzá egy másik

  Gaga! Maradj távol tőle!

  – figyelmeztette az énekesnőt Taylor egyik rajongója.

  Vigyázz a sáladra, még ellopja... 

  – írta szintén egy hozzászóló a Swift All Too Well című dalában elhangzottakra reflektálva.